Initial trimis de bhuttu
Si un Mitrovici ar merge langa Claudiu, in atac, zic eu.
Da..ar merge si un Mitrovici
Initial trimis de decret
Shi Steaua care a pompat in jucator o groaza de bani cu salariul, prime etc. ramane cu buza umflata. Oricum, 600.000$ este o suma mica pt un jucator de valoarea lui Trica!!! Vreau sa vad shi eu ziua in care Steaua va vinde un jucator pe mai mult de 5 milioane de $
Initial trimis de decret
Park vad cum o sa plece shi Radoi la sfarshit de contract peste vreo 2-3 ani pe 0 lei, cum a fost shi cu linkr acum!!!
Initial trimis de Aliosha
"GicíƒÃ‚£, e posibilíƒÃ‚£ venirea ta la Steaua?
Am avut o discutie cu Piti, e adevíƒÃ‚£rat. I-am spus cíƒÃ‚£ dacíƒÃ‚£ nu gíƒÃ‚£sesc nici un club íƒÃ‚®n Spania, vin la Steaua. Ce síƒÃ‚£ zic, tata a fost mereu stelist, eu la fel cíƒÃ‚®nd eram copil. Dar peste toate astea, síƒÃ‚®nt foarte bun prieten cu Piti si n-o síƒÃ‚£ uit niciodatíƒÃ‚£ cíƒÃ‚£ m-a ajutat íƒÃ‚®n carieríƒÃ‚£. DeocamdatíƒÃ‚£ n-am putut íƒÃ‚®ncíƒÃ‚£ síƒÃ‚£ dau un ríƒÃ‚£spuns ferm, probabil voi lua o decizie píƒÃ‚®níƒÃ‚£ la íƒÃ‚®nceputul lunii iulie."
Initial trimis de decret
Steaua a inceput "puternicul" turneu din anglia cu o catastrofala infrangere cu 1-4 in fatza unei divizionare secunde Millwall. Din cate am intzeles eu steaua a dominat meciul ca posesie neconcretizand insa pe tabela. Oli, ai 3 saptamani sa ii pui la punct k la cum arata acum steaua e demna de locurile 4-5.
Initial trimis de lucianus
Da,dar nici Dinamo nu a inceput bine
3-1 pentru Brudge
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori