Catalin Botezatu?
92 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re:Armani....
La inceput cand a aparut prin lumea mondena,am crezut la fel ca tine....dar pe parcurs mi-am schimbat parerea,acum eu zic ca un tip ok ....
Are tot felul de probleme....
A fost nu demult pe postul acasa,unde spunea ca a fost dat in judecata de o tipa pt "hartuire sexuala"si cica nici macar nu o cunoaste......dar eh....la banii lui nu cred sa nu se descurce.....:o
Nu multi isi permit la noi ,fie vedete sau nu sa poarte Giorgio Armani.........asa cum face Catalin Botezatu.....
Are tot felul de probleme....
A fost nu demult pe postul acasa,unde spunea ca a fost dat in judecata de o tipa pt "hartuire sexuala"si cica nici macar nu o cunoaste......dar eh....la banii lui nu cred sa nu se descurce.....:o
Nu multi isi permit la noi ,fie vedete sau nu sa poarte Giorgio Armani.........asa cum face Catalin Botezatu.....
"Sa iubesti e bine,dar sa stii pe cine..."
-
dany_70 - Junior Member
tot ce e posibil, mie imi da "client overwhelmed by servers"
mai incearca
mai incearca
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Unregistered scrie:Il stiu din ziare, n-am mai auzit vreodata de el inainte, pe cind eram in Romania, nu l-am auzit vreodata, ieri ce am citit un interviu cu el, in Libertatea, cica ar da 3000 de euro pe luna pe pantofi si haine, dar ma rog, probabil ca e cool sa te dai nabab la o tara saracita. Individul e vedeta? Am inteles ca ar fi croitor ori asa ceva.
In concluzie, pare cam papagal, dar poate ma insel. E un produs al vremurilor pe care le traiesc romanii azi.
de ce ti se pare ca este un papagal?este un tip deosebit,care a reusit prin fortele propri.mie personal mi-ar place sa-l cunosc si sa stau de vorba cu el.
[size=75]edit bai mod: daca e asa important sa repeti, fa-o in acelasi post, nu in doua consecutive (unul cu quote si altul fara), ca alfel se repede politzaiu satz dea amenda]
de ce ti se pare ca este un papagal?este un tip deosebit,care a reusit prin fortele propri.mie personal mi-ar place sa-l cunosc si sa stau de vorba cu el.
- miki76
- Junior Member
mi-a povestit una cum s-a intalnit cu C.B. Era ceva preselectie de modele. Zice asta "da stiti care-s conditiile sa reusitzi?" "desigur, multa munca, perseverentza..."
"nu", raspunde acest guru al modei, "tre sa va culcatzi cu mine" dupa care tipa asta i-a zis cateva chestii, care nu le suporta tiparul
deci da, e un tip deosebit.
"nu", raspunde acest guru al modei, "tre sa va culcatzi cu mine" dupa care tipa asta i-a zis cateva chestii, care nu le suporta tiparul

deci da, e un tip deosebit.
-
useru_X - Junior Member
Bwhaha, omul era realist, asa ajung unele modele sa faca cariera. Da' sigur fata era fata? weird. no bine, eu sunt o icnoranta si tot timpul am avut impresia cum ca dumnealui ar prefera modelii. Oricum am auzit ca acum e la moda (uh the irony) sa fii tri. In rest, sunt de acord, omul e talentat si are adeptii lui. Pe mine totusi ma irita figura lui si il prefer pe dezbracatu', mai putine haine, mai mult umor 

- FleurDuLys
- Junior Member
deah, eu nu i-am urmarit emisiunile alea pe care si le facea singur da' in schimb cand era cu carcotasii mi se parea amuzant. de gustibus non discuntandum 

- FleurDuLys
- Junior Member
"nu", raspunde acest guru al modei, "tre sa va culcatzi cu mine"
vrajeala ieftina de doi lei si cinjpe bani. spune-i lu aia sa-si revizuiasca minciunile. se jtie fuarte bine ca botezatu n-are treaba cu muierile
-
da' in schimb cand era cu carcotasii mi se parea amuzant
facatorul de chilotz a facut iemisiuni cu carcotashii? tare ma indoesc
(adica cel caruia i se zicea "desbracatu" si cu botezatu is doi masculi ... a, pardon, doo persuane diferite)
facatorul de chilotz a facut iemisiuni cu carcotashii? tare ma indoesc
(adica cel caruia i se zicea "desbracatu" si cu botezatu is doi masculi ... a, pardon, doo persuane diferite)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Eu cred vrajelile astea ieftine, ptr ca sunt de buna credintza
ie treaba ta insa nu ni le plezni pe forum ca adevaruri valabile
-
bine bre, fii pe faza:
(trag io primu)
flafii ieste najpa, ia nu zice ce trebe zis, pretinzand ca nu vrea, dade fabt io stiu ca nu prea stie; prin urmare, ajtebtam provincia, tinp in care papam bine si prindem vlaga
sio (acuma mint, da tresa mai zic ceva) am chilotzbotezatu; ii port la mana, facutz bratzara, in scopu casa se vada
(trag io primu)
flafii ieste najpa, ia nu zice ce trebe zis, pretinzand ca nu vrea, dade fabt io stiu ca nu prea stie; prin urmare, ajtebtam provincia, tinp in care papam bine si prindem vlaga
sio (acuma mint, da tresa mai zic ceva) am chilotzbotezatu; ii port la mana, facutz bratzara, in scopu casa se vada
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
92 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii