de jl_rona » Lun Apr 28, 2008 4:07 pm
eu n-am zis niciodata ca as valora prea mult pentru fanclub, eu am zis doar ca postez mult si ca asta tine intrucatva forumul.
poti sa-mi dai ban, nu ma deranjeaza, insa frumos ar fi ca toti sa incercam sa acceptam si parerile altora, care se intampla sa nu coincida cu ale noastre.
eu ce am observat e ca lumea nu vrea sa asculte.
nici eu nu ma pot lauda cu faptul ca sunt un bun ascultator, recunosc, dar cel putin accept ca exista oameni cu alte pareri si ca trebuie sa traiasca si ei, asa cum traiesc si eu.
hai ca ma duc sa mai fac niste treaba pe-aici ca n-am facut nimic zilele astea.
merci. pa
P.S.: Uite, asa a fost cu tratamentul naturist contra acneei. Le-am spus catorva fete de la mine de la servici ce sa faca ca sa li se diminueze vizibil cosurile, iar ele au interpretat ca le jignesc si au continuat sa se duca la doctorii care le-au spus sa se imbuibe cu antibiotice si cu hormoni.
Nici vorba sa incerce o amarata de portocala, o menta si-un kiwi, care nu le facea nici un rau, ca cica e din sursa "neautorizata". Deci faci bine ca sa-ti auzi de rau.
Trebuie sa fii mai maleabil un pic, spre binele tau, si asta o spun in general, inclusiv mie.
Acuma o sa zici ca sunt off topic, probabil.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â