Mno.. mi-a venit idea asta cand ma uitam zilele astea la tv.. si am vazut la stiri pe MTV tot felul de chestii la care am ramas consternat. Erau pur si simplu incredibile marea majoritate...
Asa ca m-am gandit ce ar fi daca as face un thread legat de asta...
Un forum numai cu stiri , dar conditia e ca ele sa fie false... Evident , ca sa nu-si piarda farmecul , in fiecare post cu stiti false sa fie intercalate si cateva stiri adevarate... astfel incat sa induca putin forumistii in eroare... :p
So.. daca aveti "stiri" despre orice artist/a ... postati aici !
Stiri false !
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Senzatie la Festivalul de arta medievala de la Sighisoara! La concertul de Sambata, 15 August, invitati speciali celebra trupa finlandeza H.I.M.! Pacat ca au cantat doar o melodie (Join Me), si aia prin intermediul superbei voci ;a a solistului de la Parlament (don't have a clue cum il cheama)...
- Razorblade Kiss
daca cumva aflati ca unele stiri aparulte pe portal http://www.fanclub.ro/portal sunt false, va rog sa imi trimiteti pm, ca eu sa le scot.
thx
thx
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Re: Stiri false !
Initial trimis de Seth2
Mno.. mi-a venit idea asta cand ma uitam zilele astea la tv.. si am vazut la stiri pe MTV tot felul de chestii la care am ramas consternat.
Cum ar fi ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Re: Stiri false !
Initial trimis de Aliosha
Cum ar fi ?
am vazut-o pe Jojo cand isi prezenta singurica propriul album. avea un cd in forma de inimioara si nici nu mergea in cd-uri cu tray-uri, doar cu d'alea gen bagi cd-ul si apesi usita. ma intreb, doamne, da mai exista asa idioti care sa cumpere asemenea porcarii inutile? apoi mi-am si dat raspunsul (sincer, n-a fost greu): "DA, exista!"

[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
...
So...
1. Se pare ca trupa Partizan are cele mai multe nominalizari ( adika 8) la MTV Video Music Awards .
2. Va aparea o antologie Black Sabbath pe data de 15 octombrie , in format de dublu-cd si care va contine 29 de piese compuse de catre ei intre anii '70-'78 .
3. Zvon : se spune ca va aparea o noua piesa Nirvana anul acesta iar aceasta va fi "You know You're right" .
4. Betivi impotriva fetelor de la Tatu , la Ekaterinburg :
Totul s-a intamplat la un concert cu intrarea libera unde cantau mai multe trupe renumite din Moskova.
Un grup de fani , dupa ce bausera destul de mult au incercat sa-si manifeste nemultumirea fata de intreg concertul , iar atunci cand Tatu au urcat pe scena unul dintre ei a reusit sa urce si el si a incercat sa o loveasca pe Iulia (adika tipa bruneta) . Dar bodyguarzii au reactionat la timp. Vazand aceste lucruri , Iulia si Lena au incercat sa nu mai puna si ele paie pe foc , astfel incat au sarit peste proba sarutului , proba care a devenit o traditie la concertele Tatu.
Sursa : MTV , http://www.taty.us
1. Se pare ca trupa Partizan are cele mai multe nominalizari ( adika 8) la MTV Video Music Awards .
2. Va aparea o antologie Black Sabbath pe data de 15 octombrie , in format de dublu-cd si care va contine 29 de piese compuse de catre ei intre anii '70-'78 .
3. Zvon : se spune ca va aparea o noua piesa Nirvana anul acesta iar aceasta va fi "You know You're right" .
4. Betivi impotriva fetelor de la Tatu , la Ekaterinburg :
Totul s-a intamplat la un concert cu intrarea libera unde cantau mai multe trupe renumite din Moskova.
Un grup de fani , dupa ce bausera destul de mult au incercat sa-si manifeste nemultumirea fata de intreg concertul , iar atunci cand Tatu au urcat pe scena unul dintre ei a reusit sa urce si el si a incercat sa o loveasca pe Iulia (adika tipa bruneta) . Dar bodyguarzii au reactionat la timp. Vazand aceste lucruri , Iulia si Lena au incercat sa nu mai puna si ele paie pe foc , astfel incat au sarit peste proba sarutului , proba care a devenit o traditie la concertele Tatu.
Sursa : MTV , http://www.taty.us
- Seth2
- Junior Member
Thread-ul asta pana acum...
Poate ca ai dreptate.. o fost a sick idea de la inceput i guess.
Oricum , de asta am lansat la inceput numai un singur post.. si am asteptat rectiile.
Iar apoi am continuat (prin postul precedent) sa scriu cam ceea ce am auzit , ori de la stirile MTV , ori de pe anumite site-uri sau ce am citit in anumite reviste.
(!!!) De precizat : pana acuma nu am lansat nici o stire falsa/inventata de mine.
Si nici nu cred ca o sa o fac. Daca threadul asta nu va fi inchis... probabil ca se va transforma intr-un "buletin de stiri" ... ceea ce nu am vazut pana acuma pe forumurile astea (probabil ca trebuia sa deschid ochii mai bine... :p ).
Oricum in momentul asta , threadul e intr-o stare destul de incerta si nu are nici un echilibru. NU prea sti la ce sa te astepti de la el. Cert e ca nici nu am vrut ca threadul sa fie echilibrat... Si cred ca asta s-a observat :p . Pentru asta nu inseamna ca de fapt el nu poate avea un echilibru . De fapt chiar il are , numai imaginea in care "l-am promovat" e alta. Is destul de curios cum o sa il perceapa lumea . Anyway... decizia va apartine si pentru mine e ok , oricare ar fi ea , avand in vedere ca threadul asta e , cel putin pentru moment , in faza de proiect.
Oricum , de asta am lansat la inceput numai un singur post.. si am asteptat rectiile.
Iar apoi am continuat (prin postul precedent) sa scriu cam ceea ce am auzit , ori de la stirile MTV , ori de pe anumite site-uri sau ce am citit in anumite reviste.
(!!!) De precizat : pana acuma nu am lansat nici o stire falsa/inventata de mine.
Si nici nu cred ca o sa o fac. Daca threadul asta nu va fi inchis... probabil ca se va transforma intr-un "buletin de stiri" ... ceea ce nu am vazut pana acuma pe forumurile astea (probabil ca trebuia sa deschid ochii mai bine... :p ).
Oricum in momentul asta , threadul e intr-o stare destul de incerta si nu are nici un echilibru. NU prea sti la ce sa te astepti de la el. Cert e ca nici nu am vrut ca threadul sa fie echilibrat... Si cred ca asta s-a observat :p . Pentru asta nu inseamna ca de fapt el nu poate avea un echilibru . De fapt chiar il are , numai imaginea in care "l-am promovat" e alta. Is destul de curios cum o sa il perceapa lumea . Anyway... decizia va apartine si pentru mine e ok , oricare ar fi ea , avand in vedere ca threadul asta e , cel putin pentru moment , in faza de proiect.
- Seth2
- Junior Member
Uite cum zic eu Seth... facem (faci) un thread de stiri... "Buletin de stiri " (ma rog, numeste-l cum vrei tu) in care sa putem citi fel si fel de stiri care mai apar pe posturile de gen (Atomic, MTV). Eu unul as fi interesat sa le citesc cat timp nu sunt amestecate cu verzi si uscate.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Compromis...
Well.. un compromis (ti-)ar suna deplasat?
... de genul : continui "activitatea" de stirist pe thread-ul asta , dar prezentand numai stiri adevarate , fara nimik amestecat prin ele. Pentru a fi toata lumea multumita , las la sfarsitul fiecarui post sursa de la care m-am informat , astfel incat totul sa poata fi verificabil .
P.S. : - urmatorul post pe acest thread (in cazul in care v-a exista) va contine programul Cerbului de Aur ( cu datele in care vor fi concerte si cu orele intre care se vor tine fiecare ) .
... de genul : continui "activitatea" de stirist pe thread-ul asta , dar prezentand numai stiri adevarate , fara nimik amestecat prin ele. Pentru a fi toata lumea multumita , las la sfarsitul fiecarui post sursa de la care m-am informat , astfel incat totul sa poata fi verificabil .
P.S. : - urmatorul post pe acest thread (in cazul in care v-a exista) va contine programul Cerbului de Aur ( cu datele in care vor fi concerte si cu orele intre care se vor tine fiecare ) .
- Seth2
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1