de jl_rona » Dum Mai 25, 2008 5:26 pm
ii amesteci p-astia 2 aiurea. reveneagu nu ma vrea pentru ca e speriat de bombe si poate chair nu ma place de nici o culoare, iar piskeshu nu e ca nu ma vrea, ci e un labagiu notoriu.
din punctul meu de vedere nu a apus si nu a rasarit nimic. eu am venit aici cand mai erau 2-3 oameni si vad ca se poate discuta, in tot cazul mult mai bine decat pe loco, care, repet, e o hazna cu femei jegoase si useri prafuiti. mie asa imi pare, cel putin. cand il deschid parca simt mirosul ala de pishat din trenuri. Nu exagerez. Asta simt, asta spun.
nu ca m-a banat piskeshu ma vait io acuma de loco. asta a fost parerea mea despre hazanaua aia de la bun inceput.
mie nu-mi trebuie useri multi, ci useri de calitate. aici, fata de loco, calitatea e sa zic 7-8 pe o scara de 1 la 10, fatza de 3-4 acolo, 3-4 care o da numai thyl si cu useru, ca altfel ar fi 1-2.
fac tot felul de panouri, de concursuri de parca ar fi soimii patriei, concursuri din care bineinteles ca nu iese nimic. fac intalniri forumiste, se intalnesc la bere, pai asta pot sa o fac si in viata reala, frate, nu tre sa bat toba despre asta 1000 de ani pe un forum. dar, in esenta, NU se discuta nimic. Sa vad si eu o dezbatere pe marginea unui subiect, sa vad cum iau oamenii linkurile in mana si se ambitioneaza care mai de care sa dea un raspuns mai bun. De unde? Pula!
Tot de ce sunt ei in stare e sa se ia unu de altu, sa dea la gioale si sa joace loto prono sport.
Mie nu-mi trebuie prietenii pe net, mie-mi trebuie creierele plutitoare pe care nu le poti avea in discutiile fatza in fatza.
In forumu asta de bine de rau nu pot sa te fut io cum vreau nici pe tine, nici pe shaki, nici pe scavy chiar, nici pe piskeshu (care la capitolul umor imi e superior) etc. aici s-a discutat si destul de ok, as zice.
era un singur motiv pentru care postam eu in loco, de fapt. si ala NU era piskeshu.
daca cretinul m-a banat, atuncea sa stea cu fofoloancele lui de provincie. eu acolo NU ma mai intorc si nici cu el nu mai am nici o chemare sa ma intalnesc in Buc. (io il anunt de pe-acum, asta ca sa nu aiba vreo deziluzie mai tarziu).
Nu a ajuns el sa ma frece cum vrea. Poa sa ma baneze si de-aicea. Faca ce-o vrea. I-am demonstrat cu varf si indesat ca sunt mult deasupra lui. Pentru egoul meu e ultra suficient.
Pentru mine pijke, dintr-un potential iubit, a ramas doar un papagal slab caruia pot sa ii demonstrez cu usurinta ce creier bun am. atat. Mi-a placut de el, iar el a recurs la banare, chestie care stie ca ma deranjeaza cel mai tare si asta nu pot sa o uit, nici sa o iert, nici sa o inteleg. Cei care baneaza oameni sunt cretini. Deci si el e un cretin.
Sper sa vina cat mai curand si ziua cand o sa depasesc faza asta "emo" si cand nu m-o mai interesa de el deloc.
Cat despre demonstratii, mie imi place sa demonstrez. ca e pijke, ca esti tu sau altul, nu conteaza. Eu demonstrez ca sa ma dau mare si-mi place mult. Incercand sa demonstrez imi vin noi idei de a citi altceva si altceva si a ma face si mai si decat sunt, ca niciodata nimeni nu a ajuns la perfectiune, insa spre asta ar trebui sa tindem cu totii.
Ei imi dau teme, eu le rezolv si imi imbogatesc mintea. INTERACTIVITATE. Asta e cu netul; am mai spus-o si de-asta bantui eu prin forumuri. Rezolv 2 lucruri: imi satisfac si egoul facandu-i pe altii papagali si imi cultiv si mintea, citind ca sa pot sa-i fac papagali.
De forumul asta mi se rupe. Insa eu cand sunt prin vreun forum, oricare ar fi ala, postez argumentat, nu frec menta. Sunt foarte rea cu mine si implicit si cu cei din jurul meu pe care-i vad cum dorm de-a-n-picioarelea.
Ar trebui sa ma mai calmez un pic, macar 3 luni, sa vad daca imi revin cu sanatatea, pentru ca e infiorator sa ai creer dar sa nu ti-l sustina organismul cu energie ca sa mearga la ce capacitate ar putea el sa mearga.
Insa statul degeaba ma innebuneste efectiv.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â