Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde older » Lun Iul 31, 2006 11:22 am

gabu nu esti singur (la faza cu imeul spart... am patit-o a doua oara in 6 luni)
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde gabuba » Lun Iul 31, 2006 11:23 pm

ma, ce sa zic. 'om plati pacatele din vietile anterioare. sau poate nu asa anterioare.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unleashed » Mar Aug 01, 2006 10:25 am

Bahahahaha! Ce sa va fac daca esteti in lumina reflectoarelor. Vedetele va plati! :)). Sper sa nu mi-l sparga p-al meu ca am poze cu nakezi =)). Glumeam...doar urari de mama de la fani :D
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Djinn » Mar Aug 08, 2006 10:53 am

gagaaaa ~p

1. lasa bre saracu sofer incepator in pace, ce daca avea masina bengoasa, mai bine sa mearga incetisor decat sa faca accident cu victime, ca alti pushti teribilisti... (ps - ce plm ie aia amg? )

2. dubiosilor ~p dragutzi vecinii ca v-au pus afis de "bun venit" :D

3.
m-am stricat de ras citind pentru intaia data o lucrare pishatoare
care, care? :??:

4. scorurile de la irish cat mai sunt?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Mar Aug 08, 2006 11:00 am

amg ie o firma care tuneaza mertzanele, le fac avioane pe rotzi.

ierea aia cu ala care infileta raftu ~p~p~p

4. poi alea la haleala difera mult, deci noi am luat pejtii cuastele aripi si scoici si beri fara numar (50k halba) a fo cam un bulion sase sute. sau opsute, am uitat.
da au un aer conditzionat mamma mia :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde pacha » Mar Aug 08, 2006 12:05 pm

Bulion cu aer conditionat?la cat timp se segmenteaza? ~p
Si asta trece !
pacha

Mesajde gaga » Joi Aug 10, 2006 11:14 am

tot io: nene pacha daca mai dai pe aici ti-am re-re-re citit jurnalul dand link unui om de pe alt forum la el. e deja pe pagina doi. e superb. de ce nu mai scrii?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde SOD » Vin Aug 11, 2006 12:24 pm

bre jijica, prea mult patos bre. o sa-ti pese la colesterol mai tarziu. ce pielea mea, ca pana la urma e un joc.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde pacha » Vin Aug 11, 2006 2:33 pm

Mah Sod,este in "Ciresarii" un personaj care remarca ca intotdeauna castiga cei buni iar cei rai sunt pedepsiti.La ce bun lupta?Sa ne consideram buni si gata.
Si asta trece !
pacha

Mesajde pacha » Sâm Aug 12, 2006 11:17 am

katica,mi-a placut ultima intrare!

Tare apăsat. Să sufere pămantul. Să simtă suflarea lui de om cu viaţă. Păşeşte primind revărsările de noroi.
Asta in mod deosebit.
Si asta trece !
pacha

Mesajde gabuba » Dum Aug 13, 2006 9:59 am

darkshines scrie:M-am saturat de oameni care imi dau sfaturi in privinta a cum ar trebui sa traiesc. Muriti la naiba cu totii. Vreau sa puta a moarte si infectia in toata lumea si sa va vad pe toti cum va zvarcoliti un ultimele chinuri. Nu am nevoie de indicatiile voastre. Nu am nevoie de prospect pentru urmatorii 60 de ani.

:rofl: :grup: :bere :wave: :rau:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Djinn » Dum Aug 13, 2006 10:55 am

ca bine le zice darky :)

:kiss2:
Djinn

Mesajde Necko » Dum Aug 13, 2006 11:18 am

nu stiu daca le zice bine, da e tare trist :( mai rau e ca nici nu o poti contrazice.

si pentru asta numa mona musca e de vina. cacumas in ea de societate.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Djinn » Dum Aug 13, 2006 1:30 pm

mona musca?! care-i legatura?

nda, la faza cu putrezitu si alte alea nu-s de acord, da' la aia cu lasati-ma bre-n pace, nu-mi mai spuneti ce tre sa fac si cum, nu-mi mai trasati directive si programati voi viata cum vreti... n-ai ce sa zici... adica acelor oameni l-as zice (desi nu se aplica in toate contextele): get a life of your own and stop living through me!
Djinn

Mesajde eyewitness » Dum Aug 13, 2006 1:47 pm

care-i legatura?

21:40 - personal - titu-targoviste

de acord cu necko, fuarte trist :(
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Dum Aug 13, 2006 2:00 pm

nu stiu. asa cred io. se leaga toate pina la urma. copiii astia sunt produsul unei societati care isi bate joc de ei prin educatie, prin profesori, prin mass media, chiar si prin parintii care isi descarca in casa toate nemultumirile si frustrarile. generatii de copii de care toata lumea isi bate joc. ma mir ca rezista, ca trec prin toate etapele de 'educatie' impuse si mai ales ma mir ca printre ei exista copii ca darky care sa aiba curajul sa dea cu pumnu, la figurat desigur, caci din nefericire marea majoritate ajung sa o faca la propriu si asta numai din neputinta.

iar mona musca si-a turnat studentii la securitate. si acum da lectii de viata. mi-e scirba.
aizzz&co
Necko

Mesajde Djinn » Dum Aug 13, 2006 2:30 pm

Necko scrie:copiii astia sunt produsul unei societati care isi bate joc de ei prin educatie, prin profesori, prin mass media, chiar si prin parintii care isi descarca in casa toate nemultumirile si frustrarile. generatii de copii de care toata lumea isi bate joc. ma mir ca rezista, ca trec prin toate etapele de 'educatie' impuse

Asta-mi aminteste de alte generatii de care sistemul si-a batut joc... inainte de '89. Numai ca atunci nu prea puteai sa dai cu pumnul.
Si atunci erau profesori care te indoctrinau, si atunci mass-media te manipula, si atunci... pe de alta parte, si acum mai sunt profesori care te salveaza, prieteni, etc.
Djinn

Mesajde darkshines » Dum Aug 13, 2006 2:46 pm

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine :) Dar ceea ce e mai grav si mai scarbos si mai frustrant este ca profesorilor, televizorului si parintilor le pot face fata dar atunci cand cineva din anturajul tau oarecum apropiat vine si iti spune verde in fata cu cel mai mare tupeu posibil ca viata ta e gresita, ca drumul pe care l-ai ales este unul gresit si spre pierzanie, ca tot ceea ce crezi ca e important este o fantezie... nu imi mai pot controla furia. La dracu. Cat despre institutii si "stalpii societatii"... mi-e greata. Nimeni nu vrea sa inteleaga ca nu exista "bine" si "rau", nu exista linia aia fina intre salvare si damnare pe care o tot predica, faptele tale se rezuma la ceea ce sunt si inseamna pentru tine, nu se raporteaza decat la tine (cu exceptii atunci cand se rasfrang asupra celor din jurul tau). Si as putea sa urlu asta pana la ceruri si inapoi ca singurul raspuns pe care l-as primi in schimb ar fi : "ceea ce gandesti nu e bine."
Dar noi sa fim sanatosi, ca daca nu ne-am zbate n-ar mai fi distractiv, nu?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde eyewitness » Dum Aug 13, 2006 3:38 pm

darki, din cei care iti dau sfaturi si-ti bruioneaza proiecte de cum ar trebui sa-ti canalizezi viata ar trebui sa faci o segregare clara intre cei care iti vor binele si cei care nu. io unu sunt convins ca parintii si chiar profesorii nu-ti vor vrea raul niciodata. daca cunva sunt depasiti sau sfaturile lor sunt contrare principiilor si conceptiilor tale nu cred ca merita pusi la zid si inpujcati (sau infectati letal dupa spusele tale)

pe vremuri eram hippiot, imi placeau rocku si pletele, insa eram obligat sa port uniforma cu matricola pe mana stanga si parul la macsim 3 cm lunjime. eram un rebel, imi placea cornel chiriac la europa libera care ma desfata cu ultimele zeppelinuri sau floyduri, era interzis sa-i ascult, parintii ma atentionau, uneori ma privau de aceasta desfatare, ii uram, le doream moartea pentru asta, nu exista net, nu existau posturi de radio pe fm, nu existau punti catre vest, nu existau discoteci, nu erau carti sau reviste, nu exista nimic care sa ma puata face fericit, era intuneric si indobitocire in masa, organizata si planificata, i-am urat pe toti, i-am blestemat, le-am dorit muartea pentru ca nici macar nu ne-au lasat acea licarire de speranta. ne-au incolonat si ne-au bagat intr-un beci intunecos al disperarii.

generatia vuastra are absolut tot ce ne-am dorit noi si n-am avut, adica libertate, in adevaratu sens al cuvantului. bucurati-va de ea, habar nu aveti ce bogatie aveti in caushu palmelor, folositi-o, ie a vuastra si nimeni, niciodata, nu o sa v-o mai ia frodata daca mai aplecati din cand in cand urechea la cei mai batrani pe care ii vrei morti
eyewitness

Mesajde darkshines » Dum Aug 13, 2006 3:57 pm

nu a fost vorba niciodata de cei batrani si intelepti care te sfatuiesc. vorbeam de oamenii care vor sa iti "deschida" in mod agresiv ochii:
viata ta e gresita, ca drumul pe care l-ai ales este unul gresit si spre pierzanie, ca tot ceea ce crezi ca e important este o fantezie, bla bla bla

in ideea ca binele cu forta nu se face. una este sa imi spui "fato, parerea mea e ca nu faci bine" si alta e sa imi spui "esti o idioata, nu faci bine, habar n-ai, asculta la mine ca eu ma cred iisus si vreau sa te salvez". mai ales atunci cand nu dau nici un semn de nefericire, ba dimpotriva sunt una dintre cele mai fericite si relaxate persoane.

nu sunt genul care sa nu plec urechea la ce imi spun cei care intr-adevar imi vor binele (chiar daca intr-un final tot ca mine fac, macar ii ascult), in schimb sunt genul care i-ar impusca pe cei care imi spun ca ar trebui sa fac ca ei altfel sunt pierduta.

si da, stiu cat de norocoase sunt generatiile din care face parte si a mea, incerc sa imi inchipui cat de greu era pentru cei de varsta mea inainte de '89, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim din a vrea mai mult. nu ne putem lafai in libertatea de care beneficiam si sa ignoram toate celelalte probleme carora nu s-au gasit inca solutii (vezi forumul de politica & co). daca tot o avem, hai sa ne folosim de ea si sa continuam procesul de imbunatatire a societatii.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde eyewitness » Dum Aug 13, 2006 4:59 pm

aaaa, si tu crezi darki ca io n-aj vrea ca in loc de politicienii ajtia corupti, fosti securijti si secretari de partid sa avem nijte uameni integrii, tineri si dornici de afirmare? ~p
eyewitness

Mesajde darkshines » Dum Aug 13, 2006 5:15 pm

aaa.... ba da? :D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Necko » Dum Aug 13, 2006 5:27 pm

aiule, lasa fata n pace, ca ea e buna. altii-s rai.

si da. adevaru asta ie. asa cum zice aiu:

generatia vuastra are absolut tot ce ne-am dorit noi si n-am avut, adica libertate, in adevaratu sens al cuvantului.

restul depinde de fiecare-n parte ce intelege din asta si ce stie sa faca cu ea.
aizzz&co
Necko

Mesajde gabuba » Dum Aug 13, 2006 11:16 pm

dom'le, da e simplu. fiecare (cu nitica ratiune rationala si ratiune emotionala) stie ce-i mai bine pentru el. altii ii pot ajuta pe unii sa iasa la lumina, cunoscandu-le f bine problemele.
dar ader cu multa incrancenare si tropaieli din picioare la problema care se nuanteaza aici.
si toata treaba imi aminteste de un dobitoc de profesor de istorie, care a devenit prin absurd dirigintele clasei mele, caruia ii scuipam seminte-n cap si pe care il intrebam ce se intampla daca o sa ii iau cartea (o sa mai stie lectia?) si ii spuneam ca isi ia bani degeaba, o loaza inutila si impertinenta, mi-a reprosat la finalul acestui an scolar, dupa ce am luat mare premiu la festival international (deci fala si mandrie scolii...) ca ar trebui sa ma mai preocup si de altceva decat de lucrurile care-mi plac.
cum a indraznit? ce alternativa MACAR imi ofera el? de unde tupeul asta? nu mai spun ca din cauza lui am avut media 8 la purtare. desi n-am spart geamuri, ridicat fuste la profesoare si nici n-am avut 200 de absente. am avut 20 de absente. o alta colega de a mea, pe primu' semestru a avut 6 la purtare. pt 40 de absente. pt ca a avut filmari. si pt ca nu i-au acceptat scutirile. imputitii.
[cutremurator e ca niste loaze repetente cu 300 de absente au avut 9 la purtare, dar dansii apartineau altei clase. a aceleasi scoli.]

normal, cazurile sunt "izolate" si insignifiante. ce e cutremurator e ca ne aflam intr-o perioada a 'marilor decizii' si ca astfel de rele tratemente ne deruteaza, descurajeaza, bulvereaza, agita intr-un sens non-constructiv.

oricum, toata ideea e ca zbuciumul asta care te zbuciuma arata ca ceva nu merge. si daca ceva nu mere, tre sa afli ce, si cand afli ce, remediezi. si daca e remediat, esti detasat, relaxat si privesti lucrurile la rece. si nu esti self center. si daca nu esti complete self center, atunci intelegi cum de ajung unii sa-si dea cu parerea despre, sa emita concluzii si , eventual, sa te branceasca pe scara rulanta.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bhuttu » Lun Aug 14, 2006 8:41 am

gabitzu scrie:Eu cand ma uit in ochii spectactatorului vad ca niste culoare care ma conduc, din ce in ce mai intunecate, catre o zona sensibila ca o budinca si catifelata ca o matase. Apoi cu cuvintele mele (de fapt ale unui autor, oricare o fi el) si cu emotiile mele ma joc putin cu el. E pactul pe care l-am facut. Ne jucam. Si poate ni se si intampla ceva. De cele mai multe ori ne intristam constructiv si ne-am lua in brate, dar ne desparte un prag. E regula jocului.

Gabitzule, tot n-ai ajuns tu mare actor pana la varsta asta, de ce nu te-apuci dom'le de scriitorie?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde piskeshu » Lun Aug 14, 2006 8:52 am

Gabu, n-am timp sa citesc acuma decat postu lu Bhutu, dar sper din suflet ca asta cu budinca e caterinca. ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Lun Aug 14, 2006 9:14 am

adonys, intr-o saptamana cat am lipsit n-ai gasit altceva sa-mi zici decat de slayer? pai asta shtiam shi eu :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Djinn » Lun Aug 14, 2006 10:13 am

aiule, merluc si fara mistouri, uneori scrii niste treburi de-mi dau lacrimile... eu, din fericire, nu am simtit atat de greu opresiunea sistemului (pentru asta, desigur, multumesc parintilor, profesorilor buni pe care i-am avut si, nu in ultimul rand, ochelarilor roz pe care ii purtam cand suntem copii. Si, probabil, faptului ca n-am prins adolescentza in comunism, la revolutie eram abia in pre-adolescentza).

Revenind la subiectul discutiei si lasand deoparte budinca din ochii spectatorilor lu' gabuba :D e foarte, foarte nashpa sa vina un om (cu cat mai apropiat si la care tii, cu atat mai dureros) sa-ti taie aripile cu ura: visezi sa fii artist? o sa realizezi o pl. n-o sa te bage nimeni in seama. (eventual, nu esti bun de nimic). o sa mori de foame. etc. ia mai bine pune mana si fa o facultate de economie sau ceva de genul asta, inregimenteaza-te ca tot omu in campul muncii si castiga bani. Dup-aia o sa poti face si ce vrei, ca hobby. Numa ca literele alea mici, pe care nu le vezi, din josul contractului prin care-ti vinzi sufletul zic "dac-o sa mai ai timp. dac-o sa mai ai sclipire. dac-o sa mai poti visa. daca nu reusim sa te distrugem cu totul. noi, societatea care-ti spune cum trebuie sa traiesti".

Cum zicea Nea Marin: Aia ie.
Djinn

Mesajde pacha » Lun Aug 14, 2006 10:18 am

Testoasa-"sa vbim tampitocenii"

Ce cuvant e acesta? :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde Necko » Lun Aug 14, 2006 10:26 am

ei, ma pacha si tu !

e un cuvint tzestoshicar. sau tzestoshicat. sau tzestoshicesc. intelegi tu. tre sa te iei tu de orice alintatura a copilului ala frumos si cuminte de departe!

si revenind la subect.

gini, tocmai aici e marele avantaj al libertatii voastre. aveti posibilitatea sa alegeti ! noi nu am avut-o. indiferent ce "alegeam" ajungeam in acelasi punct: beciul intunecos al disperarii, cum l-a definit tare bine aiu.
aizzz&co
Necko

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale