Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Eu sunt incantat de ziua de azi: o plimbarica pe valea Prahovei cu un autocar aproape gol, cazare in Brasov pe mai putini bani decat ma asteptam, o plimbare prin oras, net acuma, perspectiva a 3 saptamani linistite aici...
In schimb ma enerveaza telefonul meu pe care de vreo cateva zile l-au apucat dracii. Si mi-era lene sa ma mai duc pe Rock sa scriu chestia asta.
In schimb ma enerveaza telefonul meu pe care de vreo cateva zile l-au apucat dracii. Si mi-era lene sa ma mai duc pe Rock sa scriu chestia asta.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
A doua zi!
Filmul "Amelie" pe care l-am vazut a sasea oara astazi si care mi-a dat aceleasi senzatii placute cum a facut-o si prima data cand l-am vazut...
Simplu si pur... Fix ceea ce aveam nevoie at the moment.
L-ati vazut?
Simplu si pur... Fix ceea ce aveam nevoie at the moment.
L-ati vazut?
- Seth2
- Junior Member
Sincronizare
Hmmm... cam ciudate coincidentele astea...
Ziua mea = ziua lui Bhuttu
Ziua mamei mele = ziua mamei Emanuelei

- Seth2
- Junior Member
Re: Sincronizare
Initial trimis de Seth2
Hmmm... cam ciudate coincidentele astea...
![]()
In cazul asta, "La multi ani" si dansei.

- Kayla
Pe mine ma incanta slujba pe care o am deocamdata (nu se stie cat o sa mai dureze, totusi). Ma incanta faza ca lucrez in fiecare zi langa Nicole Kidman si Donald Sutherland, ca stau de vorba cu un regizor care a luat si-un Oscar, ca fata lu' Pete Townshend imi da lectii de engleza, ca Jude Law si Jay Tavale sunt niste super-baieti si multe altele. Ce ma enerveaza e ca astia de la Castel nu vor sa-mi dea masina si ca s-ar putea sa dau dracu toate astea de mai sus pe faza asta...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
?
Si ce legatura are Castel cu Jude Law si Nicole Kidman ???
Unele lucruri nu pot fi perfecte in totalitate... Multumeste-te cu ce ai. Si pana la urma ceea ce ai e mult mai mult... adika posibila prietenie a unor oameni de calitate...
Ce mi-a placut mie azi... Hmmm.. greu de ales pentru ca nu prea am din ce
Mai vedem...
Unele lucruri nu pot fi perfecte in totalitate... Multumeste-te cu ce ai. Si pana la urma ceea ce ai e mult mai mult... adika posibila prietenie a unor oameni de calitate...
Ce mi-a placut mie azi... Hmmm.. greu de ales pentru ca nu prea am din ce

Mai vedem...
- Seth2
- Junior Member
ice age & black hawk down 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
se anunta o zi fie stresanta,fie plictisitore.....dar uite ca nu e asa!Abia ma trezisem,ca o buna prietena a venit la mine si mi-a spus sa vin la net cu ea!Afara e frumos,tocmai am mancat o delicioasa placinta cu fructe....si imi dau seama ca multe din cele scrise aici ar merge la discutia despre micile bucurii ale vietii...
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Nu azi, ci acum doua zile mi-a incantat sufletelul faptul ca am gasit niste poze cu Svetlana Horkina la bustul gol. Cred ca fac parte din cele in care a pozat pentru varianta ruseasca a Playboy-ului ca era mai tinerica. Nici acum nu-mi vine sa le cred, poate si pentru faptul ca le cautam de foarte multa vreme.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Oh my fucking god im happy!:D
Am fost la unul dintre cele mai tari festivaluri din toronto. Si mi-am incantat gusturile cu cele mai bune mancaruri la preturi ffff mici si urechile mele au auzit cea mai buna muzica. Chiar daca era greceasca era extrem de buna.
A fost super:D
Asta m-a incantat cu adevarat!!!
Am fost la unul dintre cele mai tari festivaluri din toronto. Si mi-am incantat gusturile cu cele mai bune mancaruri la preturi ffff mici si urechile mele au auzit cea mai buna muzica. Chiar daca era greceasca era extrem de buna.
A fost super:D

Asta m-a incantat cu adevarat!!!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
ma bucur ca deseara imi voi sarbatori ziua de nume(mai devreme) si va fi o betie colectiva si apocaliptica 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
sufletul, in ziua de azi, incantat mi-a fost, de o serenada mai mult decat devastatoare a imbecilului notoriu de rrb.... micutzul la cei 18 ani ai sai, are o logica mai imbarligata ca a unui iepure, o exprimare mai delasatoare ca cea a une pisici, si o gramatica ma handicapata ca cea a unui manelist. toata lumea lui, este privita din prisma ochilor [obositi] ai Andreei Antonescu. Dak asta baga un deget in cur il scoate plin de kkt si il linge, rrb ii urmeaza exemplul. ei ca atat. Poate ca maine ma va incanta tzignalul tzigancii care circula cu caruta la orele diminetzii [7:00!] si sa aud cum calul lasa o balega voinica... [flosc, plosc] eh ...cam atat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ca sunt sculat de la 4 30 AM ! Ca merge netul acasa !
Ca...acum 2 minute..la fereastrea mea a venit gugustiucul ! Nu i-am pus mancare.....a venit doar asa din placere. E tare blandutz...si nu se sperie de oameni. Eu ma uitam la el si el se uita la mine.
O sa-l omenesc mai tarziu cu niste frimituri ! :p
Ca...acum 2 minute..la fereastrea mea a venit gugustiucul ! Nu i-am pus mancare.....a venit doar asa din placere. E tare blandutz...si nu se sperie de oameni. Eu ma uitam la el si el se uita la mine.
O sa-l omenesc mai tarziu cu niste frimituri ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pentru ce ne-a intristat sufletul..este subiect pe rock romanesc....cine/ce ne calca pe nervi ! Acolo..ne scriem supararile !
Aia de pe rock sunt cu supararile..aici la noi pe generalitatzi se scrie numai de bucurii !
.........
Pe mine..m-au incantat pozele Jasminei ! :p
Aia de pe rock sunt cu supararile..aici la noi pe generalitatzi se scrie numai de bucurii !
.........
Pe mine..m-au incantat pozele Jasminei ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma