tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Invincible » Sâm Iul 25, 2009 11:58 am

e... nu mai pot sa schimb.
am si camasa rosie, da nu e cu maneca scurta, ca sta. iote-o! si nu scrie Ares pe ea.

si frumoasa si-asta. e portocalie. poza e de kko, ca nu e lumina (facui fara blitz)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Iul 25, 2009 12:06 pm

eee, daca nu scrie ares pe ea, e limpede ca n-o poti purta

si mai ales ca nu are maneca scurta
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Iul 25, 2009 12:34 pm

pai bineinteles. tocmai ma gandeam sa scriu cu markeru pe ea: "Armani".

aicea fierbe mediul inconjurator de cald ce este. tocmai ce trecui pe langa un ceas ce arata temperatura si zicea ca-s 33 de grade pe scara richter.

nu breh, pe-a rosie am purtat-o la nunta trecuta si invincibilu' se respecta, vorba lu guru Gigi.
a, si ca sa fie tacamu' complet, te-anunt ca ma dau cu parful "Black Suede Touch". :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde MYKA » Sâm Iul 25, 2009 12:57 pm

Anjine, ma gandeam sa ajung pan' la 100 , pana-n iarna...sa nu imi fie frig naiba..Si io iti propun altceva...Avand in vedere ca locuim in aceeeeeeeasi urbe, vin derect la tine .Ce zici , gandesc, a????
MYKA
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Iul 25, 2009 1:16 pm

pe-a rosie am purtat-o la nunta trecuta si invincibilu' se respecta,

s-o fi respectand el, dar bancul cu camasa rosie si pantalonii maro se vede treaba ca nu-l stie
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Iul 25, 2009 1:29 pm

si bancu ala tocma ce l-ai inventat, n-asa? :D
ia zi-mi, cum e bancu'?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Iul 25, 2009 1:51 pm

nu l-am inventat eu

e asa:

Invincibilul, in ziua bătăliei, intreabă:
-hatmane, multă turcime?
-multişoară, Luminăţie! da-i răzbim, nu ne lăsăm
-bun, dă-mi camaşa roşie!
-???
-poate voi fi rănit, poate voi fi plin de sange - dacă-i roşie cămeşa, nu contrastează, o să pară că-i numa sudoare. să nu se descurajeze oştirea, pricepi?

bun, se luptă plăieşu cu ghioaga, se luptă răzeşu cu buzduganu, dă si vodă cu sabia cea grea: se indură preamilostivul si le dă izbanda (fireste, seara mers in club, chefuit pana dimineaţa, cu cosanzene si cu cadane depreună, fără osebire. plus pupat)

pe la pranzişor (soarele de-o suliţă fiind), hatmanul dă năvală in iatacul lui vodă şi-l trezeşte spăimantat:
-scoal' sus, Luminate, ca dau turcii iar!
-a? ce spui? care ... ăăă... turcii? mulţi? mai mulţi decat ieri?
-cata frunza, cată iarbă, maria-ta, "vin de-ntunecă pămantul"
-bun. dă-mi pantalonii maro
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Iul 25, 2009 2:40 pm

Stefan cel Mare n-a fost invincibil, da?
am auzit ca o umblat cu fofarlica si o platit si tribut. or invincibilul nost mai bine moare decat sa pice la-ntelegere cu dusmanul.

App. de multişoară, pranzişor , iaca ce spusa JR:tresa recunuajteti insa ca asul diminutivelor forumistice ramane sefu suprem de pe fanclub aka kantemir
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Iul 25, 2009 2:58 pm

App. de multişoară, pranzişor

pranzişor nu-i diminutiv, e reper orar (este ca e nevoie de explicatii suplimentare? ei bine, azi n-am destul chef)

iar diminutivele nu-s intodeauna tentative de drăgălăşenizat vorbirea, ci is instrumente (cazul multişoară - "multă turcimea aia, in sensul ca nu poti spune că ar fi puţină, dar nici de speriat"; asa ca multişoară este un fals diminutiv)

asa ca uneori e normal sa irite inflatia de dezmierdaturi, insa alte ori e fireasca (sau, dincolo de aparente, poate sa aiba un scop limpede, dictat fie de maniera colocviala a discursului, fie de intentia literara a zicătorului)

dar nah, nu conteaza doar intentia mea de a-ti transmite tie ceva (intr-un anumit limbaj), mai conteaza (hotarator) si puterea ta de intelegere (atat a mesajului propriu-zis, cat si a limbajului care-l ascunde)
kant emir

Mesajde viXen » Sâm Iul 25, 2009 6:40 pm

nu e nimeni pe aici??

salut
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Iul 25, 2009 6:47 pm

cum nimeni? is eu, cu fatucile de 18 ani
kant emir

Mesajde viXen » Dum Iul 26, 2009 1:05 am

pai da, norocosule!

eu joc in deplasare etapa asta si nu am acces la net continuu, de aia raspund din an in pasti!
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 11:23 am

eu joc in deplasare etapa asta

sa nu-mi zici ca te-ai dus la sighisoara, ca te pun pe ignore
kant emir

Mesajde Invincible » Dum Iul 26, 2009 11:41 am

dar pranzisor poate fi si diminutiv?

gargara ce-ai facut-o mai sus se aseamana cu postarea ronei dupa ce-ai scris pe undeva ca seamana cu Rona Hartner si cercai sa faci legatura cu nickul ei de aici, postare la care ti s-a raspuns cu o diaree verbala.

nu mai cerca sa ma scoti de prost facand educatie cu mine fiindca nu cred ca ti-ar conveni sa-ti pun cuvinte-n gura si strategii in cerebel -doar stii cat de inventiv si agasant pot fi daca-mi pun in cap.
Concret: am vazut pulicutele alea de cuvinte si mi-am adus aminte de poastarea JR. m-am mirat de-asa vorbulitza, ca nu te stiam dedat cu diminitivutzele* si-am vrut sa vad daca ai fro reactie la ce zice ala. Pricepusi?

*fie ai scris trebile alea pe Muiuc, fie din cauza ca te-am citit in zig zag de-alungul timpului datorita kantemirismelor obositoare, eu cautand in textul tau doar cuvinte-cheie, sa-mi dau seama despre ce bati campii acolo.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Dum Iul 26, 2009 11:49 am

viXen cine e?

iar danut ala cat de des da pe aici? asta ca sa stiu daca sa ma astept la un raspuns in viitorul apropiat.
cr3tz

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 11:55 am

dar pranzisor poate fi si diminutiv

categoric poate, cum sa nu? daca vrei sa-ti chemi progenitura la masa, sau daca vrei sa aburesti vreo puicuta fara creier, poti sa te referi la masa de pranz numind-o pranzişor (hai cu tata sa papam pranzisorul, ca sta acolo si il bazaia mustele si piskeshii) - cine ar putea sa te impiedice?

numai ca ar fi bine sa stii (pentru tine) ca pranzişor inseamna masa de dimineata, micul-dejun (tot as cum dejun desemna masa de pranz)

nu mai cerca sa ma scoti de prost

pai si de unde reiese ca depun eu asemenea eforturi? de ce crezi tu ca ar fi nevoie de asemenea demers?

facand educatie cu mine

de aici reiese ca te scoti singur de prost
doar stii cat de inventiv si agasant pot fi daca-mi pun in cap.

stiu cat de putin inventiv si de agasant poti fi, dar nu ma impresioneaza; poate n-ai remarcat, dar de fiecare data cand ti se umfla venele inspre mine, nu ma mai agit sa-ti dau peste trompeta, ori se te mai iau la misto, ci, pur si simplu, nu te mai bag in seama o vreme
daca ai fro reactie la ce zice ala

n-am, si nici nu amestec forumurile; poate sa zica oricine (oriunde) orice, dar nu ma obliga (sau macar stimuleaza) decat daca mi se adreseaza direct, intr-un spatiu in care activez
Pricepusi?

da' tu? obisnuieste-te cu ideea ca eu imi pierd vremea raspunzandu-ti si lamurindu-te (gargara, da? "facand educatie cu tine", ca daca ai fi nitel mai lucid, ai vedea ca in anii astia ti-am imbogatit - direct sau prin stimulare/ambitionare - bagajelul subtirel de cunostinte), singura mea bucurie fiind ca ma amuz - asta e toata partea mea: ma inveseleste sa fac misto de tine si de altii, fie ca va prindeti sau nu (si nu e o bucurie rautacioasa, ca nu vreau sa va pun intr-o lumina proasta sau ceva asemenea; asa is eu, mistocar)
kant emir

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 12:03 pm

viXen? user inregistrat, om cu care poti sa vorbesti, daca vrei si ai ce sa vorbesti, sau cu care poti sa nu vorbesti, daca n-ai ce sau nu vrei

danut ortodoxoiul? nu stiu; daca ar discuta omeneste depre bisericile si manastirile si icoanele si hramurile lui, ar fi de dorit sa intre oricat de des; daca e habotnic d-ala cazut in cap (mie asa mi s-a parut), mai bine s-ar abtine vreo mie-doua de ani (cam pana pe la "a doua venire" ar fi ok)

tu ce mai faci, ti-a mai trecut din stres si iritare?
kant emir

Mesajde viXen » Dum Iul 26, 2009 12:48 pm

kant emir scrie:sa nu-mi zici ca te-ai dus la sighisoara, ca te pun pe ignore

deci dupa doua editii foarte agitate ale numitului festival la care am participat cam acum vreooo.... peste zece ani, nu mai calc pe acolo in perioada festivalului, nici platita!

anul trecut am fost chiar a doua zi dupa ce s-a terminat festivalul si a fost foarte bine, desi nu reusisera sa indeparteze toate urmele lasate de particpanti!

o sa merg intr-un weekend, haha poate-mi fac ziua la Sighisoara, ca pica intr-o vineri anul asta, acum ma pui pe ignore??
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 12:59 pm

ca pica intr-o vineri anul asta, acum ma pui pe ignore??

nu, ca vinerea si-asa is trei ceasuri strambe si gheboase si cu duhoare de transpiratie statuta

n-am info despre ce a fost acuma, dar auzisem (cateva zile in urma) ca autoritatile au incercat sa ridice standardul (interzis comercializatul de plastice & co, alungat cersetorii - creat conditii mai de dpamne-ajuta); daca aveam vreme, m-as fi dus si pe trei roti

o sa aflam noi daca a fost misto sau nu

(bine, eu ma duc cu placere si luni dimineata, si marti pe la pranzisor, si miercuri la orice ora si tot asa, fara sa fie prilejuri si manifestari planificate; si o s-o si fac, numai sa rezolv o alta restanta amanata si ras-amanata)

ia uite:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (2 membri si 3 vizitatori)
kant emir, Ayala

am trecut breh, si prin baia mare; daca-ti stiam mutra mai bine, poate ma uitam si dupa tine, cum m-am uitat prin cluj dupa piskeshu
kant emir

Mesajde viXen » Dum Iul 26, 2009 1:13 pm

pai zicea ceva la televizor, erau aia incantati, dar cu reporterii de azi nu poti fi sigur ca au observat ei tot ce trebuia!

cica n-au fosta asa de multi ca anii trecuti, dadeau vina pe criza!

anul trecut am dormit chiar in cetate, a doua usa din piata mare pe o straduta!

linistea care este la ora 2 noaptea si racoarea caselor vechi si nici o motocicleta sau masina! priceless!

am vrut sa stam 3 zile si am stat 4, am plecat ca venea weekendul si incepeau sa curga autocarele.
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 2:29 pm

anul trecut am dormit chiar in cetate, a doua usa din piata mare pe o straduta!

eu am dormit anul asta, chiar in mijlocul pietei mari (un complex de cladiri, cu niscai terasa si alte alea; adevarat, liniste si racoare)
kant emir

Mesajde viXen » Dum Iul 26, 2009 2:57 pm

pai ferestrele din fata ale complexului dadeau catre piata mare, doar ca noi am avut ferestrele catre straduta aia care vine in prelungirea strazii mari care urca spre biserica din deal, pana la baza scarii acoperite, doar ca in partea opusa a pietii mari

si avea si terasa si alte alea... uite cum ma faci tu sa m-apuce dorul de duca!
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 3:00 pm

uite cum ma faci tu sa m-apuce dorul de duca!

bun

ia si sufera, nu sta degeaba
kant emir

Mesajde viXen » Dum Iul 26, 2009 3:01 pm

sufaaaaaaaaar!

nu stau degeaba, trag sfori sa ma duc la Sighisoara:)
viXen
Junior Member

Mesajde Haggis McMutton » Dum Iul 26, 2009 6:13 pm

Salut kant emir ! Am inteles ca ai fost in concediu. Cum a fost ? Ceva poze frumoase ? Ai fost in Romania sau in strainatate ?
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 6:19 pm

a fost cam pe graba, ca am mai luat o parte din concediu prin mai

iar din cei aprox 10 giga de poze am ramas cu foarte putin, se pare ca mi-a crapat hardul stravechiului laptop si nu stiu daca o sa reusesc sa fac recuperare de date

numai in Ro (mare, transfagarasan plus o bucla mai larga prin ardeal si maramures), si a fost amestecat: si cu bune, si cu stres
kant emir

Mesajde Haggis McMutton » Dum Iul 26, 2009 6:22 pm

Pai ai mers ceva, nene. Daca mai coborai prin zona lui Invincible si prin Banat era cam toata tara. Eu in toamna trecuta am facut un mini tur al tarii in partea de vest. Ardeal, Maramures, Banat, Oltenia (inclusiv zona Severin, draga Invincible). Anu asta cred ca ai citit pe loco pe unde am fost :D
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 6:30 pm

Daca mai coborai prin zona lui Invincible si prin Banat era cam toata tara.

n-a fost timp; am vrut si anul trecut sa ajung la portile de fier, dar m-am lungit cu marea

eh, la anul, sau cine stie cand

cred ca ai citit pe loco pe unde am fost

nu cred; nu citesc loco cu regularitate, si in niciun caz nu citesc tot. daca ma impinge, totusi, plictiseala sa deschid loco, nu citesc decat ce e pe homepage (sau daca urmez vreo aiureala de linc)

dealtfel, nici nu se mai scrie mare lucru pe loco [color="White"](cate un sondaj stupizel si fara haz, cate o dedicatie, cate un taraf teve - o fi din cauza ca nu mai aveti useri faini? nu vreau sa irit pe nimeni, dar mie mi se pare ca locomania e un soi de paragina vie acuma, e lipsita de dinamism, letargica)[/color]
kant emir

Mesajde ella87 » Dum Iul 26, 2009 7:25 pm

kant emir scrie:-bun. dă-mi pantalonii maro[/I]

iti dai seama ca daca in urma bataliei din ajun i s-ar fi redesteptat lui voda oarece rana stomahala, si ar fi sanjerat, atunci ar fi cerut pantalonii negri?

g4briel, stii cum i se spune hamburgerului de berbecut in londra?

[color="White"]cum sa nu mai avem useri faini pe loco? cred ca forumul creste de la o zi la alta.[/color]
ella87
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 26, 2009 7:33 pm

cum i se spune hamburgerului de berbecut in londra?

hembă'găruţ, cumva?

[color="White"]
cred ca forumul creste de la o zi la alta.[/color]

[color="White"]felicitari, cum sa nu?;de altfel, n-am exprimat decat o impresie, nu rezultatul unei analize serioase[/color]
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma