Delikt,esti cam din topor mah...daca ma intelegi
Imbata-te macar din versuri daca tot te imbeti...
Pace!
Foruml BUG mafia ...
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
despre Simplu
haidetzi fanii Simplu sa va vad
sa va vad cum va provocatzi si strigati hey ho
intrati pe pagina lor si vetzi afla cum a invatzat lambada sa se invarta in cap
- Vizitator
Re: despre Simplu
Initial trimis de lambada din Coltu13BanaT
haidetzi fanii Simplu sa va vad
- Vizitator
Nu sticatzi forumul bah
Aratati ca avetzi creier
- SHM
- Junior Member
Re: despre Simplu
Sunteti ca pasta baietilor numai ca va stiti misca putin doar atat dar cu versurile nu prea va pricepet hmm ,simpu .
- dino``
da, ai dreptate
Initial trimis de Anonim
Bug mafia sunt cei mai tari in hip-hop.
cu acest post m-ai convins. am sa-mi lepad gandirea si am sa adopt ... orice ai facut tu ca sa scoti fraza aia din tine.
only the best for y'all
- satori
- Junior Member
Album nou de la mafia
In 2 saptamani maxim iese albumu nou de la Bug Mafia pe care vom vedea im mare aceiasi invitatzi din Cartel plus cateva nume noi...sunt curios sa vad ce o sa iasa...
Pace
Pace
- SHM
- Junior Member
Re: Re: Foruml BUG mafia ...
Initial trimis de SHM
Am citit tot ce ziceti voi pe aici si parerea mea e ca BUG Mafia s-a imbogatit de pe urma "prostilor"(sunt si eu printre ei) care au cumparat albumele lor(no comment asupra negativelor) cu o lirica mult peste ce se intampla de fapt la noi in cartiere.Nu vreau sa spun ca nu exista bagabontii cu 9.mm dar nu trebuie generalizata treaba asta.Sunt foarte putini in categoria asta.Si la fel si cu chestia cu impuscaturile pe strazi.Sa fim seriosi...Cand o sa aud la stiri ca Uzzi de la Mafia a impuscat un gabor eu ma duc si cumpar 100 de albume de ale lor.Pana atunci eu unul m-am saturat de lirica lor rasuflata si (ca sa abordez putin si problema negativelor) de negativele lor care o dau clar spre rnb si nu mai au violenta aceea absolut necesara unei trupe hh care se respecta.
Pace fratzilor.
fi atent ce iti spun eu
deja ai datr'o in sentimente ca prostu cum spui tu ca ca daca il vezi pe uzzi ca impusca un gabor gata le cumeri albumele pai cand a zis uzzi ca impusca un gabor? probabil ca tu nu ai mai ascultat mafia din 1997.si cum negativele lor se indreapta spre rnb nu stiai ca rnb s'a desprins din hip hop?
a.k.a
- Vizitator
Cartier
Bai, io sunt de parere ca viata de cartier pe care vor sa o cinte gangsterii e aia din "Pantelimonu petrece", de acu 5 ani. Restul sunt exagerari. Chiar faptul ca din Black Underground si-au schimbat numele in BUG Mafia arata "dorinta de exagerare", daca pot spune asa.
- Rolf
- Junior Member
aI SANGE IN KOAIE SI INREGISTREAZA-TE SAU MCAR POSTEAZA CU UN NUME
Initial trimis de Anonim
fi atent ce iti spun eu
deja ai datr'o in sentimente ca prostu cum spui tu ca ca daca il vezi pe uzzi ca impusca un gabor gata le cumeri albumele pai cand a zis uzzi ca impusca un gabor? probabil ca tu nu ai mai ascultat mafia din 1997.si cum negativele lor se indreapta spre rnb nu stiai ca rnb s'a desprins din hip hop?
a.k.a
Eu te-as sfatui omule sa nu mai iei totul pe direct,si sa nu mai pui botul la orice fraza,care poate avea cu totul alt inteles,ma refer la chestia cu uzzi ca a impuscat un gabor.Daca ti-e prea greu sa intelegi adevaratu sens atunci nu mai asculta hh,pt ca asta inseamna hh,sa gandesti si sa vezi dincolo de cuvinte!
Am mai dat reply-ul asta la cineva dar daca mai sunt si prosti fara ghilimele pe lume tre sa ii dai totu mura-n gura nu?
- SHM
- Junior Member
Re: aI SANGE IN KOAIE SI INREGISTREAZA-TE SAU MCAR POSTEAZA CU UN NUME
daca rnb-ul sa desprins din hh nu inseamna ca trupele de gangasta sa o dea in rnb tzarane.gandeshte cu sticla nu cu dopu!
- SHM
- Junior Member
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2