what about alicia keys?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
what about alicia keys?
e o dulcica ...eu asa cred.....e deosebita....are muzica buna, e frumosa, canta bine, de voce nici macar nu e cazul sa mai comentez, compune bine(doar isi compune singura muzica)....si chiar daca nu toate mel ei sunt adevarate hituri(cum mi s-a parut mie falin') tot perfecta mi se pare...chiar nu stiu sincer dc imi place asa mult de ea....
) sunt fana alicia keys fara sa ma innebunesc dupa toate mel ei.... pur si simplu imi place....poate ma lamuriti voi ce si cum....

-
axeandra - Junior Member
Mie imi place videoclipul ala al ei,nu mai stiu care....unde la inceput vorbeste ea cu un baietzel.
Catzi ani are Alicia Keys ? E trecuta de 20 ?
Catzi ani are Alicia Keys ? E trecuta de 20 ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai tu crezi ca daca le compune melodii la aia o face de prietena ? O face pe bani ! Si inca pe bani grei !
Dar nu prea cred eu ca e ea compozitoare !
Dar nu prea cred eu ca e ea compozitoare !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
aha
normal ca n-o face de prietena ...cine ar vrea sa fie pretena cu aia?
eu nu....
)
in fine....n-o fi ea cine stie ce compozitoare da' cantecele pe care si le-a facut imi plac...sunt cel putin bune...lucru care nu s-ar putea zice de multe alte mel....cre'ca sti si u prea bine la ce ma refer...nu?
)
eu nu....

in fine....n-o fi ea cine stie ce compozitoare da' cantecele pe care si le-a facut imi plac...sunt cel putin bune...lucru care nu s-ar putea zice de multe alte mel....cre'ca sti si u prea bine la ce ma refer...nu?

-
axeandra - Junior Member
Am cercetat pe net si scrie pe acolo ca Alicia Keys compune muzica de la 14 ani. A facut muzica si in scoala in mod organizat. Deci ai dreptate.
Daca esti asa mare fana uite un site interesant http://www.aliciakeys.net
Daca esti asa mare fana uite un site interesant http://www.aliciakeys.net
-
Initial trimis de axeandra
hehe.....ar fi bine...dar cum nu e, noi o sa continuam sa ascultam "minunata" noastra muzica romaneasca
nu?
mhmm...exact cum banuiam. atunci de ce-ai deschis aici thread pe tema asta?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
mhmm...exact cum banuiam. atunci de ce-ai deschis aici thread pe tema asta?
pur si simplu... poate pt ca imi place de ea, poate pt ca m-am saturat de muzica romaneasca.....macar de cea straina mai putem zice cate un cuvant bun, despre cea autohtona....ma indoiesc
-
axeandra - Junior Member
Initial trimis de axeandra
pur si simplu... poate pt ca imi place de ea, poate pt ca m-am saturat de muzica romaneasca.....macar de cea straina mai putem zice cate un cuvant bun, despre cea autohtona....ma indoiesc
da bine sa nu polemizam geaba...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii