Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
tata ca vrea sa ma trimita la ore de mate la nu stiu ce profesori univ.!
io ca tre sa merg la scoala maine
io ca tre sa duc cartile la bibloteca altfel nu primesc nu stiu ce !
balcescu highschool ca nu ne da diploma de atestat!
io ca tre sa merg la scoala maine
io ca tre sa duc cartile la bibloteca altfel nu primesc nu stiu ce !
balcescu highschool ca nu ne da diploma de atestat!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
aia cu care discutzi la nesfarsit acelasi subiect (religos in spetza) si care-s imbecili si nu intzeleg ce li se spune. imbecililor.
dumnezeul lui manelos
fatza mea arsa de soare si umflata, doo bucatzi buze superumflate...
dumnezeul lui manelos
zorro ca nu da pe-aici
dumnezeul lui manelos
fatza mea arsa de soare si umflata, doo bucatzi buze superumflate...
dumnezeul lui manelos
zorro ca nu da pe-aici
- gaga
Initial trimis de nila_p
ma enervati astia care ascultati rock(muzica galagioasa) si hip-hop.ma enerveaza concertele la care stati si dati din cap si va imbranciti de nu mai stiti de voi.
Mortzii ma-tii nu te enerveaza????? Ia fa-le o vizita! Da repede pana nu me anervez...
Moshule eshti penal! Vai mama ta.
- gaga
1.caldura
2.scoala ca inca nu s-a terminat
3.caldura
4.severinu'
5.caldura
6.caldura care s-a transformat in canicula!
2.scoala ca inca nu s-a terminat
3.caldura
4.severinu'
5.caldura
6.caldura care s-a transformat in canicula!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Oribilul Mosh, tre cool si cu dadius care au chef sa se certe dar nu stiu sa dea si argumente concrete, din cauza unor traume suferite in copilarie, vin sa-mi toace mie nervii.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Bai Zgubilici..Oribilul Mosh e mult prea mare..pentru nivelul tau...asa ca nu il mai pomeni. Baga-te in discutzie cu prietenii tai de pe Animal X si Hi q.
Eu nu am facut decat sa itzi raspund la mesaje. Nu te-am intrebat niciodata nimic. Tie itzi place sa te bagi in seama si sa initiezi certuri.
Gata...ca stric topicul la oamenii astia . Pormo zice ca sunt bulangiu.
.........
Si ca sa fiu pe topic..va zic ca.....la fel ca si pe voi..ma enerveaza caldura asta. Ziua mai e cum mai e...dar noaptea e infiorator. Se lipeste cearceaful de mine,bai fratzilor...si curg apele pe mine.
M-a mai enervat ca am fost sa ma tund..iar frizeritza se baga in vorba aiurea...si mai facea si glume proaste. De ce oare frizerul nu poate sta tacut cand te tunde ?
Ma mai enerveaza oamenii care te abordeaza pe YM..si cand vad ca nu esti acolo pleaca. Nu asteapta si ei macar 5 minute. Domnle'...nu sunt chiar 24 din 24...la PC.
Ma mai enerveaza ca se ia oamenii de mine..ca cica am posturi prea multe. Vorba Danei....hai ca mai sterg din ele. De'abia acum o inteleg si eu pe Dana....ce dorea sa spuna cu ceva vreme in urma. Dana...ne schimbam nickurile ? (iei tu Oribilul Mosh si iau eu Dana ! :p)
Ma mai enerveaza Aliosha ca se lauda la mine cu ce a gasit la mare. Si ce a facut cu ce a gasit in apa. Iar eu in timpul asta stateam in capitala calduroasa. :cry:
Ma mai enerveaza ca HBO-ul nu mai da filme bune.
De asemenea...ca am o probleme la placa video....si nu mai imi merg jocurile ce necesita 3dfx.
Ma enerveaza painea de Titan...ca e o porcarie. De cand au cumparat grecii fabrica..s-a stricat de tot.
Ma enerveaza ca bateria de la mobil..tine din ce in ce mai putin. Cand am mai mare nevoie raman fara baterie.
Pai cam atat pentru astazi . Iertati-ma daca am fost atat de nervos.
Eu nu am facut decat sa itzi raspund la mesaje. Nu te-am intrebat niciodata nimic. Tie itzi place sa te bagi in seama si sa initiezi certuri.
Gata...ca stric topicul la oamenii astia . Pormo zice ca sunt bulangiu.
.........
Si ca sa fiu pe topic..va zic ca.....la fel ca si pe voi..ma enerveaza caldura asta. Ziua mai e cum mai e...dar noaptea e infiorator. Se lipeste cearceaful de mine,bai fratzilor...si curg apele pe mine.
M-a mai enervat ca am fost sa ma tund..iar frizeritza se baga in vorba aiurea...si mai facea si glume proaste. De ce oare frizerul nu poate sta tacut cand te tunde ?
Ma mai enerveaza oamenii care te abordeaza pe YM..si cand vad ca nu esti acolo pleaca. Nu asteapta si ei macar 5 minute. Domnle'...nu sunt chiar 24 din 24...la PC.
Ma mai enerveaza ca se ia oamenii de mine..ca cica am posturi prea multe. Vorba Danei....hai ca mai sterg din ele. De'abia acum o inteleg si eu pe Dana....ce dorea sa spuna cu ceva vreme in urma. Dana...ne schimbam nickurile ? (iei tu Oribilul Mosh si iau eu Dana ! :p)
Ma mai enerveaza Aliosha ca se lauda la mine cu ce a gasit la mare. Si ce a facut cu ce a gasit in apa. Iar eu in timpul asta stateam in capitala calduroasa. :cry:
Ma mai enerveaza ca HBO-ul nu mai da filme bune.
De asemenea...ca am o probleme la placa video....si nu mai imi merg jocurile ce necesita 3dfx.
Ma enerveaza painea de Titan...ca e o porcarie. De cand au cumparat grecii fabrica..s-a stricat de tot.
Ma enerveaza ca bateria de la mobil..tine din ce in ce mai putin. Cand am mai mare nevoie raman fara baterie.
Pai cam atat pentru astazi . Iertati-ma daca am fost atat de nervos.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu inteleg nimic din personalitatea ta asta de-a doua, cea debordanta de aiureli. Incep sa cred ca scopul tau este sa ma faci pe mine sa injur. Cine si de ce ti-a zis tie cu cine si cand vorbesc eu? Nu e treaba ta, crede-ma ca nu imi place de loc sa ma bag in seama aiurea, mai bine uite-te la ultimele tale...3000 de mesaje si ai sa vezi cine e papagalu'. De marimea ta nici ca ma intereseaza, dar dupa cum am mai spus, pe forum vorbele conteaza, nu marimea. SI vezi ca numa d'al de Copilu Minunea se faleste cu valoarea sa de mare gagicar
momentan asta ma calca pe nervi :B
momentan asta ma calca pe nervi :B
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
onk pe motiv de yahoo messenger
curly pe motiv ca vine si pleaca prea repede de pe net nelasandu-mi timp de alea alea
moshu fiindca el crede ca-mi poate duce nick-ul in spinare
oribilu' ca nu ne zice si noua ce a gasit aliosha la mare
aliosha si SOD ca se aduna la baute numai cand nu poate omu'
vali ca-i papagal
dumnezeul lui manelos
curly pe motiv ca vine si pleaca prea repede de pe net nelasandu-mi timp de alea alea
vali ca-i papagal
dumnezeul lui manelos
- gaga
Pe mine pe ziua de azi ma streseaza certurile dintre userii forumului da' asta e alta mancare de peshte shi stric threadu'
Ah shi ma complexeaza varsta...doneaza cineva nishte ani??
Ah shi ma complexeaza varsta...doneaza cineva nishte ani??
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Dana ..eu nu am sustinut ca itzi pot duce nickul in spinare. Eu am avut intodeauna si voi avea mereu...un mare respect pentru tine.
Chiar daca ma mai dau la tine ! Dar ma dau asa....din placere !
Esti o somitate pentru mine. Cand am debutat pe forum erai userul nr. 1 ! Oricum...pentru mine...userul nr. 1 ai sa fii mereu...indiferent de situatzie.
Asa ca stai linistita.....vei fii mereu userul nr. 1 in inimile noastre ! Indiferent de situatzie !
Esti mult prea mare...ca sa fie altfel. Numele tau se confunda cu numele fanclubului !
Asa...ca moshu nu are de ce sa te nerveze !
Oribilul...da....pt. ca nu itzi va zice ce a gasit Aliosha la mare !
Pe mine ma enerveza........Aliosha. Are o sticla de 1.75 l Teachers........si nu vrea sa o desfaca ! Huaaaaaaaaa !
Chiar daca ma mai dau la tine ! Dar ma dau asa....din placere !

Esti o somitate pentru mine. Cand am debutat pe forum erai userul nr. 1 ! Oricum...pentru mine...userul nr. 1 ai sa fii mereu...indiferent de situatzie.
Asa ca stai linistita.....vei fii mereu userul nr. 1 in inimile noastre ! Indiferent de situatzie !
Esti mult prea mare...ca sa fie altfel. Numele tau se confunda cu numele fanclubului !
Asa...ca moshu nu are de ce sa te nerveze !
Oribilul...da....pt. ca nu itzi va zice ce a gasit Aliosha la mare !

Pe mine ma enerveza........Aliosha. Are o sticla de 1.75 l Teachers........si nu vrea sa o desfaca ! Huaaaaaaaaa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
birocratia:nu credeam ca o s-o simt asa de tanara
secretara de la scoala:dupa ce vine si se imbata ca o proasta pe banii nostri la banchet ne si tzine la usa ca idiotii
sintagma :"nu mergi sa inveti?"
caldura inevitabil
moshu ca e obsedat de cel mai tare user si porcarii din astea
secretara de la scoala:dupa ce vine si se imbata ca o proasta pe banii nostri la banchet ne si tzine la usa ca idiotii
sintagma :"nu mergi sa inveti?"
caldura inevitabil
moshu ca e obsedat de cel mai tare user si porcarii din astea
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Hihahahahahah!
Initial trimis de onk
VREAU LA SIGHISOARAAAAAAAAAAAAAA
Am fost la Sighisoara, nanana!:D de joi pana duminica!!!
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
-
DEATHANGEL - Junior Member
Ma enerveaza faptul ca n-am ce face desi la mine e 2 noaptea si ar trebui sa dorm. Ma enerveaza melodia care o ascult acum: Jenifer Love Hewit ceva cu naked dar mie lene sa ma ridic de pe scaun si sa inchid nenorocitul ala de radio, lenea care ar trebui sa o donez acum, faptul ca maine trebuie sa ma duc sa fad un film cu imbecilul ala de la discovery channel steven draq mai stie cum.
A, si ma enerveaza gandul ca trebuie sa ma culc!!!!!
A, si ma enerveaza gandul ca trebuie sa ma culc!!!!!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de DANA
onk pe motiv de yahoo messenger
vali ca-i papagal
dumnezeul lui manelos
dana,uite cum facem data viitoare............ma suni mata si vin cand ai chef ca un shtorfuletz de clasa si te pemeiesc pana iti fac ochi albastri!
rau de gura!
- curly
- Junior Member
caldura!!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Aliosha...ca s-a dus la bere cu noii sai prieteni....stand mult prea putin cu mine.
Si asa s- incheiat la orele 23..o seara promitatoare pt. mine. :mad:
Si asa s- incheiat la orele 23..o seara promitatoare pt. mine. :mad:
-
SOD, nu asta am intentionat (unde dai si unde crapa!), mai ales ca intr-un moment prealabil te-am gratulat pentru povestea haioasa cu amintiri dintr-un spital, care mi-a placut la nebunie. Cu DANA n-am nimic, nu stii ca chi se tachin saime?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Oamenii cu idei fixe si preconcepute. Parintzii care nu isi lasa fetele sa iasa afara dupa orele 22....desi aceste fete sunt trecute de majorat.
-
Azi cel mai tare ma enerveaza impresarul formatiei homograf care e un mare lake pe motiv ca nu-si plateste berile producand pagube in randul ne-fanilor, pagube pasate de la je la domnul SOD care se pare ca-i iubeste pe ala. Mama ce m-a enervat!
- gaga
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ma enerveaza ca nu am un hard mai bun. Si mai mare. Oameni buni...hardul meu e de 1.6 Gb ! :cry:
Am net prin cablu si un hard de 1.6 Gb !
Ma ajutatzi si pe mine cu niste bani ? Multumesc ! :p
dau un hdd de 10 pe un net ca al tau

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
ca sunt in buk,datorita lu' SOD,si nu e septembrie...I like this game!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de GIO
Rockeru'Somer, ca am fost impreuna si la picnic si la...
Da' las' ca va prind io pe voi!
hahaha!unde ne prinzi????sau de ce ne prinzi?
nimic nu ma enerveaza poate doar chestia ca nu sunt in buk!!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma