si am scos caseta din raft si l-am revazut.
iz very cool

Initial trimis de Aliosha
Am zis ca e in genul "south central" dar cu mult sub. Acum tu ai vazut "South central " asa ca nu vad de ce iti trebuie detalii suplimentare. Filmul e o caterinca, nu stiu ce sa zic mai mult de atat.
Initial trimis de Joao
cel mai tare pana acum din seria star wars!
desi are vreo 30 de min de romanta stupida,lupta de la sfarsit este super tare!
Yoda se bate excelent,cred ca ar trebui sa vedeti filmul numai pt asta!
are niste faza de lupta superbe.Primul a fost copilaresc,dar al doilea are o intriga,de ma face sa-l mai vad o data ca nu am inteles tot!
il recomand cu caldura!
Initial trimis de Aliosha
[B"A Knight's tale" - un film tipic de floricele si cola. Distractiv si nimic mai mult. Ma steptam sa fie mai prost dar pana la urma m-am bucurat ca l-am vazut. [/B]
Initial trimis de decret
Intr-adevar,faza cu Yoda e super dar shi lupta aia cu droizi e mishto facuta. Ce ma bucura e k presimtzirea mea din Amenintzarea fantomei a fost adevarata shi anume k, Cancelarul Suprem e de fapt The Emperor.
Initial trimis de Joao
mirela,mi s-a parut bine realizata faza cu sabia lui yoda!
Initial trimis de MiG29
Filme din care io nu am priceput nimik shi deci in concluzie sunt proaste:D(sau poate sunt io limitat)
Fight Club..Aliosha shtiu k o sa ma injuri da ..what the hell..cartea care a inspirat filmu e scrisa de un mecanic auto...shi in afara de faza aia cu power animal shi Slideeeeeeeeee..nu am retinut nimica(am vazut filmu de 3 ori k am tot sperat k o sa ii dau de cap...nope!)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori