Ce e cu cele de la Candy?????
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce e cu cele de la Candy?????
Am si eu o curiozitate daca nu e prea mult.Cum sunt versurile de la Candy din 'Te iert'. Ma refer la refren. Ca inca nu am reusit sa inteleg sensul.
Help!
Help!!
Help!!!:confused:
Help!
Help!!
Help!!!:confused:
- zuza
- Junior Member
Eu n-am reusit sa-nteleg inca linia melodica ... ce sa mai zic de versuri ? Melodia e fada iar refrenul se termina in coada de peste (muzical vorbind). N-am retinut versurile , cand e o chestie cu 'te iert' 'te uit' n-are rost sa ma mai chinui, rimele-s deja cunoscute, nu stiu la ce te-ar ajuta sa le faci comentariu literar, oricum e un CHIX.
- belenenses
- Junior Member
Re: Ce e cu cele de la Candy?????
Initial trimis de monikaisinlove
Am si eu o curiozitate daca nu e prea mult.Cum sunt versurile de la Candy din 'Te iert'. Ma refer la refren. Ca inca nu am reusit sa inteleg sensul
nici eu... :a
momentan,totul este foarte confuz pentru mine...sau pentru ele :con:
-
Josefine^ - Junior Member
Oricum versurile au o rima tampita dar totusi macar sa se inteleaga ceva din ele. Ce creier de om poate sa imteleaga ceva din : te iert/dar n-am sa te uit/am sa-mi vad acum de viata mea.
Mai mult nu stiu dar sunt aproape sigura ca mai au asemenea 'greseli' de exprimare.:con:
Mai mult nu stiu dar sunt aproape sigura ca mai au asemenea 'greseli' de exprimare.:con:
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de Melutza
La Cristiana Raduta, chestia cu "traiesc in visare" ar putea avea inteles, dar nu l-am gasit inca! :con: Trebuie sa recunoastem, ei ii face melodiile celebrul, faimosul, Laurentiu Duta! La ce va puteti astepta?;)
in cazul asta,mii de scuze si tot respectul pentru "venerabilul" domn Duta

-
Josefine^ - Junior Member
Oricum versurile au o rima tampita dar totusi macar sa se inteleaga ceva din ele. Ce creier de om poate sa imteleaga ceva din : te iert/dar n-am sa te uit/am sa-mi vad acum de viata mea.
pai simplu: sa zicem ca eu sunt una din cele de la candy si tu barbatul care m-ai suparat. ne certam, te iert, totusi nu te uit pentru ca nu e posibil, doar am investit atatea sentimente in relatia cu tine

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Aha! Ceva ceva tot intelegdar tot cred ca e tampita exprimarea lor. Pe moment ce imi vad de viata mea inseamna ca 'te uit' dar de fapt 'nu te uit'.
Ce tampenie!!!! :p
nu neaparat. merg mai departe dar nu te uit, tu ramai in sufletu meu ca...ma rog...probabil prima iubire, dar totusi nu se mai poate ca mi-ai facut ceva de neiertat. merg mai departe dar nu uit ce-a fost frumos. duuuuh!!
-
tre - Junior Member
Eu sunt cam grea de cap si tot nu inteleg. Oricum mersi pentru efort.:o
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
bravo dom'le.... s-a mai gasit una....
s-o luam altfel, cu o intamplare adevarata:
eu am avut un hard 'maxtor'. fain hard, eram multumit de el, pana-ntr-o zi cand a crapat cu toate datele care erau pe el. m-am enervat, am injurat toate firmele de la 'maxtor' pana la aia de unde l-am cumparat. in fine, mi-a trecut, am iertat firma 'maxtor', dar n-am sa uit niciodata cate date am pierdut chiar daca mi-am luat un alt hard, marca 'seagate'.
e mai clar acum?
s-o luam altfel, cu o intamplare adevarata:
eu am avut un hard 'maxtor'. fain hard, eram multumit de el, pana-ntr-o zi cand a crapat cu toate datele care erau pe el. m-am enervat, am injurat toate firmele de la 'maxtor' pana la aia de unde l-am cumparat. in fine, mi-a trecut, am iertat firma 'maxtor', dar n-am sa uit niciodata cate date am pierdut chiar daca mi-am luat un alt hard, marca 'seagate'.
e mai clar acum?

-
tre - Junior Member
Initial trimis de monika
Doar nu _Candy_ a compus melodia,asa ca taceti din gura.De ce va luati de ele.
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Doar nu _Candy_ a compus melodia,asa ca taceti din gura.De ce va luati de ele.
Ele ziceau ca acum isi compun singure piesele... Dar poate nu mai sunt la curent... S-au schimbat multe lucruri.
P.S: Trebuia sa pui semnul intrebarii la sfarsit. Invata si tu sa scrii, te rog...
- Kayla
Initial trimis de Calypso
Ele ziceau ca acum isi compun singure piesele... Dar poate nu mai sunt la curent... S-au schimbat multe lucruri.
P.S: Trebuia sa pui semnul intrebarii la sfarsit. Invata si tu sa scrii, te rog...
? Scuze!!
------------------------------
Dar de ce _fatuci_ ? Cumva gelozia isi spune cuvintul?
- Unregistered
mi se pare ca este "te iert, dar n-am sa te uit", idee care mi se pare logica pana la urma urmei, dupa o atenta analiza stilistica. e ceva de genul 'i-ai facut rau, totusi te iarta dar nu te va uita'. versul care urmeaza da claritate si limpezime acestei idei precedente cu iertare/uitare, punand scurt punctul pe i, cu sensul de "nu mai sunt a ta", lasa-ma in pace, cu sau fara tine, viata merge inainte.
hai ma, ce e asa greu?
"traiesc in visare" este tot o structura metaforica (metaphorically speaking) care pune accent foarte tare pe feelingu' omului, pentru ca se stie ca, dimpotriva, visul este diferit de realitate. tocmai aici s-a dorit a se face o antagonie intre realitate/irealitate, respectiv traire/visare prin perspectiva mintii si ochilor.
ntz ntz...
mai dati-mi ca mai stiu...
hai ma, ce e asa greu?

"traiesc in visare" este tot o structura metaforica (metaphorically speaking) care pune accent foarte tare pe feelingu' omului, pentru ca se stie ca, dimpotriva, visul este diferit de realitate. tocmai aici s-a dorit a se face o antagonie intre realitate/irealitate, respectiv traire/visare prin perspectiva mintii si ochilor.
ntz ntz...
mai dati-mi ca mai stiu...

[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii