nu ma mai joc

ce-a fost pe Muzici o data

nu ma mai joc

Mesajde zuza » Joi Aug 15, 2002 6:45 am

Am fost si eu la concertul marelui Carlos Santana. Si am ramas cu gura cascata. Un singur solo de chitara!!!!!!!!!!Unu singuur! Pai ce dracu e asta? In rest muzica africana. Am sperat sa ascult si eu live solourile dar am ramas shocata.
Sunetul a fost exceptional. In toata sala s-a auzit super bine dar in locul solourilor lui Santana am auzit vreo 3-4 ale celor din banda si melodiile cantate. Chiar si sunetul de chitara era acoperit de instrumentele de percutie. Nu ma mai joc! Concert la care toata lumea trebuia sa fie in picioare decat la melodia de la sfarsit Smooth lumea a fost ultra entuziasmata. In rest mai nimic.
A fost totusi bun dar nu cum ma asteptam. :(
M-a dezamagit marele Santana care nu a cantat decat un singur solo. Nu ma mai joc!!!!!!!!!!!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Aug 15, 2002 9:46 am

Nu l-am ascultat niciodata pe Santana live dar nu mai e nici asta ce a fost odata...combinatziile muzicale pe care le face acum impreuna cu implanturile de muzica latino shi/sau africana sunt pur comerciale shi itzi dai seama k a obosit shi omu....pacat oricum.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde bhuttu » Sâm Aug 17, 2002 1:21 am

Hmm, si eu care ziceam ca daca as fi facut rost de bani pentru concertul de la Budapesta ar fi fost concertul vietii mele...
P-o parte faptul ca e postul lu' monika ma indeamna sa nu-i dau atentie, pe de alta parte faptul ca e asa de bine inchegat imi ridica un mare semn de intrebare. Marele Carlos nu stie sa sustina concerte? M-as indoi... Foarte curios... O sa incerc sa ma mai documentez pe tema asta. Da' as vrea s-o vad si p-asta: sa fiu dezamagit de un concert Santana!!! Cand vreodata?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Înapoi la De pe muzica