tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
Deci el vorbeste, el aude, sau ma rog, tasteaza
). Anjin, ce te-ai face bre fara mine? Vezi ca nu m-am hotarat daca iti fac reclama pe gratis! Uite, in loc sa lucrezi cu drag si spor la harem sperii fetili. Vixen deja dadea cu fuguta-n tine
. Daca nu ma crezi pe mine iti confirma ea 

-
Brahma - Junior Member
brahma evident ca nu ma gandeam la prostii, ne dam cu crema reciproc (suna bine) inainte pardon ca sa nu (ba da) ne ardem.
vixen esti invitata la party in pijamale(tinuta obligatorie hara haine)
ce faci shaki? ti-am zis ca doar pe tine te iubesc?
brahma glumesc cu shaki.
shaki am vorbit serios.

vixen esti invitata la party in pijamale(tinuta obligatorie hara haine)
ce faci shaki? ti-am zis ca doar pe tine te iubesc?
brahma glumesc cu shaki.
shaki am vorbit serios.

-
anjin-san - Mesaje: 1045
viXen, am schimbat, da am uitat sa anunt
. scuzi.
brahma
stiu eu care este valoarea anijinului (incomensurabila si inestimabila) valoare. el e irepetabil si unic. (vezi mah...sio tin cu tine, da?)

brahma

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Eliana tii tu cu el, dar cred ca tot se va alege cu un ochi negru odata si-odata
. Anjin petrecerile in pijama parca erau pentru adolescenti, inca nu ti-ai dat seama cati anisori ai sau inca nu iei lecitina? (Fac in mod intentionat abstractie de "tinuta obligatorie fara haine")
. Asaaa, deci stiu ca glumeai cu shaki, dar o iubesti serios si o iubesti in gluma, dar vorbeai serios. Am inteles bine, nu? 

-
Brahma - Junior Member
Brahma scrie:Eliana tii tu cu el, dar cred ca tot se va alege cu un ochi negru odata si-odata. Anjin petrecerile in pijama parca erau pentru adolescenti, inca nu ti-ai dat seama cati anisori ai sau inca nu iei lecitina? (Fac in mod intentionat abstractie de "tinuta obligatorie fara haine")
. Asaaa, deci stiu ca glumeai cu shaki, dar o iubesti serios si o iubesti in gluma, dar vorbeai serios. Am inteles bine, nu?
brahma, ochiul ala negru= s e x salbatic? pasionalo

apoi ai inteles bine, logic ca te iubesc numai pe tine

-
anjin-san - Mesaje: 1045
Pana dau eu logout de pe fanclub si apare shaki sau cum? Si cam atat despre seriozitatea barbatilor bag de seama. Desi ma astept sa-mi spui ca trebuie sa-ti iubesti aproapele si sa incerci sa scoti pe undeva camesa! Si ochiul ala negru e urmarea coliziunii dintre punmul unei domnisoare si ochiul tau, acum ramane de vazut care va fi domnita care va prelua initiativa
. Si nu instig la violenta, ti-o cauti cu lumanarea, iar eu te avertizam subtil 

-
Brahma - Junior Member
Dumnezeule, ai omis fotbalul de pe lista
)!!!Trebuia sa fie primu, mai ales daca ne referim la maria sa anjin. Da nu-i nedreptatesc Vixen, eram realista
. Da anjin, ma iubesti precum orbu libertatea si sclavul lumina. Trebuie sa vad cum fac sa fim reciproci!!!

-
Brahma - Junior Member
viXen, iti schimbasem si eu ca aveai nush pe unde prin zone tropicale si foarte estice ora setata.
si eu care credeam despre mine ca sunt pe alt fus orar cu totu'
anjine, nimic nu stii. deci brahma zicea ca tin io cu tine, dar probabil ca tot iti invinetesc un ochi daca nu esti cuminte. ce nu stie ea e ca io daca dau, dau in zone de-alea in care nu se vad dupa aia urme. sa nu avem probleme la proces
brahma...sportul numit fotbal este sportul rege. ala e subanteles.
[color="WHITE"]
[/color]
mai era ceva de zis? ca am uitat
sunt agitata de la cafea
si eu care credeam despre mine ca sunt pe alt fus orar cu totu'

anjine, nimic nu stii. deci brahma zicea ca tin io cu tine, dar probabil ca tot iti invinetesc un ochi daca nu esti cuminte. ce nu stie ea e ca io daca dau, dau in zone de-alea in care nu se vad dupa aia urme. sa nu avem probleme la proces

brahma...sportul numit fotbal este sportul rege. ala e subanteles.

[color="WHITE"]

mai era ceva de zis? ca am uitat

sunt agitata de la cafea

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma