,,Cristiana Raduta'' sau ,,Cum sa devii superstar pe spinarea altora''

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

,,Cristiana Raduta'' sau ,,Cum sa devii superstar pe spinarea altora''

Mesajde Florina18 » Sâm Iul 13, 2002 10:08 pm

Cristiana Raduta si 3sud-est ,cu turneul lor ,,AntiDrog''. Sa fim seriosi! Cunosc personal situatia si pot sa va spun clar ca pentru tinerii care sufera de dependenta de droguri, tinerii din centrele de dezintoxicare, de abia se gasesc fonduri pentru a-i mentine sub tratament si pentru a le asigura macar hrana zilnica, in timp ce pentru acest turneu s-au cheltuit peste 700.000 de dolari! Si asta pentru ca 3sud-est(Care...sarmanii, nu aveau deja destui bani!) si Cristiana Raduta( o fata frumusica si fara voce, care s-a lansat exclusiv prin atu-urile fizice, si probabil pe spinarea vreunui milionar- de altfel stiu ca a fost si un scandal in presa pe tema asta) sa tina o serie de concerte pentru a-si spori popularitatea! Bineinteles, au adus si ei cateva pancarte cu ,,Nu lasa drogurile sa te schimbe...''bla,bla... SA FIM SERIOSI! S-au dus acolo ca sa isi creasca un pic cota de popularitate si sa pozeze si in ,,suflete caritabile care se preocupa de tineri''. Ei se preocupa de tineri in masura in care li se cumpara discurile! Nu am nimic personal cu 3SE si C.Raduta dar pur si simplu mi se pare ca in muzica romaneasca sunt promovate nonvalorile. As vrea sa ii vad eu cantand LIVE! Atunci, doar atunci, o sa poata sa combata parerile impotriva lor si sa dovedeasca faptul ca sunt cu adevarat ARTISTI! Fiindca playback poate face oricine, cu conditia sa arate cat de cat bine!
Asa ca, spun doar atat: JOS CU TARFELE DIN MUZICA ROMANEASCA (prin ,,tarfe'' inteleg diverse ,,domnisoare'' care se impun in muzica dezgolindu-si diverse parti ale corpului, fiindca vocea nu le ajuta deloc) si JOS CU ,,BAIETEII DRAGUTI'' FARA VOCE( gen Akcent, 3SE... care in afara de faptul ca arata bine, nu sunt capabili decat sa faca playback). Poate sa sune dur, dar...cum am zis, o sa ma plec in fata talentului lor in momentul cand si-l vor dovedi, CANTAND LIVE! Pentru mine un artist care nu e capabil decat sa se agite pe scena si sa faca playback, nu e un artist, ci o NULITATE. Si poate ca romanii ar trebui sa devina suficient de inteligenti sa distinga valoarea de nulitate.
Florina18
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Iul 14, 2002 1:59 am

Adevarat spui tu dar degeaba.... In tara asta cui draq crezi ca-i pasa? Si asa le plac romanilor nulitatile. Ce crezi ca daca o mana de oameni reuseste sa faca un intreg popor sa nu mai asculte porcariile alea?
Vise si iar vise. Oricum facem si noi ce putem:)
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Dum Iul 14, 2002 5:41 pm

parerea mea e ca ar trebui sa-i puna pe cei de la bug mafia sa transmita un mesaj antidrog,ca ar avea mai multa credibilitate decat 3se & co
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 2:39 am

ca fapt divers: astazi am fost la pregatire ca de, am dihai restantele la analiza & co. si era la radio (ca profu' e 'modern' ne lasa cu radio) melodia de la simplu, ultima si ma intreaba unu din colegi daca-mi place (lui ii placea) si-am zis 'hehe...nu' (dupa ce o parte din colegi ma-ntrebasera, in prealabil, daca-mi plac voltaj, directia 5, parlament, vank si alte tampenii - evident am raspuns nu) la care tipu zice 'mai lasa-ne dom'le cu rocku' tau'.....

josephine fuckerii aia de la biugi din droguri traiesc.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 15, 2002 12:09 pm

de'asta spun si eu...
un tampit care asculta akcent nu cred ca se drogheaza...si daca o face,atunci chiar e ;a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:44 pm

Actiunea a fost admirabila. Sunt de acord insa ca 3SE au facut turneul asta numai ca sa recupereze fanii pierduti, iar Cristiana Raduta, ce sa mai zic? De Animal X nu spun nimic, pentru ca sunt moarta dupa ei... Au fost misto mai ales la "Punem pariu ca-i vara". Si acolo s-a vazut valoarea 3SEului (nula). Cristiana mi-a placut ca, desi doar pentru camere, a fost draguta cu baietelul acela orb...:) Macar de ar putea campania asta sa reduca numarul consumatorilor de droguri...
Kayla

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 15, 2002 4:30 pm

Initial trimis de Melutza
Actiunea a fost admirabila. Sunt de acord insa ca 3SE au facut turneul asta numai ca sa recupereze fanii pierduti, iar Cristiana Raduta, ce sa mai zic? De Animal X nu spun nimic, pentru ca sunt moarta dupa ei... Au fost misto mai ales la "Punem pariu ca-i vara". Si acolo s-a vazut valoarea 3SEului (nula). Cristiana mi-a placut ca, desi doar pentru camere, a fost draguta cu baietelul acela orb...:) Macar de ar putea campania asta sa reduca numarul consumatorilor de droguri...

s-a intamplat ceva interesant la emisiune? ca eu n-am vazut... :cool:
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 9:59 pm

Au facut bungee jumping! A fost super misto! Mai ales la Animal X. Pacat ca nu ai vazut!:)
Kayla

Mesajde Sonya17 » Lun Iul 15, 2002 10:08 pm

De ce nu spui nimic si despre AnimalX?Cu ce sunt mai buni decat 3SE?
Sa-ti reamintesc ca 3SE i-a lansat?Sa-ti reamintesc ca si AnimalX au facut parte din turneu?Despre ei de ce nu vb?Ca doar sunt toti o apa si un pamant
Sonya17
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 10:13 pm

Pai, 3SE i-a lansat si acum vrea sa ii distruga, n-ai vazut ca de asta i-au luat in turneu? Nu sunt chiar o apa si un pamant...:a
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:10 am

Pai, 3SE i-a lansat si acum vrea sa ii distruga, n-ai vazut ca de asta i-au luat in turneu? Nu sunt chiar o apa si un pamant...:a

3se sa-i distruga pe Animal x ?Cred ca glumesti!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde zuza » Mar Iul 16, 2002 9:31 am

Draga mea, Animal x sunt la mana lui Laurentiu Duta chiar daca nu vrei sa recunosti! El le face muzica si tot el le face si versurile!
Asa ca trezeste-te pana nu e prea tarziu! N-am nimic personal nici cu baietii si nici cu tine dar asta-i adevarul.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:36 am

Abia acum a inceput sa le faca si versurile... Dar nu v-ati dat seama pana acum ca vrea sa scape de ei? Are prea multe melodii de copiat!:mad:
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:40 am

fetelor,luati-va de mana pentru ca amandoua va inselati...DIN NOU...Laurentiu are un caracter deosebit,rar intalnesti un asemenea om!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:46 am

Asta in aparenta... Dar sa zicem ca asa e. Atunci de ce a inceput sa le compuna melodii proaste, de ce copiaza melodii? :confused:
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:47 am

Asta in aparenta... Dar sa zicem ca asa e. Atunci de ce a inceput sa le compuna melodii proaste, de ce copiaza melodii? :confused:

care melodie ti s-a parut tie proasta???

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:50 am

Pai fata de primele doua albume, Virtual a fost mai prost. Nu zic ca nu imi place, dar calitatea a scazut... :(
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:53 am

Pai fata de primele doua albume, Virtual a fost mai prost. Nu zic ca nu imi place, dar calitatea a scazut... :(

parerea mea este ca Virtual a fost cel mai bun de pana acum!Tu ai ascultat cu atentie macar background-ul?

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 10:48 am

Da, cu foarte mare atentie. Dar nu ii critic pe Animal X, ca ii ador, insa Laurentiu parca nu mai e asa de dispus sa faca melodii de "number 1 for ever"... Poate doar mi se pare... :D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 2:35 pm

Da, cu foarte mare atentie. Dar nu ii critic pe Animal X, ca ii ador, insa Laurentiu parca nu mai e asa de dispus sa faca melodii de "number 1 for ever"... Poate doar mi se pare... :D

nu ai vazut ce audienta au avut in turneul antidrog?eu cred ca asta spune totul!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 8:59 pm

Sunt foarte constienta ca au avut o audienta enorma, merita! Formatii de succes, intr-o actiune de genul ala... Dar, cum am spus, ori mi se pare mie, ori am dreptate.
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 11:25 pm

iar a scapat din rezervatie animalutza...
tre
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Iul 17, 2002 8:34 am

Initial trimis de tre cool
iar a scapat din rezervatie animalutza...

va deranjeaza prezenta mea?! atunci..o sa imi iau jucariile si-am sa plec .. . .

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:38 am

Nu pleca! Mie, una, imi place sa ma cert cu tine pe aici! Dar pe tre cool asta putini reusesc sa il domoleasca, nu il lua in seama!:D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Iul 17, 2002 7:24 pm

Nu pleca! Mie, una, imi place sa ma cert cu tine pe aici! Dar pe tre cool asta putini reusesc sa il domoleasca, nu il lua in seama!:D

dar eu nu vreau sa ma cert cu nimeni..imi spun punctul de vdr..doar de-asta e democratie..traim intr-o tara libera,nu-i asa?

Jasmine
Junior Member

Mesajde mindpoem » Mie Iul 17, 2002 9:50 pm

Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX

dar eu nu vreau sa ma cert cu nimeni..imi spun punctul de vdr..doar de-asta e democratie..traim intr-o tara libera,nu-i asa?

;) animalutza...
"La nastere omul are un orizont nelimitat, intins in toate directiile. pe masura ce timpul trece, acesta se tot ingusteaza, si se ingusteaza, pana cand omul spune satisfacut: "Acesta este punctul meu de vedere!"

don't mind me...
mindpoem

Mesajde tre » Joi Iul 18, 2002 3:41 am

Initial trimis de mindpoem

;) animalutza...
"La nastere omul are un orizont nelimitat, intins in toate directiile. pe masura ce timpul trece, acesta se tot ingusteaza, si se ingusteaza, pana cand omul spune satisfacut: "Acesta este punctul meu de vedere!"

don't mind me...

bravo!! encore!!

e bine de stiut...
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 8:20 am

Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX

N-am zis la propriu. Spuneam in sensul ca imi mai dau eu cu parerea, iti mai dai si tu cu parerea, fiecare cu punctul sau de vedere, cand mai gresim, ne corectam, etc. Dar ai inteles, nu?:a
Kayla

Mesajde jayx » Joi Iul 18, 2002 9:15 am

background inseamna "orchestratzie" ? nishte kkturi de presetari de clapa. da` ce ma bag eu ?
jayx

Mesajde Jasmine » Joi Iul 18, 2002 10:33 am

Initial trimis de mindpoem

;) animalutza...

don't mind me...

why should i?Atat timp cat eu sunt o animalutza si nu un om..nu vad de ce m-ar deranja "cugetarea" ta. .. ;v
"make love,not war!"

Jasmine
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii