tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
simplu.
kanta, in locul cearsafurilor astora ai fi putut petrece 2 ani in parcuri, excursii, zoo, cinema cu copilu tau in plm. esti identificat.
kanta, in locul cearsafurilor astora ai fi putut petrece 2 ani in parcuri, excursii, zoo, cinema cu copilu tau in plm. esti identificat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
post de 2-3 randuri, pe intelesul oricui
esti identificat
da, ma duc sa mor
(am vazut pe undeva o autoevaluare, ceva gen plm, am x mii de posturi; is, fara indoiala, unul dintre cei mai importanti forumsiti din romania)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
eliana, tu-mi vorbesti mie de viata? ia-ti tu o pl. si suge-o sa vezi ce buna e. sau macar baga-ti-o-n pizda. stii ce-i ala orgasm? e mai tare decat cand te spovedesti.
da, kantemir, is de 2-3 randuri, iar eu n-am copil. ti-am zis ca esti identificat, nu?
da, kantemir, is de 2-3 randuri, iar eu n-am copil. ti-am zis ca esti identificat, nu?
-
piskeshu - banned
mai mult de trei randuri (sorry sp)
iar eu n-am copil.
am mai spus odata, in niste circumstante de acelasi gen (o bascalie oarecare, nu mai tin minte decat ca n-avea nicio tinta anume) ca "a stiut el ziditorul ce-a stiut cand n-a dat copil oricui", si am atins, fara intentie, niste orgolii foarte sifonabile
asa ca, in cazul tau, o sa fiu cu mult mai specific: n-ai "copil", si asta e minunat [color="White"](si, pentru ca ma tem ca n-o sa poti delimita singurel: partea care se vrea glumeata - aia ca astia ca tine ar face bine sa nu se mai inmulteasca, deja sunteti prea multi - de partea serioasa: parerea mea este ca egoismul si infatuarea ti-au intunecat de tot, si iremediabil, judecata si puterea de autoevaluare; se prea poate sa fii un tip de treaba si bun la suflet cu ai tai, poate ca ai fi capabil si de oarece intelegere si sacrificiu, dar numai daca te-ai vedea pus in fata faptului implinit; de buna voie nu cred eu ca o sa te apuci tu vreodata sa-ti imparti putinul tau confort cu vreo femeie aducatoare de obligatii si cheltuiala, deci cu-atat mai putin poate fi vorba de copii)[/color]
- kant emir
anjin-san scrie:culmea, ai nimerit intr-un moment in care nu se cearta nimeni, nu-ti face probleme, asteapta cinci minunte
seara buna
Anjin-san , nu ma speria draga...Sa speram ca va fi o seara superba si toata lumea se va distra..Si am baut doar un pahar cu bere, la naiba..

-
MYKA - Junior Member
ba kantemir nici in 2 randuri nu esti mai destept, ti-am zis lasa dracu umoru. macar cacaouca are, involuntar in plm. tu n-ai de nici un fel.
-
piskeshu - banned
tu n-ai de nici un fel.
da man, am observat
a observat toata lumea ca atunci cand te enerveaza careva, devine asa:
-prost
-fara viata personala, numai statul pe net e de capul lui
-fara umor, fara niciun strop de umor
-spammer
si, in final, tot mai mic
am omis ceva important?
hai sa te dumiresc: atunci cand o parte a grupului sta focalizata pe un om (cum se intampla adesea si pe forumuri), iritata de acesta si gata sa-l faca de doi bani si sa-l exluda, acel om nu mai poate sa comunice la fel de relaxat si de vesel cu tine (sau acel ipotetic grup); nici nu are conditiile optime sa glumeasca impreuna cu tine (ca tu il tii in suturi, deci nu poate decat sa incerce sa riposteze in vreun fel, eventual sa rada de tine, ceea ce n-o sa te faca pe tine sa te tavalesti de ras si sa-i gusti umorul, ca doar si tu esti tensionat si dusmanos, n-ai cum sa te detasezi)
deci e stupid sa critici lipsa umorului (sau a altei caracteristici agreabile) a unui om pe care il silesti sa stea tensionat; mie, stii bine, mi se cam rupe de tine si de ce faci tu si de ce spui tu (nu pentru ca te-as dipretui, pur si simplu, ci pentru ca atitudinea ta, ca si activitatea ta de aici is lipsite de orice fel de importanta; nu faci decat sa cotcodacesti, sa incerci glumite cu zorox - ca stii bine ca el se gudura su rade, politicos si slugarnic si nimic mai mult; pur si simplu nu avem ce sa comunicam, asa ca aproape nu existi! sau ce crezi, ca n-am alta preocupare dect sa gasesc metode de inveselit piskeshul? sa-i captez atentia, sa-i imbogatesc bagajul cultural si sa-l fac sa se simta bine?)
asa ca, fara sa am pretentia ca-s hazliu si hatru si ghiduş, nici nu sufar in urma aprecierilor tale desfiintatoare, si nici in arbitrul umorului n-o sa incerc sa ma erijez
- kant emir
ce miscare inspirata a facut emiru cu curtea puilor de zmei! 
cred ca va fi noul say what!
keshule, daca ajungi sa vorbesti cu mine pe-acolo, sa nu mai fugi

cred ca va fi noul say what!
keshule, daca ajungi sa vorbesti cu mine pe-acolo, sa nu mai fugi

-
Invincible - Mesaje: 2145
emy, ca satz raspund, nu tac pentru ca m-a facut mama poate idealista, dar nu naiva
replici de genul asta de ce nu le sanctionezi (nu cu ban, cu "explicatii"? :p)
eliana scrie:keshule, ia-ti frate, o viata. de undeva, nujt.
replici de genul asta de ce nu le sanctionezi (nu cu ban, cu "explicatii"? :p)
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
da' nene pacha, uite ca tot mai am motive sa ma mir oricat as fi io de cinic.
iaodi, plm parca s-or inmultit fumatorii, peste tot dai de ei
iaodi, plm parca s-or inmultit fumatorii, peste tot dai de ei
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce placere o fi si aia, sa fumezi!
creca fumeaza agitatii si aia care n-au incredere in ei.
Smile:Mesaje: 1,071
pfff.. va dati seama cate mesaje trebuie sa am eu daca socotim si mesajele scrise cu clonele care, stim cu totii, n-au fost putine.
lasa ca ti-l face, moshulica!
auzi, dar Haggis McMutton cine este? uitandu-ma la avatarul tau, seamana cu rivalul lui Popeye dar pe ala parca il cheama Brutus. Care e povestea lui?
creca fumeaza agitatii si aia care n-au incredere in ei.
Smile:Mesaje: 1,071
pfff.. va dati seama cate mesaje trebuie sa am eu daca socotim si mesajele scrise cu clonele care, stim cu totii, n-au fost putine.

Haggis McMutton scrie:Acum trebuie sa ma faci si membru albastru, draga kant emir. Doar sunt de dinainte. Uite ce vechime am la cont. Sunt mai vechi decat tine.
lasa ca ti-l face, moshulica!
auzi, dar Haggis McMutton cine este? uitandu-ma la avatarul tau, seamana cu rivalul lui Popeye dar pe ala parca il cheama Brutus. Care e povestea lui?

-
Invincible - Mesaje: 2145
nu te-am inteles, shaki, ce trebuia sa explic eu? ca asta cu "ia-ti o viata" e o banalitate spusa de atatia si atatia forumisti? sau ce? sau de ce eu, care0i legatura cu mine, ca ai spus-o si tu, de multe ori
- kant emir
smile scrie:auzi, dar Haggis McMutton cine este? uitandu-ma la avatarul tau, seamana cu rivalul lui Popeye dar pe ala parca il cheama Brutus. Care e povestea lui?
este din Monkey Island 3. Un pirat prietenos si simpatic.
-
Haggis McMutton - Junior Member
kant emir scrie:nu te-am inteles, shaki, ce trebuia sa explic eu? ca asta cu "ia-ti o viata" e o banalitate spusa de atatia si atatia forumisti? sau ce? sau de ce eu, care0i legatura cu mine, ca ai spus-o si tu, de multe ori
va fac si desen pe hartie daca e necesar, poate pricepeti
de ce te legi de mine cand sunt nemultumita de lipsa voastra de reactie vizavi de shiva si imi zici sa ma fac ca nu vad, insa nu te iei de eliana cand se leaga sau ii raspunde lui keshu?
sau mai pe scurt, pentru ca asta ma intereseaza, nu personajele in cauza, de ce nu aplicati niste chestii unitar si de ce aveti standarde duble
sper ca m-am facut, in sf, inteleasa.
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma