Credetzi ca daca 2pac mai traia, rap-ul era altfel acum?
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Credetzi ca daca 2pac mai traia, rap-ul era altfel acum?
Dc am creeat subiectul asta?
Vreau sa shtiu shi eu parerea celor care asculta rap despre 2PAC
(cel mai bun rapper pentru mine)
Eu zic ca daca 2pac mai traia rap-ul era ALTFEL acuma. DC?
Pt. ca melodiile pe care le-a facut pana sa moara,sunt ascultate shi astazi in 2002 cu placere de catre totzi ascultatorii acestui stil.
Nu shtiu cine ar avea curaj sa spuna acuma ca 2pac a fost doar un simplu rapper.2pac a scris multe in biblia hip-hop-ului.
2PAC BORN A MAN AND DIE A LEGEND
Vreau sa shtiu shi eu parerea celor care asculta rap despre 2PAC
(cel mai bun rapper pentru mine)
Eu zic ca daca 2pac mai traia rap-ul era ALTFEL acuma. DC?
Pt. ca melodiile pe care le-a facut pana sa moara,sunt ascultate shi astazi in 2002 cu placere de catre totzi ascultatorii acestui stil.
Nu shtiu cine ar avea curaj sa spuna acuma ca 2pac a fost doar un simplu rapper.2pac a scris multe in biblia hip-hop-ului.
2PAC BORN A MAN AND DIE A LEGEND
-
Neddy - Junior Member
Aceasta Biblie a Hip-Hop-ului de care zici poate fi impartzita ca de altfel shi cea originala intr-un Nou shi un Vechi testament. Pt k moartea lui Pac n-a reprezentat un final de drum, ea a reprezentat un nou inceput pt tinerii artishti pt kre 2pac a devenit un idol decedat in urma unui incident pe care il prevazuse in cantecele sale. Tupac a reprezentat un model atat ca rapper cat shi ca om (intr-o oarecare masura). A shtiut intotdeauna sa lupte pt lucrurile in care el credea shi reushea sa cada mai mereu in picioare chiar dak era atacat din toate partzile. Ca MC, banuiesc ca nu poate nimeni sa ii conteste calitatzile, fie acesta fan East sau West. K sa adun intr-o idee on-topic tot ceea ce am scris mai sus, dak ar fi trait azi cu sigurantza Hip-Hop-ul ar fi fost altfel...ar fi fost mai real, mai dur fatza de clasa politica shi mult mai popular. Cred k de unde o fi el, fie sus printre ingeri fie jos printre demoni, Pac se uita cu regret la ceea ce se intampla in rap shi cum panarame precum P.Diddy pozeaza drept MC.
May the Don rest in peace.
May the Don rest in peace.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ai perfecta dreptate
Decret ,sa shtii ca ai perfecta dreptate:cool:
Peace my brother
Peace my brother
-
Neddy - Junior Member
a fost tare.si pentru mine a fost si este in continuare cel mai mare rapper.imi amintesc cand am auzit la tv ca a murit.ii injuram pe reporteri ca iar au scornit cate ceva-mereu apareau in megacacatu de revista bravo zvonuri ca el ar fi murit.dupa aceea,cand am vazut pe mtv,chiar am crezut.nu imi venea sa cred.live by the gun,die by the gun,parca asa era,nu?
oricum,e o pierdere pt rap.si el si biggie.pacat!
RIP!
oricum,e o pierdere pt rap.si el si biggie.pacat!
RIP!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
aha
daca Pac traia acum...era cu totul alta mancare de porc in industrie...numai vedeai Ja Rule, Master P..sau alti ratati care ii copiaza stilul...acum toti sunt "thugs" poola mea mie imi este si scirba cum se imbogatesc toti idiotii dupa urma lui. In special Tha Row si Afeni...recunosc ca ma bucur cand vad ca iese cate un album noui 2pac...dar credeti ca ptr muzica fac kestia asta? nu frate...pentru bani...asa ajungi sa auzi 200 de remixuri la o melodie....ok 200 de piese ne publicate...dar cu tehnologia de azi daca ai masterele poti sa faci inca o mie de piese combinand versurile deja inregistrate combinand tempo-ul etc,astea nu sunt decat kestii elementare de productie....da ma rog publicul majoritar nu au cum sa stie asta....si se bucura cum ne bucuram si noi cand apar piese ca Changes sau Until the end of time...zicem wow hit nou 2pac...mama daca mai traieste asta...si pe urma ne ducem pe net la nush-tu ce pagina si citim teoriile ca el ar fii in viata..si ca apare in 2003....da ce vis frumos....omu asta e mort fratilor...si kiar si peste o suta de ani...tot se va asculta "all eyes on me" de cei care iubesc muzica asta....muzica hip hiop.
Biggie ar fii in egala masura cu pac ca pierdere a muzicii negre...intr-adevar doi grei! Odihneasca-se in pace!
Biggie ar fii in egala masura cu pac ca pierdere a muzicii negre...intr-adevar doi grei! Odihneasca-se in pace!
-
n3aGabitz - Junior Member
Initial trimis de popalin
cacatule,schimba-ti numele de 2PAC, vorbesc serios.
Sa si-l schimbe mata.
Ia demonstreaza-mi si mie cat de multe stitii tu bai rapere ai ascultat si tu california love plus doua pagini din Bravo si de dai cel mai mare fan al lu' 2pac dar esti lacrima puli.Esti slab de tot frate.
yo!
-
2PAC - Junior Member
tu cine esti sa te iei de mama?nu esti in stare nici macar sa ii lingi picioarele,cacatule!de ce?ca esti un mort pe pamant,care traieste doar prin ochii proprii si care se hraneste cu fitele de rapper american.esti o fantoma intr-un castel parasit si in care nu va intra nimeni niciodata.stai si mediteaza asupra conditiei omului pe pamant si apoi vorbeste,da?EU NU SUNT FRATE CU TINE!!
jignesti un mare om folosind nick-ul asta.asa ca schimba-l!
ziceai de bravo ceva?nu cred.n-am citit din bravo despre 2Pac decat un articol in care spunea ca el l-a impuscat pe biggie si ca a murit dupa biggie,care ramane un mare rapper,chiar daca diarei de oameni ca tine nu recunosc asta.
eu sunt cel care se zbate sa scoata o revista cu muzica underground din romania,nu tu.nu eu sunt cel care citeste "bravo","libertatea","popcorn" si alte infectii.nu eu sunt cel care isi mananca propriile excremente,cacatule,ci tu esti!
te-ai luat si de original?sa-i sugi pula!
jignesti un mare om folosind nick-ul asta.asa ca schimba-l!
ziceai de bravo ceva?nu cred.n-am citit din bravo despre 2Pac decat un articol in care spunea ca el l-a impuscat pe biggie si ca a murit dupa biggie,care ramane un mare rapper,chiar daca diarei de oameni ca tine nu recunosc asta.
eu sunt cel care se zbate sa scoata o revista cu muzica underground din romania,nu tu.nu eu sunt cel care citeste "bravo","libertatea","popcorn" si alte infectii.nu eu sunt cel care isi mananca propriile excremente,cacatule,ci tu esti!
te-ai luat si de original?sa-i sugi pula!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
loool
popalin: merci frate...
2pac: loooooooooooooooooooool ce cretin...hai zi-mi ca stai si in salajan..si ca ai trupa cu baietii de la bloc....lasa sa stii tu mai bine despre 2pac...looool....hit em up documentar...loooooool...interesant...hai beshi in pula mea vca ne-am razgaiat cam mult cu tine!
2pac: loooooooooooooooooooool ce cretin...hai zi-mi ca stai si in salajan..si ca ai trupa cu baietii de la bloc....lasa sa stii tu mai bine despre 2pac...looool....hit em up documentar...loooooool...interesant...hai beshi in pula mea vca ne-am razgaiat cam mult cu tine!
-
2Pac, dak nu te potoleshti iei un ban permanent pe forumul asta, n-avem nevoie de d'ashtia k tine care se vor interesantzi, da? Ai ceva pertinent de zis zi, dak nu zbori.
Original shi popalin, lasatzi-l fratzilor sa aiba ce nick vrea el, dak el nu are pic de respect fatza de 'pac treaba lui nu putem sa-l fortzam...
Original shi popalin, lasatzi-l fratzilor sa aiba ce nick vrea el, dak el nu are pic de respect fatza de 'pac treaba lui nu putem sa-l fortzam...
-
Bai fratzilor nu va mai certatzi mah din cauza asta ca nu are rost
iar tu bah "2pac" sa shtii ca nu ai dreptate
dc?
pt ca 2pac nu a fost decat singuru'(nimeni inainte de moartea lui shi dupa moartea lui nu l-a avut) iar numele lui nu mai trebuie purtat de nimeni
de exemplu nimeni nu poate sa ishi puna numele Iisus
dc?
pentru ca Iisus a fost singurul om de la inceputul erei noastre care
a avut acest nume.
Acum intzelegi dc nu potzi sa itzi spui 2pac?
OK
PEACE
iar tu bah "2pac" sa shtii ca nu ai dreptate
dc?
pt ca 2pac nu a fost decat singuru'(nimeni inainte de moartea lui shi dupa moartea lui nu l-a avut) iar numele lui nu mai trebuie purtat de nimeni
de exemplu nimeni nu poate sa ishi puna numele Iisus
dc?
pentru ca Iisus a fost singurul om de la inceputul erei noastre care
a avut acest nume.
Acum intzelegi dc nu potzi sa itzi spui 2pac?
OK
PEACE
-
Neddy - Junior Member
Initial trimis de popalin
cacatule,schimba-ti numele de 2PAC, vorbesc serios.
In primul rand faza cu schimbati nick-ul e rasuflata rau de tot.Am vazut pe forumul asta niste nick-uri si niste avatar-uri de vomiti(ca pe orice alt forum, de altfel) si care nu se compara cu 2PAC.In al doilea rand sper ca amenintarea cu ban se referea la faptul ca a vorbit urat si nu la faptul ca si-a spus parerea in legatura cu Notorius BIG(pentru ca atunci faza e de kkt) si daca e asa mr. popalin a inceput da' nu conteaza ca el e fan ca si voi, este.Asta apropos de ce ziceati voi, cu schimbare de mentalitate si alte alea...In al treilea rand nu as baga mana in foc ca daca nu murea 2Pac se schimba ceva.Daca voi sustineti ca 2PAC are succes acum pentru ca a fost un meserias (a fost, cei drept, da' nu atat de mare) si nu din motive comerciale, stiti despre rap si muzica cat stiu eu despre cultura steviei, stirului, troscotului si alte plante "halucinogene".
Mda..., cam asa e...
- SVG
- Junior Member
Banul este pt felul in care s-a adresat. Norocul lui k nu sunt moderator decat de cateva zile shi nu pot sa aplic regulamentul retroactiv. Iar eu pe Big nu l-am inghitzit niciodata asha k nu se pune problema altui motiv pt acest avertisment.
Vreau sa incetatzi acum orice discutzie off-topic pt ca (virgula) conform regulamentului incep sa shterg posturile shi sa impart avertismente. clar?
Domnule SVG, in rap totzi fac pe cunoscatorii pt a parea interesantzi iar dumneavoastra prin aprecierea cunoshtintzelor noastre despre acest stil nu va abatetzi de la regula. Ash prefera sa venitzi cu lucruri mai concrete, pt k noi ne-am exprimat teoriile, care totushi contzin mai multe argumente decat postul de mai sus.
Vreau sa incetatzi acum orice discutzie off-topic pt ca (virgula) conform regulamentului incep sa shterg posturile shi sa impart avertismente. clar?
Domnule SVG, in rap totzi fac pe cunoscatorii pt a parea interesantzi iar dumneavoastra prin aprecierea cunoshtintzelor noastre despre acest stil nu va abatetzi de la regula. Ash prefera sa venitzi cu lucruri mai concrete, pt k noi ne-am exprimat teoriile, care totushi contzin mai multe argumente decat postul de mai sus.
-
Initial trimis de decret
OK, inteleg si ai dreptate.Uite si argumentele mele:
eu unul nu ascult 2PAC cum probabil ascultati voi si nici macar stilul de muzica, da' asta nu inseamna ca daca imi exprim punctul de vedere nu stiu despre ce vorbesc.Stau intr-o zona unde au aparut o gramada de 2PAC-i(nu e salajan da' tot aia e), majoritatea fara sa stie macar cine a fost, cea facut sau macar ce a cantat 2PAC.Toti 2PAC-ii astia au aparut la un moment f bine definit in timp, si mai precis odata cu moartea lui 2PAC.Fata de fanii 2PAC, 2PAC-ii sunt de 1500000..000 de ori mai multi si sunt aia care merg pe strada cu basmaua in cap si castile la urechi, la care de fapt asculta manele(sau alt gen de muzica, nu conteaza sau poate chiar rap, da' nu 2PAC).Cei mai multi si mai dedicati cumparatori ai produselor aparute pe piata sub marca 2PAC sunt 2PAC-ii(CD-uri, casete, tricouri, hanorace, baticuri, medalioane, etc), pentru ca trebuie sa isi mentina imaginea de 2PAC-ist.De ce?2PAC apare in toate colturile lumii ca un idol(pentru unii, pe buna dreptate, chiar este), o imagine promovata puternic, f frumos impachetata si prezentata dpdv comercial, tocmai pentru a fi imbratisata de 2PAC-ii de care vorbeam.Daca ar fi murit si nu ar mai fi auzit nimeni de el fanii 2PAC(care nu aceeasi cu 2PAC-ii) ar fi ascultat in continuare 2PAC, nr. lor ar fi fost constant si eu nu ar fi trebuit sa ma uit in fiecare zi la 2PAC-ii de la mine din cartier in fiecare zi.In concluzie, a fost mare si a cantat bine da' succesul lui se explica prin promovare exagerata pe piata din motive comerciale ($$$$$).
Vreau sa precizez ca nu fac aluzie la nici un fan 2PAC de pe forum, ci imi spun punctul de vedere, sper sa nu supar pe nimeni.Multumesc si macar tu "decret" mi-ai cerut argumente.Ar fi putut si "popalin" sa faca la fel.
Mda..., cam asa e...
- SVG
- Junior Member
Ai spus un mare adevar. Multzi se dau fani 2Pac doar pt k suna bine sa fii "fan 2Pac", neavand habar despre cine a fost, ce a facut shi mai ales ce a vrut Tupac. Dak tupac ar fi trait totzi aceshti fakers nu ar mai fi existat deci asha cum am spus shi mai sus rap-ul ar fi fost mai real.
Legat de fakeri, ma uit cu dezgust cand vad ce distrushi au ajuns sa fie prin romana doar pt k au auzit k se aduna rapperi pe-acolo shi vor sa se laude shi ei la prietenele lor k au stat printre "baietzi". N-am mai pus piciorul pe-acolo de mai bine de-o luna...
Legat de fakeri, ma uit cu dezgust cand vad ce distrushi au ajuns sa fie prin romana doar pt k au auzit k se aduna rapperi pe-acolo shi vor sa se laude shi ei la prietenele lor k au stat printre "baietzi". N-am mai pus piciorul pe-acolo de mai bine de-o luna...
-
mda
auzi SVG daca la tine sunt o gramada de "2pac" atunci la mine ce pot sa zic ca e? Te-ai uitat putin sa vezi de unde sunt? Cred ca putin asa am acces la mai multe informatii despre 2pac, despre BIG, despre conflictul lor si situatia actuala. Nu exista rapper sau vedeta din industria asta sa nu ii acorde respect ptr ce a fost, si peste 30 de ani lumea de aici va asculta 2pac si BIG ptr ca indiferent daca va convine sau nu au fost vedete in egala masura. 2pac nu a murit din cauza lui big, nici de departe astea sunt prostii ptr copii...a fost a treaba locala. Insa pe partea ailalta BIG a fost omorat de mana lui Suge Knight asta o stie toata lumea...(cel putin de aici). Da ma rog pun pariu ca acum se va gasii iar vreun rahat din buc "salajan" sau "pantelimon" care a citit nush ce carte cu 2pac si el stie mai mult...sunteti ridicoli mah..nu prea ganditi.
decret respect frate....si la toti baietii care sti uce spun si au ceva de spus. nu cred ca e nevoie de fumuri pe forum, cred ca putem traii intr-o atmosfera de pace, si informatiile care le detinem despre 2pac pot fii imartite intre noi..ca intre niste amici, nu tre sa ne laudam sau sa incepem cu mistouri ieftine ca vai ce destepti suntem noi! Hai salut
decret respect frate....si la toti baietii care sti uce spun si au ceva de spus. nu cred ca e nevoie de fumuri pe forum, cred ca putem traii intr-o atmosfera de pace, si informatiile care le detinem despre 2pac pot fii imartite intre noi..ca intre niste amici, nu tre sa ne laudam sau sa incepem cu mistouri ieftine ca vai ce destepti suntem noi! Hai salut
-
Asha e .SVG are dreptate
am shi eu in orash "baetzi"care poarte tricouri cu 2pac shi daca
le pui o melodie cu 2pac shi ii intrebi cine canta habar nu au.
Eu unu de cate ori am vazut baetzi care purtau tricouri cu 2pac
m-am dat in vorba cu ei .Iar pa urma am aflat ca ei sunt nishte
fakeri.Dar m-am luat de ei shi le-am zis sa dea tricoul la unu care shtie in toata puterea cuvantului ce inseamna 2PAC sau sa intre cu adevarat in lumea hip-hop-ului, ca altfel o sa se faca de ras oriunde s-ar duce.
Iar despre Notorius B.I.G. ce sa spun singura melodie care mi-a placut cum canta a fost FREESTYLE N.Y. ,cand canta alaturi de
2Pac ,Wu Tang, si nu mai shtiu cine mai era.Insa in melodia
Hipnotyze nu se intzelege nimic din ce canta,de fapt nici nu canta
in melodia aia ,mai mult mormaie.Nu shtiu ce va place voua la Biggie dar mie decat in melodia aia mi-a placut ,cum canta binentzeles.
PACE
am shi eu in orash "baetzi"care poarte tricouri cu 2pac shi daca
le pui o melodie cu 2pac shi ii intrebi cine canta habar nu au.
Eu unu de cate ori am vazut baetzi care purtau tricouri cu 2pac
m-am dat in vorba cu ei .Iar pa urma am aflat ca ei sunt nishte
fakeri.Dar m-am luat de ei shi le-am zis sa dea tricoul la unu care shtie in toata puterea cuvantului ce inseamna 2PAC sau sa intre cu adevarat in lumea hip-hop-ului, ca altfel o sa se faca de ras oriunde s-ar duce.
Iar despre Notorius B.I.G. ce sa spun singura melodie care mi-a placut cum canta a fost FREESTYLE N.Y. ,cand canta alaturi de
2Pac ,Wu Tang, si nu mai shtiu cine mai era.Insa in melodia
Hipnotyze nu se intzelege nimic din ce canta,de fapt nici nu canta
in melodia aia ,mai mult mormaie.Nu shtiu ce va place voua la Biggie dar mie decat in melodia aia mi-a placut ,cum canta binentzeles.
PACE
-
Neddy - Junior Member
Re: lol
bah tu ala care mi zi zis ca is panarama ca biggie nu a furat nimik de la pac....panarama esti tu losere.....scrie si pe siteul offical si pe toate siteurile....si in plus nush care e faza.2pac este cel mai tare rapper al tuturor timpurilor.....nu canta gangstarap.../avea un still propriu...si in plus pt toate panaramele care asculta 2pac deoarece li se pare interesanta legenda legata de dumanii si moartea lui...muieeee!voi nu sunteti fani 2pac...ii intelegi melodiile ???aveti clipuri?am 30 de clipuri cu 2pac acvasa si vro 10 interviuri..am toate albumele lui de la cap la coada incepand cu 2pacalypse now pana la better dayz.....pt ala care m-a facut panarama pls intra si tu pe #2pac sau #2pacfans pe irc....si sa te documentezi intra si tu pe http://www.tupacgraphics.com sau tupacfans.com...pacat ca suunt in engleza nu ??
- d0peman
- Junior Member
iti zic eu ca schimnba sigur rappul....sunt piese care se ascuta si azi si versurile lui au rfevolutionat rappul....asculta si 2 greatest hits si daca poti spune ca e o piesa de acolo care nue faina esti prost!!!asculta hail mary si ai sa ti schimbi parerea!!
- d0peman
- Junior Member
Intrebare
Eu sunt foarte foarte curios: daca traia 2 Pac, am mai fi auzit noi de Eminem vreodata?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Initial trimis de SVG
2PAC-ii sunt de 1500000..000 de ori mai multi si sunt aia care merg pe strada cu basmaua in cap
Cat neadevar... in rest, respect.
Poate ma insel si tot ce concep sunt doar niste prostii / Prostii se agita cand vad tot mai multi copii / Copiind un om sau aderand la un stil / I still don`t give a fuck despre ce crezi tu despre mine / Cand ma vezi pe strada cu tzoale largi, stii bine / ca-i o tzara libera, o noua pagina din cartea de istorie / "free your mind" este indemnul spre glorie / Nu stau in state ca fratele gabitz / Stau mai degraba intr-o tzara a mintilor state / Fac parte din multimea de fani tupac, insa nu imi zice "frate"...
ontopic:
daca traia tupac ... da tu stii ca zapp are acum acoperire la nivel national ??
- ckride
- Junior Member
Observatie
Nu sunt decat de 4 zile pe forumul asta, dar observ un lucru neplacut: se porneste de la un subiect de topic si se ajunge la ceva cu totul diferit! O sa incepem sa vorbim despre "Tupac este inca in viata?" si o sa ajungem la un reply de genul : "Ba nu, idiotule, rapperii nu mananca inghetata Cam, ci ciocolata Excelenta"!
O sa spuneti ca mintea mea bolnava abereaza acum in graba
Fiindca n-are nici o treaba si nu cara nici o roaba
Dar ma declar un fan al ideii de concizie
Urmarind firul ideii cu o maxima precizie!
O sa spuneti ca mintea mea bolnava abereaza acum in graba
Fiindca n-are nici o treaba si nu cara nici o roaba
Dar ma declar un fan al ideii de concizie
Urmarind firul ideii cu o maxima precizie!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Adevaratule,dak io ca mod,m-apuc sa shterg toate posturile aiurea de pe forumul asta, nu shtiu dak mai raman 100...ashtia sunt...n-ai ce sa le faci...
Deci...1.Pastratzi-va in liniile impuse de regulament...k dak nu shterg posturi...ban-uri tot pot sa dau
2.Pastratzi-va talentul pt forumul de battle...nu de alta dar prestatzi cam subtzire in ultima vreme.
Deci...1.Pastratzi-va in liniile impuse de regulament...k dak nu shterg posturi...ban-uri tot pot sa dau
2.Pastratzi-va talentul pt forumul de battle...nu de alta dar prestatzi cam subtzire in ultima vreme.
-
ma bag si eu aici, sa nu ziceti ca e sat fara caini. o sa zica lumea, uite si la rockeru asta, vine si el sa zica ca rapperriis mai prosti.
uite cum vad eu raspunsul la intrebarea din topic:
2pac nu a reprezentat, cel putin pentru mine, un mare pas in evolutia sau istoria genului. da a mi se spunea de PA sau de NWA sau Ice-T, poate mai eram de acord cu una-alta. am ascultat vreo 2 albume si nu m-au impresionat foarte tare. asta pentru ca, probabil, eu sunt mai mult pe g-funk, pun mai mult accent pe ritmul funky decat pe ...orice altceva.
lumea merge inainte. imi pare rau ca exista atatia tineri, cu curaj, dar fara idei si originalitate.
uite cum vad eu raspunsul la intrebarea din topic:
2pac nu a reprezentat, cel putin pentru mine, un mare pas in evolutia sau istoria genului. da a mi se spunea de PA sau de NWA sau Ice-T, poate mai eram de acord cu una-alta. am ascultat vreo 2 albume si nu m-au impresionat foarte tare. asta pentru ca, probabil, eu sunt mai mult pe g-funk, pun mai mult accent pe ritmul funky decat pe ...orice altceva.
lumea merge inainte. imi pare rau ca exista atatia tineri, cu curaj, dar fara idei si originalitate.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: Credetzi ca daca 2pac mai traia, rap-ul era altfel acum?
Sunt sigura c-ar fi altfel!Acuma e destul de comercial, mai ales cel promovat la tv... In +, multi raperi vor sa vanda discuri pe spatele lui 2pac, chiar daca nu mai e, din pacate!...Stiti de Boney & Clyde a lui Jay Z, luat de la Me & My Girlfriend-2pac, si sunt mai multe exemple... Oricum, imi lipseste gangsta- rapul de pe coasta de vest de pe vremea Death Row Records.
R.I.P. 2pac...
PACE!
R.I.P. 2pac...
PACE!
- Thug Playa
- Junior Member
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2