Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Shaki » Mar Aug 15, 2006 11:46 am

aiutz, e mult spus cuvantul ura in postu tau de mai sus... chiar daca unii dintre noi suntem nemultzumitzi sau nu pe deplin multzumitzi de nishte decizii sau de cum s-au purtat parintzii intr-un moment sau altul, cum potzi crede k i-am ura? :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Mar Aug 15, 2006 12:07 pm

cineva a dat de inteles anterior ca se poate ajunge si la ura
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Aug 15, 2006 12:11 pm

uf. io zic sa inchidetzi subiectul asta k ma intristatzi. cu totzii :)

Shaki

Mesajde eyewitness » Mar Aug 15, 2006 1:07 pm

Cred ca ulii erau, (...)care scoteau un cloncanit interesant...

nu iereau, uliu face uliuliuuuu :D
eyewitness

Mesajde pacha » Mar Aug 15, 2006 9:50 pm

Katica,te rog ramai la proza.E exelenta.
Si asta trece !
pacha

Mesajde gaga » Mie Aug 16, 2006 3:41 pm

refuz sa cred asa ceva

ba sa crezi. si telenovelas ejti tu cu cantecele tale lacrimojene asa sa jtii.
era mai bine de facut un split la subiectul aista ca e prea serios si mult prea offtopic.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Aug 16, 2006 4:48 pm

gaga, moderatoru acestui tred a zis stop, respecta-i autoritatea
multumesc
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Aug 16, 2006 4:56 pm

pai ii respect, de aia ziceam de split.

gata io case closed
gaga

Mesajde Shaki » Mie Aug 16, 2006 5:02 pm

daca tzinetzi neaparat il splituiesc dar nust... oi fi eu prea sensibila da nu-mi place turnura care-o luase acest subiect shi eu una n-ash sta la alte discutzii pe tema asta... :)

Shaki

Mesajde piskeshu » Joi Aug 17, 2006 3:05 pm

Alisee, felicitari, ai reusit sa faci curcubee pisandu-te in soare.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Joi Aug 17, 2006 3:21 pm

pijkesh felicitari. reusesti sa AI O RABDARE DE FIER CITIND TUATE TAMPENIILE ~p
gaga

Mesajde alisee » Vin Aug 18, 2006 12:13 pm

te pomenesti ca l-oi fi umbrit.. pe soare
ma rog, nu ma gandeam sa fac curcubee, o sa incerc sa nu ma mai pish... nu in soare. whatever. nu am (Duamne fereste!) de gand sa ma adresez vreunei edituri, sau ceva de genu, ma gandeam ca printre toate prostiile, una in plus nu strica, da eu ma simt mai bine. macar nu e pe literaturi ;)
omu de mai sus, tu-ti dai seama dupa titlu daca e prostie sau nu, sau iti faceai si tie "complimente"? lasa, nu raspunde
alisee
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Aug 18, 2006 12:37 pm

N-a zis nimeni sa nu mai scrii, mi-am exprimat o parere de care poti tine cont sau nu.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Sâm Aug 19, 2006 3:39 pm

click.. click is not a comedy.. in fact, click is one of the saddest movies i've ever saw.. click..

will you still love me in the morning?

intr-adevar, sublim
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Lun Aug 21, 2006 12:00 pm

Imi place jurnalul lui ambre... poate pentru ca desi inteleg, nu sunt in stare sa scriu asa.. am dat si peste greselute, dar sunt neimportante :)

Mi-e dor de pescadorul.. de necko.. de jurnalele mai vechi..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde bhuttu » Mar Aug 22, 2006 11:26 pm

Gabitzule, da-i ba dracului de profesori. E viata ta sau a lor?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gabuba » Mie Aug 23, 2006 10:32 am

Ei ar zice ca-i a mea, dar se indoiesc. Eu habar n-am. :)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Mie Aug 23, 2006 10:44 am

a spus astazi SOD

I-am oferit diverse lucruri si bani. o consolare mult prea palida fata de drama pe care o traieste.

cunosc senzatia. sa nu poti face mai mult decit sa oferi mici compensatii materiale. eu o simt de fiecare data cind ma gindesc la Ionela si senzatia asta imi provoaca rusine si ma simt impotenta si prea saraca sa ii pot oferi macar atit cit merita, si nu neaparat material, pe masura a ceea ce imi ofera ea mie, neconditionat, iubire si respect.

realitatea e ca multi copii din tara asta traiesc o mare drama.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Mie Aug 23, 2006 11:03 am

SODi, mi-ai stricat ziua, săm bag plm. nu direct, ci prin felul in care ai relatat drama acelor oameni. să mor dacă de mint şi la cel mai merlucian mod posibil: este unul dintre cele mai tari reportaje pe care le-am citit vreodată la viaţa mea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Mie Aug 23, 2006 11:05 am

Citesc cam tot ce se scrie pe aici, poate am prea mult timp la dispozitie, dar daca uneori citesc cu placere, alteori frunzaresc, in lipsa de altceva.. Am si jurnalele mele preferate.. dar uneori nu stiu ce sa zic, poate nu e cazul sa spun ceva.. asa ca tac..

Frumos pus, fapte triste si adevarate. Nu am cuvintele necesare sa spun ce vreau..
Trist..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde piskeshu » Joi Aug 24, 2006 10:55 am

Katika, pt. atrage un folos din jurnalul tau zi-mi si mie ce e aia abientin? Mersi.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Joi Aug 24, 2006 11:03 am

ABIENTí
eyewitness

Mesajde Djinn » Joi Aug 24, 2006 11:11 am

adicatelea mirosu de rasina? eh, ce amintiri.....
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde adonys » Joi Aug 24, 2006 12:30 pm

nu cred ca exista pedeapsa suficient de mare pe lumea asta pt nemernicul ala.. SOD, ai incercat sa vb cu cei de la asistenta sociala din Tulcea despre asta?
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Aug 24, 2006 12:36 pm

io cred ca postu lui sod ar trebui trimis la tuate redactiile ziarelor si la posturile de teve. poate s-o gasi careva sa faca o ancheta si poate cei in drept se vor sesiza
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Aug 24, 2006 12:40 pm

mama mea asta lucreaza, iar acum, in we , ma duc acasa si o sa o rog sa faca o sesizare oficiala catre protectia copilului tulcea.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Joi Aug 24, 2006 12:56 pm

adonys scrie:ai incercat sa vb cu cei de la asistenta sociala din Tulcea despre asta?

eyewitness scrie:io cred ca postu lui sod ar trebui trimis la tuate redactiile ziarelor si la posturile de teve.

o colega de-a mea a treimis un e-mail personal catre secretarul de stat care se ocupa de Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptii, si in foarte scurt timp se va demara o ancheta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Joi Aug 24, 2006 1:10 pm

baixule, daca scrii pe jurnal treburile de fotbal e ca si cum ai fugi de comentarii, nu zici?

da', pentru ca nu ma pot abtine, foarte scurt:
baixu scrie:1. clubul Steaua este patronat de un analfabet, un agramat, un dobitoc, un incult, un individ care nu face decat sa jigneasca atunci cand nu are argumente. nu mi-pl imaginez alaturi de Juan Laporta sau Roman Abramovici.
2. clubul Steaua are drept manager general un taran, care atunci cand era la presedinte la Otelul spunea "de ce sa ma duc in Bucuresti? ce sa fac eu la jegosii aia care nu stiu decat sa fure?", iar acum se da mare stelist, dar da cu pumnul in gura propriilor suporteri.
3. clubul Steaua nu-si respecta valorile. nici unul dintre cei care au adus faima prin castigarea Cupei Campionilor Europeni nu se gaseste in organigrama clubului.
mai sunt si altele, dar mi-e, sila sa le trec.

1. Becali o fiel oier incult, da' parca nici Abramovici nu e usa de biserica, de exemplu. Banul n-are culoare.
2. Mare parte din ce e Steaua acum i se datoreaza lui MM. Prefer sa bata in fiecare an cate un suporter si sa ne calificam in fiecare an in CL.
3. Lacatus a plecat, Ienei si Duckadam n-au vrut sa vina, Bumbescu are grupe de juniori etc. Si-n plus, plm, asa a fost sa fie. Nu cred ca e ceva iesit din comun.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde baixinho© » Joi Aug 24, 2006 2:23 pm

nenea butu, am scris pe jurnal pentru că in altă parte nu prea aş fi avut unde (cu exceptia lui Saw what's), nu că fug de comentarii.

nu mă refeream la modalitatea in care ciobanu-şef a făcut banii, ci la felul in care se comporta. nu cred că o să-l văd vreodată pe abramovici luand levieru să deschidă trapa de la iaht. sau o uşă sau orice altceva.
de acord cu tine, dar ai uitat să menţionezi "şi cu banii lui becali". cat a fost preşedinte la Oţelul a sugat-o. personal, n-aş vrea ca Dinu Vamă să lovească un suporter in fiecare an, iar Rapid să se califice in sferturile Cupei UEFA. dacă ar face asta, m-aş duce la fiecare meci şi i-aş lua familia la penis.
3. lăcătuş a plecat din cauza lui meh-meh, ienei şi dukadam nu vin din cauza lui becali. ştiu că bumbescu este antrenor la copii şi juniori, dar funcţia asta nu reprezintă organigrama clubului. in afara lui bumbescu, mi se pare că mai sunt caţiva care fac treabă la Steaua.
ANTI

baixinho©

Mesajde river » Joi Aug 24, 2006 5:03 pm

SOD scrie: ma duc acasa si o sa o rog sa faca o sesizare oficiala catre protectia copilului tulcea.

Sa nu fiti mirati daca din partea Protectiei Copilului Tulcea se va primi un raspuns cat se poate de clar, concis, la obiect si perfect legal...

Este intr-adevar foarte trista povestea lui SOD, este foarte trist ca in anul 2006 se poate trai in asemenea conditii, undeva, intr-un loc ce pare a fi uitat de lume. Da, am spus "pare".

Din pacate insa, despre astfel de realitati cred ca as putea sa scriu un roman. Si nu doar despre "realitatea" a patru copii (adolescenti) dintr-un catun uitat de lume (catun cu un nume, paradoxal, de LAGUNA), ci si despre "realitatea" din centrul marelor urbe, unde, copiii (cu handicap sau nu) in cadrul familiei, in centrul civilizatieii (si nu in asa zise centre de plasament) traiesc in conditii mizere, unde "mizere" este mult prea putin spus. In conditii ce depasesc orice limita a imaginarului. Cu alte cuvinte nu poti sa crezi ca e "realitate" pana nu vezi cu ochii tai, pana nu-ti ramane mirosul in nari, pana nu te aduc la disperare mancarimile pielii tale..

Experientele pe care le traiesc zi de zi in mijlocul unor astfel de familii m-au facut sa devin oarecum imuna la dramele lor. Nu in sensul ca nu-mi pasa, a nu se intelege gresit. Ci, in sensul ca un caz precum cel semnalat de SOD nu ma mai uimeste cu nimic. Si sa stiti, adevarul e intotdeauna la mijloc. E un subiect vast si cred ca ar merita, pe undeva, un topic separat. Ar fi multe, foarte multe de spus.

Si da, e trist, e foarte trist. :(
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale