Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
pure_sugar, apropo de ultimul paragraf din ultima intrare din jurnalul tău, ai văzut "Eternal Sunshine of the Spotless Mind"? Tema filmului e apropiată de ce zici tu.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
cmon, cand ziceai tu k life is a bitch shi io k ie a wifeDjinn scrie:?!dej memoria mea e dusa rau... nu-mi amintesc de tanti vopsita cu rosu titzian...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
wwritza scrie:Arthemis, fa-te tanti d-aia de da la oameni haleala in avion si poate poate ....
Neaaa, ca nu am timp de privit apusul si nici de plimbat prin ploaie, iar de vazut marele canion, pot doar daca pica avionul undeva aproape de el si-l vad in picaj
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Viata e o tanti durdulie la vreo 49 de ani, cu pudra de fata distribuita inestetic, botu' rosu titian si un corset care o strange atat de tare ca nu poate sa respire
ba io zic ca viata e frumoasa, adica e ca un top model dala cu tzatze mari si buze futabile, toma buna satz baji pl in ea.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
da' chiar ca, inveti tinerii impresionabili la prostii 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Shaki scrie:memete, nu mai posta subt influentza alcolului
adica jinca e influentza alcoolului? ca fics sub ea am postat.
jinco, vazusi ce zice shaki despre persuana mult stimabila a dumneavuastra?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
my 2 cents...
pure_sugar... in ultima intrare din jurnal te contrazici putin... hotareste-te.. ori nu mai poti sa plangi, dupa cum iti inchei paragraful, ori plangi din orice dupa cum reiese din restul textului...
oricum opinia mea de 2 centi este ca tu nu jelesti dupa el ci dupa atentia care ti-a fist acordata si pe care ai pierdut-o... si ai ales sa o inlocuiesti pe calea cea mai usoara care de obicei este plangerea de sine cu scopul de a atrage mila celor din jur... eu ti-as sugera ca in loc sa iti fie mila de tine insati, indreapta-ti mila spre cei din jur... fie-ti mila de iubitul care te-a parasit pentru toate momentele pe care nu le va trai niciodata cu tine, fie-ti mila de toti prietenii care sant prinsi intr-o relatie si nu se pot bucura de libertatea pe care de curand ai dobandit-o.. si nu in ultimul rand fie-ti mila de copii din Africa... o gramada de lume de care sa iti fie mila
oricum opinia mea de 2 centi este ca tu nu jelesti dupa el ci dupa atentia care ti-a fist acordata si pe care ai pierdut-o... si ai ales sa o inlocuiesti pe calea cea mai usoara care de obicei este plangerea de sine cu scopul de a atrage mila celor din jur... eu ti-as sugera ca in loc sa iti fie mila de tine insati, indreapta-ti mila spre cei din jur... fie-ti mila de iubitul care te-a parasit pentru toate momentele pe care nu le va trai niciodata cu tine, fie-ti mila de toti prietenii care sant prinsi intr-o relatie si nu se pot bucura de libertatea pe care de curand ai dobandit-o.. si nu in ultimul rand fie-ti mila de copii din Africa... o gramada de lume de care sa iti fie mila
- rovero
- Junior Member
gabitule, nu-ti fie teama, suntem multi care incercam aceste sentimente, incertitudini, spune-le cum vrei tu. scrie in ce forma vrei tu, cine are de inteles, intelege, cine nu, nu vad de ce te-ar interesa 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
zise dansul din inaltimea NY-ului.rovero scrie:oricum opinia mea de 2 centi este ca ... o gramada de lume de care sa iti fie mila
cine te opreste sa-i ajuti pe aia necajiti, si nu sa le sugerezi tot la aia necajiti sa-i ajute pe altii?
hai baş]Neigrec[/b] ca am verificat si nu exista
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
fiecare cu parerea lui, rivero, crede-ma primesc mult mai multa atentie decat vreau sau cer, si sincer ma deranjeaza asta mai mult decat ti-ai inchipui...nu atentia lui imi lipseste, ci el
poate nu m-ai inteles, sorry...nu e nevoie oricum, nu scriu acolo pt nimeni doar pentru mine
si da, probabil ca ma contazic, dar scriu exact ce imi vine in acel moment. si... cred ca pe toti ne incearca sentimente contradictorii in momente de cumpana in viata, nu?
poate nu m-ai inteles, sorry...nu e nevoie oricum, nu scriu acolo pt nimeni doar pentru mine
si da, probabil ca ma contazic, dar scriu exact ce imi vine in acel moment. si... cred ca pe toti ne incearca sentimente contradictorii in momente de cumpana in viata, nu?
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
i ok, merci de sfat...nu pun la suflet micile rautati:D
-
Pt. pure_sugar - mersi pentru singurul post care contine o atitudine referitor la ceea ce am scris... nu trebuie sa fii de acord cu mine, doar tine minte mesajul meu.. intr-o zi se va intampla de la sine.. te vei trezi si vei spune ajunge sa-ti mai plangi de mila si vei incepe sa faci lucruri mai constructive... eu asta iti doresc
Pt. restul - nimic surprinzator in reactiile voastre - dinamica de clica si atacuri personale... v-ati legat de singura propozitie care era menita sa introduca putina ironie... si sa puna lucrurile in perspectiva... atata tot + nu are nici o importanta de unde vin si unde stau.. am crezut ca pe forum are importanta ce gandesti
Pt. restul - nimic surprinzator in reactiile voastre - dinamica de clica si atacuri personale... v-ati legat de singura propozitie care era menita sa introduca putina ironie... si sa puna lucrurile in perspectiva... atata tot + nu are nici o importanta de unde vin si unde stau.. am crezut ca pe forum are importanta ce gandesti
- rovero
- Junior Member
n-ai pentru ce, tinand cont ca imi era adresat postul tau mi s-a parut normal sa-ti raspund, si pe undeva sunt de acord cu tine, doar ca nu sunt pregatita inca, de obicei aia care sufera prefera sa-si planga de mila o perioada dupa momentul in care au fost raniti, poate tu n-ai trecut prin asta si de aia ti-e usor sa spui, si mie mi-e usor sa dau sfaturi, asa cum mi-ai dat tu mie, doar ca nu le pot aplica la mine...
-
pure_sugar scrie: poate tu n-ai trecut prin asta si de aia ti-e usor sa spui, si mie mi-e usor sa dau sfaturi, asa cum mi-ai dat tu mie, doar ca nu le pot aplica la mine...
... sau poate ca am trecut si am reactionat la fel ca tine... si poate ca mi-a parut rau mai tarziu pentru timpul "pierdut"... barbatii sant niste mecanisme simple cu un singur buton: "orgoliu" dar secretul este sa stii cand sa il apesi si cand nu... cred ca tu ii mentii orgoliul la maxim cand ar trebui sa il faci praf... sa puna sub semnul intrebarii decizia lui... (vezi ca e usor sa dau sfaturi.. dar daca doresti incetez)
- rovero
- Junior Member

Si asa un sfat de la mine ar fi sa nu mai imi citesti jurnalul... ca te confuzezi rau si poate te apuci de droguri... si nu e bine sa faci asa ceva...
Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
RajaF scrie:==D brava, ai mai tras o concluzie inteligenta azi... daca zici dumitale ca e un biscuite cu zahar pudra atunci sigur concurez si eu...
Si asa un sfat de la mine ar fi sa nu mai imi citesti jurnalul... ca te confuzezi rau si poate te apuci de droguri... si nu e bine sa faci asa ceva...
cred ca santem off-topic... dar promit sa nu il mai citesc.. e pierdere de vreme oricum
- rovero
- Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale