Initial trimis de aphextwinz
manelos, my man,
informatzia nu tre' sa fie receptata de catre om, ea tre' sa fie receptata de catre cineva/ceva. daca nu exista receptzie nu exista informatzie, nu?
aia care umbla intre doua hdd-uri e tot energie + materie. deci eu zic ca impartzeala asta e suficienta pentru a defini cam tot ce exista in universul asta. nu trebuie sa exista receptarea neaparat in curs, potentizalitatea receptarii este suficienta. adica acea informatzie stocata, poate fi oricand receptata.
din clasificarea ta eu intzeleg ca universul = DATE, restul inseamna culegerea lor (INFORMATZIE) shi interpretarea lor (CUNOASHTERE). adica o viziune atat de specifica naturii noastre shi modului nostru de a cunoashte. revin la cunoashterea absoluta? crezi ca divinitatea are nevoie sa recepteze? sa clasifice? sa rafineze? eu cred ca divinitatea shtie.
am facut retzele neuronale shi chiar am avut shi o materie, inteligentza artificiala, cu baze de cunoshtiintze, tot felul de arbori bla-bla-uri, dar pana la urma toate aceste chestiuni sunt modele care tind sa aproximeze creierul uman.
tind sa le aproximeze, dar raman totushi nonumane,shi nicidecum nu se orienteaza spre copierea omului. Date,informatzii shi cunoashtere folosesc shi animalele.Okei,deci ideea mea era sa nu legam kestia de uman,aia cu potentzialitatea receptarii de catre un sistem o ziceam shi eu. Divinitatea,intr-adevar,nu recepteaza, ci cunoashte shi aplica ceea ce cunoashte.