piskeshu scrie:gabuba, du-te-n plm si joaca fotbal, alearga, inoata, sa se mai miste endorfinele alea-n tine.
parca esti taica-miu.

kant emir scrie:breh jl_rona, cine ieste acest Radu Valentin Neagu? si de ce-i tot scrii poezii? iel ie ala pentru care respiri tu? si speri sa-i atragi atentia? si sa te iubeasca vejnic si irefutabil?
uite cum imi imaginez io ca iti imaginezi tu ca va fi:
R V Neagu, intr-o dimineata senina, pe terasa vilei sale de pe malul oceanului (undeva, intr-un arhipelag mare, pe o insulita nestiuta)]oare cu ce sa ma nutresc io az? sa fie cafea cu lapte, sa fie lapte cu ceai, sa fie lapte batut, sa fie lapte de cocos, sa fie un lapte de pasare... bah, ce de lapte in gandurile mele! de unde obsesia asta? aaa... stai ca ma prind, e de la excese si dezmatz - mi-ar trebui femei cu sani mai mari, ca piticaniile astea de p'aci parca ar fi scolaritze! deci nu, lapte nu[/I]
si zice majordomului (cocarjat si fudul de urechea dreapta, da' incapatzanat in apucaturile cu care si-a delectat - zice el - trei generatii de stapani) care tocmai a terminat de netezit (cu fierul de calcat ecologic) ziarul (un ziar tiparit cu mai bine de trei saptamani in urma) Fransua, ia adu-mi o tochitura; si mai lasa-le naibii de ziare vechi, tot nu te-ai prins ca citesc editiile on-line? hartiile ajung greu aici, pe cand bitzii vin instantaneu!
dupa care face, la plesneala, un search pe google, dupa numele lui -ce chestie! primele douasutecinzecisidoua de rezultate duc la diverse pagini de forumuri, unde jl_rona, o obscura colega de gradinita, ii inchina ode
si da iel pe spate instantaneu si se indragosteste retroactiv de tine, si se imbolnaveste de ficat si de stomac si de splina si de creer (da' in special de stomah, ca ie mai poietic; mascul cu ulcer, mascul pe care il duare ranza - pfuaaa, ce meserie! si incepe sa traiasca din niste subite amintiri inchipuite, de adolescent cu ulcer si se apuca si trantejte si iel un jurnal onlain, ceva care se cheama Ranitidina-nushcate-miligrame), si face si apa la genunchi, si pietre la rinichi si sufera ca vai ce orb a fost si cum nu te-a remarcat iel pe tine la vreme, ofofof, viatza lui!
bine, asta fiind inchipuirea mea; de fapt, cel mai probabil ar fi sa puie mana pe telefon si sa te sune si sa te suduie de sa te sature, ca de ce ii scrii tu numele pe net si de ce ii faci tu plicticuase declaratii de amor
binenteles, presupunand ca afla
kant emir scrie:dej ceva-ceva tot am plesnit io p'acolo
ce satz spui - bagate pe iel si infruptate, nul lasa pe mana pruastelor alora
ma gandeam ca vrei s-o futi pe poiata.
L-a speriat fatza mea de Gestapo, cica.
te-am mai chemat
kant emir scrie:muahahahahahaha (onirica ejtu!), shacuma tzi so pus pe catica?
piskeshu scrie:jelerona, manca-mi-ai tu pula sa-mi manci cu pofta de mancare. nu-ti mai baga nasu in curu meu ca te besesc.
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori