tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
anjin-san scrie:shaki, sa nu pacatuiesti nici cu gandul, in loc sa-l rogi sa te ajute in intelegerea celor sfinte si spirituale, tu te gandesti la desfranare?vrei sa fii mangaiata de crestini cu bolovani sfintiti si aducatori de curatire?
evident k il intrebam daca are sau nu prietena fiindca ma gandeam ca daca e liber am putea sa ne unim in sfanta taina a casatoriei, ce credeai? :p
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
mpoi...geme blogosfera de chestii de-astea pretentios-culte, care demasca "ororile" credintei si care scotocesc adanc dupa anomalii, in goana dupa cititori si topuri.
un om care doreste sa faca ceva constructiv si care sa aiba cap si coada va discuta argumentat si mai ales politicos, indiferent de subiect.
cinismul asta exaltat ateist si cu aere de superioritate nu aduce nimic in plus. arata doar egoism, egocentrism si lipsa posibilitatilor reale de dialog. sunt extremistii din coltul opus.
nu imbogatesc nici sufletul, nici mintea, nici inima cu ideile astea, exact ca habotnicii de care rad intr-un mod atat de urat.
un om care doreste sa faca ceva constructiv si care sa aiba cap si coada va discuta argumentat si mai ales politicos, indiferent de subiect.
cinismul asta exaltat ateist si cu aere de superioritate nu aduce nimic in plus. arata doar egoism, egocentrism si lipsa posibilitatilor reale de dialog. sunt extremistii din coltul opus.
nu imbogatesc nici sufletul, nici mintea, nici inima cu ideile astea, exact ca habotnicii de care rad intr-un mod atat de urat.
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
eliana, suntem pe un thread de caterinca nu? deci care e problema? daca mi se pare amuzant ceva yo de obicei rad. iar glume despre religie, s-au mai facut si se vor mai face, care este baiul? nici nu-mi manifest superioritatea, nici altceva, ci doar ma amuz de unele chestii care mie personal mi se par hazlii, comice etc.
-
anjin-san - Mesaje: 1045
-
Daimon - Mesaje: 5074
eliana scrie:ci de bloguri de genul ala ironico-persiflator pretentioso-cult.
avand in vedere ca exista destul de multi oameni care afirma cu toata seriozitatea ca pamantul e plat, dinozaurii nu au existat si lumea are 6 mii de ani or smth, mi se pare ca genul asta de atitudine e singura dictata de ratiune...
aliatzi, right? 

-
da, si pe mine m-a sunat acuma unu sa-mi spuna ca pamantul e plat, e plin de de'astia 
care zici tu ca ar fi singura atitudine dictata de ratiune?

care zici tu ca ar fi singura atitudine dictata de ratiune?
-
viXen: nastafavrie este unul dintre aceia care sustin opusul habotnicismului.
la modul nu foarte policicos si elegant.
shaki: orice ideea se poate sustine intr-o multitudine de feluri. daca tu o faci desconsiderandu-i pe ceilalti, si fiind la fel de marginit (la propriul punct de vedere) nu faci decat sa creezi un contra-curent la fel de periculos si de nefolositor.
ce te impiedica sa ai o atitudine atenta, argumentata si plina de respect pentru oponentul tau?
la modul nu foarte policicos si elegant.
shaki: orice ideea se poate sustine intr-o multitudine de feluri. daca tu o faci desconsiderandu-i pe ceilalti, si fiind la fel de marginit (la propriul punct de vedere) nu faci decat sa creezi un contra-curent la fel de periculos si de nefolositor.
ce te impiedica sa ai o atitudine atenta, argumentata si plina de respect pentru oponentul tau?
-
eliana - Administrator
daimon, ca sa vezi ca nu bat campii, dupa un scurt google uite ce a reiesit
sunt peste 7600 de membrii - numai acolo, si numai pe net, gandeshtete ca sunt destui care nu au / nu ii intereseaza acesul la net - din care cea mai mare parte cred ca pamantul e plat
acum eliana, ar trebui sa-i contrazic politicos sau sa ies din birou sa nu ma vada colegii cand ma busheshte rasu?
sunt peste 7600 de membrii - numai acolo, si numai pe net, gandeshtete ca sunt destui care nu au / nu ii intereseaza acesul la net - din care cea mai mare parte cred ca pamantul e plat
acum eliana, ar trebui sa-i contrazic politicos sau sa ies din birou sa nu ma vada colegii cand ma busheshte rasu?

aliatzi, right? 

-
la un simplu google, am gasit o mini-lista cu "teorii absurde ale unor conspiratii ", nu stiu sa iti spun numarul celor care le cred, dar pot paria ca sunt mai mult de 7600.
link aici: worlds weirdest and stupidest...
WWII was staged. It never really happened. The Illuminati employed elaborate special effects, stage magic, and phony journalism to scare the world into pacifism.
Hitler and some associates escaped to the Arctic in a submarine, to live with super-advanced aliens who reside within the hollow earth.
The early Middle Ages [...] never occurred. Everything that supposedly happened during those years was either a misunderstanding, an event from a different era, or an outright lie [...]. And we are actually living in the 1700s.
Stephen King killed John Lennon
link aici: worlds weirdest and stupidest...
-
eliana - Administrator
stiu anjine ce zice ea. doar ca nu sunt de acord.
daca investesti atata energie si timp doar ca sa faci pe haiosu pe teme religioase inseamna ca de fapt ai o problema. posibil sa iti negi propria religiozitate pentru ca iti e rusine de ea.
deci nu mi se pare o atitudine dictata de ratiune.
da, indubitabil aia 7600 sunt o proportie demna de luat in seama la cei 6 miliarde.
daca investesti atata energie si timp doar ca sa faci pe haiosu pe teme religioase inseamna ca de fapt ai o problema. posibil sa iti negi propria religiozitate pentru ca iti e rusine de ea.
deci nu mi se pare o atitudine dictata de ratiune.
da, indubitabil aia 7600 sunt o proportie demna de luat in seama la cei 6 miliarde.
-
nu cre'ca iti ia prea mult timp sa scrii un pamflet de 30 de randuri pe un blog.
apoi e posibil sa ai si tu dreptate (cu negarea religiozitatii) sau e posibil efectiv sa ti se para ridicole anumite chestii si sa asterni pe hartie, pe taste ceva de genul.....
apoi e posibil sa ai si tu dreptate (cu negarea religiozitatii) sau e posibil efectiv sa ti se para ridicole anumite chestii si sa asterni pe hartie, pe taste ceva de genul.....
-
anjin-san - Mesaje: 1045
-
de ce se vorbeste si aici de religie?
dar, daca tot a venit vorba, intotdeauna mi s-a parut ca cea mai buna e calea de mijloc, sa nu se exagereze in nicio parte!
pana la urma, in afara de aia care-ti bat la usa, pe ceilalti nu trebuie sa-i citesti sau asculti, poti sa-i ignori!
dar e bine sa ai rabdarre sa-i asculti si ceilati ce au de zis, chiar daca nu-ti schimbi parerea nici o iota!
dar, daca tot a venit vorba, intotdeauna mi s-a parut ca cea mai buna e calea de mijloc, sa nu se exagereze in nicio parte!
pana la urma, in afara de aia care-ti bat la usa, pe ceilalti nu trebuie sa-i citesti sau asculti, poti sa-i ignori!
dar e bine sa ai rabdarre sa-i asculti si ceilati ce au de zis, chiar daca nu-ti schimbi parerea nici o iota!
-
viXen - Junior Member
-
orice printesa bine-crescuta. 
dar viXen cred ca se refera la cenusareasa.
dar: neatzaaaaaaaaaaaaaa. mor de somn. pic. vreau sa dorm. naspa la munca.
EDIT: ati simtit cutremurul?!
tuata lumea oke? ati iesit de sub mese?

dar viXen cred ca se refera la cenusareasa.
dar: neatzaaaaaaaaaaaaaa. mor de somn. pic. vreau sa dorm. naspa la munca.

EDIT: ati simtit cutremurul?!

-
eliana - Administrator
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma