Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neata necko
zuzu cubu
neatza la lume
bre kante mire, ce plm, ai devenit ecoul meu?
zuzu cubu
neatza la lume
bre kante mire, ce plm, ai devenit ecoul meu?

aiu scrie:asa ca suntem chit
kante miru scrie:deci chit, martore
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimineata, copii chituiti!
la timi ploo si e norat rau. deci haven nici vorba. asa ca doar cafea si fc.
ai, tzutzu marea pentru mine.
kanti, ca te-ai spurcat o data mai treaca merga, numa sa nu-ti faci un obicei.
cub, trag si io un git de schnaps, ca e cam racorica paici si restul la tine.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
la timi ploo si e norat rau. deci haven nici vorba. asa ca doar cafea si fc.
ai, tzutzu marea pentru mine.
kanti, ca te-ai spurcat o data mai treaca merga, numa sa nu-ti faci un obicei.
cub, trag si io un git de schnaps, ca e cam racorica paici si restul la tine.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
buna dimiziua. cafea nu ca moare inimioara, dat bani pe taxi ca ploua afara, 2 aniversari azi, bani pe cadouri, improbabil betie diseara ca maine-i vineri... urata zi.
ce face nevestica mea preferata?
altfel ieri am mancat cea mai buna ciorba de burta din lume urmata de cei mai buni papanasi cu dulceatza din lume si cu cea mai buna apa minerala din lume, servitzi de cel mai enervant ospatar din lume, ocazie cu care am lasat cel mai mic bacsis din lume desi am mancat cea mai buna masa din lume. a, si dupa masa am fumat cele mai bune tigari din lume am pierdut 200 de mii in 3 ore la cel mai mishto cazino din lume si am baut cea mai buna sticla de visinata din lume.
ce face nevestica mea preferata?
altfel ieri am mancat cea mai buna ciorba de burta din lume urmata de cei mai buni papanasi cu dulceatza din lume si cu cea mai buna apa minerala din lume, servitzi de cel mai enervant ospatar din lume, ocazie cu care am lasat cel mai mic bacsis din lume desi am mancat cea mai buna masa din lume. a, si dupa masa am fumat cele mai bune tigari din lume am pierdut 200 de mii in 3 ore la cel mai mishto cazino din lume si am baut cea mai buna sticla de visinata din lume.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
incoherent scrie:ce face nevestica mea preferata?
da mai ai shi altele mai putzin preferate ?

uite, muncesc sa trimitem cophiii la facultate, shi tu spargi banii in asinouri, barbatzii e nishte porci care este cum zicea cu copirait nu shtiu cine

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Deci serios tanti necko, fara cafea ca mi-a zis tanti doctoritza sa ma odihnesc sa nu mai pierd noptile, sa nu mai beau cafea si sa nu mai fumez.
macar fara cafea
sau e d-aia decaf?
adevaru e ca nu mai putem sa facem vacanta in belize ca am cheltuit io aseara 200 de mii la cazino nu shaki?
si copiii sa munceasca sa vada cum se face banu, ce le trebe lor facultate?
a si ca sa stii, am jucat ieri 8 minute cu un prieten in masina asteptand fetele jocu ala din generala, portocalele.noroc ca au venit repede, ca eram pe punctu de a ne lua la bataie.recomand a nu se juca portocalele in 2.
macar fara cafea

adevaru e ca nu mai putem sa facem vacanta in belize ca am cheltuit io aseara 200 de mii la cazino nu shaki?

a si ca sa stii, am jucat ieri 8 minute cu un prieten in masina asteptand fetele jocu ala din generala, portocalele.noroc ca au venit repede, ca eram pe punctu de a ne lua la bataie.recomand a nu se juca portocalele in 2.
-
incoherent scrie:Deci serios tanti necko, fara cafea ca mi-a zis tanti doctoritza sa ma odihnesc sa nu mai pierd noptile, sa nu mai beau cafea si sa nu mai fumez.
si din toate, tu ai ales paia cu fara cafia. bravos!
ps. am si fara cofeina, da-i stupida rau de tot. de cind o am, creca s-a trezit deja. si sa nu crezi ca mi-am cumparat eu asa ceva. nuuuuuuuuuuu! am primit-o cacadou. da daca chiar vrei, spurc filtru pentru tine.
aizzz&co
-
pai io oricum nu prea eram consumator de cafea, asa ca am zis sa incep cu ce-i mai simplu. cu pierdutu noptilor e un pic mai greutz, nush cu fumatu cum o scot la capat.
am mai auzit una- cica daca stranuti fara sa inchizi ochii iti sar ochii din cap - cu variantele iti pocneste un vas de sange/iti rupi o coasta. cica ar fi testat stiintific. imi pun si io o intrebare - pe cobai? sau pe voluntari umani, stateau doctorii si notau - subiectu A321 a stranutat cu ochii deschisi, reactie - 3 coaste rupte?? sau cum o fi testat ei. am hotarat c-un coleg de birou sa luam un pachetel de piper si sa jucam ruleta ruseasca pe stranuturi. n-ar strica un concediu medical
am mai auzit una- cica daca stranuti fara sa inchizi ochii iti sar ochii din cap - cu variantele iti pocneste un vas de sange/iti rupi o coasta. cica ar fi testat stiintific. imi pun si io o intrebare - pe cobai? sau pe voluntari umani, stateau doctorii si notau - subiectu A321 a stranutat cu ochii deschisi, reactie - 3 coaste rupte?? sau cum o fi testat ei. am hotarat c-un coleg de birou sa luam un pachetel de piper si sa jucam ruleta ruseasca pe stranuturi. n-ar strica un concediu medical

-
shaki, nu zic ca n-are gust bun, da fara cofeina nu-i vad rostu.
incoh, az esti in forma. ia mai zi!
neatza, lucyanna !
incoh, az esti in forma. ia mai zi!

neatza, lucyanna !
aizzz&co
-
nu prea-s in forma. cel putin doctoritza asa zice. veselia cred ca-i de la seara trecuta cu minunatele preparate (la Bistro, peste drum de liceul Unirea, cand dati prin brasov recomand) si in generala o seara faina (cea mai buna seara din lume).
din pacate am un pic de lucru. pauza . stop
din pacate am un pic de lucru. pauza . stop

-
neatza Necko
zuzu aiu
Deci Necko, ia tu tot schnapsu, ca mie mi-a iesit sufletu azi prin geamurile deschise ala trashkaletei care n-a auzit in viata ei de aer conditionat sau ceva aferent.
Vorbesc repede, mult si fara virgule? E de la caldura.
zuzu aiu
Deci Necko, ia tu tot schnapsu, ca mie mi-a iesit sufletu azi prin geamurile deschise ala trashkaletei care n-a auzit in viata ei de aer conditionat sau ceva aferent.
Vorbesc repede, mult si fara virgule? E de la caldura.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
pe mine ma-ngrijoreaza cubu ca iote, se facu de 4 si iel inca nu-si facu aparitia
necko, tu iejti sigura ca i-ai lasat jnapsu pe policioara si nu shoriciuaica?
edit: looooooooooooool
vorbejti de cub si lupu la usa
necko, tu iejti sigura ca i-ai lasat jnapsu pe policioara si nu shoriciuaica?
edit: looooooooooooool
vorbejti de cub si lupu la usa

-
asa ca va salut cu o cana de ceai
ceai bre? iejti bolnav?

iote cubule ce bea crejtinu asta, io creca am muri daca-am bea ceai, plm, uamini incojtienti...
-
bre rajafe, tu esti sigur ca esti pe fc si nu pe mocofania?
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma