tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
da, basi-ar Livu pula-n mata, ca data trecuta, dupa banare a devenit zeu. ai citit ce-am scris si te-ai destepat un pic kakamir cu ochi ce esti!
[SIZE="7"]debaneaza-ma fututi mortii ma-tii de idiot congenital![/SIZE]
[SIZE="7"]debaneaza-ma fututi mortii ma-tii de idiot congenital![/SIZE]
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
la primarie sau la starea civila tre sa mergi, te cauta aia si iti dau unul nou. am inteles ca nu dureaza mult, gen cateva zile
-
deci, la starea civila se face. in functie de localitate il poti lua si intr-o zi. daca is draguti, il declari furat si nu platesti nimic. daca is nashpa te pun sa dai 1 milion ca atat e amenda daca il pierzi.
te mariti, te mariti, stai linistita.
te mariti, te mariti, stai linistita.
-

abia astept sa treaca. nu mai e nici o placere cu tot stresul asta.
ma, daca ma vedeti vreodata la stiri ca intru la puscarie pentru vatamare cosporala sa stiti ca am batut un dobitoc cu bastonu de i-am crapat capu. plm o sa fiu prima care se angajeaza la rspca cand om avea si noi aici.....si probabil prima demisa pentru rupt maini la cretini.
- helga
-
-
pai mie mi se pare ca de mine zice (n-auzi ca is deja suparat si foarte ofticos?)
desi ar reiesi oarece supraevaluare (cu expertul in manipulare, cu nevoia aia mare pe care o refuz eu nu stiu cui etc)
treaba ei, daca se ascunde dupa degete si nu numeste (stii tu abureala stalinista, care da de inteles si streseaza: avem printre noi un tradator; tot omu prezent se simte cu musca pe caciula pentru ceva)
desi ar reiesi oarece supraevaluare (cu expertul in manipulare, cu nevoia aia mare pe care o refuz eu nu stiu cui etc)
treaba ei, daca se ascunde dupa degete si nu numeste (stii tu abureala stalinista, care da de inteles si streseaza: avem printre noi un tradator; tot omu prezent se simte cu musca pe caciula pentru ceva)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
hehe multam fumos tuturor. deci se poate. ma panicai ca nu ajungea certificatu de nastere in timp util ca sa facem programarea la primarie, dar din fericire programarea se face in alta zi (hmm, am inca niste dubii ca nu vorbeste nimeni clar, da io sper in continuare ca o sa fie bine).
deocamdata ne maritam. asta daca intre timp nu divortam din cauza muzicii.
)
elianuco, stai linistita ca tot costurile alea le ai si cu familia si cu mai multi oameni. shapoi daca-i asa, de ce sa nu inviti si prietenii si colegii?
deocamdata ne maritam. asta daca intre timp nu divortam din cauza muzicii.

elianuco, stai linistita ca tot costurile alea le ai si cu familia si cu mai multi oameni. shapoi daca-i asa, de ce sa nu inviti si prietenii si colegii?
- helga
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma