Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)
Mai angus, parca am mai scris de Phileas si eu, subscriu, vulcano are ficatei yummy, mai e si nachos excelent, costitele picante care-s chiar hot stuff. Plus extra sosurile. Ah da, si aripioare picante. Si garnitura de cartofi e excelenta, is niste cartofi cu coaja cu tot, nici fierti nici prajiti, cu multe condimente. Plus ca mancarea vine repede, berea e rece. nota de trecere (nu va imaginati un local simandicos, doar bun)
ah, si deserturile erau bunutze, nu-mi mai amintesc acu' da erau bune
ah, si deserturile erau bunutze, nu-mi mai amintesc acu' da erau bune
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
N-am vazut, sorry, dar ma bucur ca am degustat aceleashi papici. Fost-ai vreodata la Dracula Club, jos la salonul roshu? Cand e spectacol cu nenea Dracula, de vine imbracat cu mantila neagra, fardat si costumat, zice alea-alea in engleza shi se da la oameni sa le suga sangele, sa se bucure strainu venit sa deguste mitul Dracula. Peretzii sunt rosii (adica de la sange), fatza de masa ashijderea, shervetzele negre in forma de liliac, lumanari cu panza de paieanjen pe dansele, catushe pe peretzi, sicrie, ce mai, o atmosfera tare mishto, ca sa nu mai vorbim de meniu. Putzin venin de vipera, la aperitiv? Sau un shobolan pe paie, la specialitatea casei?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Vezi mai Aliosha...ce laudat e Phileas Phog..unde vrui eu sa te duc pe matale..sa mancam buritos si lasagna ? Acum daca tu pleci..eu cu cine ma mai duc acolo ? :cry:
Angus...vii tu cu mine,fratioare ?....ca Dana sunt sigur ca nu vrea sa vina ! :p
Va rog sa imi spunetzi la ce pretz este berea acolo..si ce beri au. Ca la mine nu se poate o masa copioasa fara 2-3 beri. Si daca e 50 000 Calsbergul...nu ma duc !
Va multumesc !
Angus...vii tu cu mine,fratioare ?....ca Dana sunt sigur ca nu vrea sa vina ! :p
Va rog sa imi spunetzi la ce pretz este berea acolo..si ce beri au. Ca la mine nu se poate o masa copioasa fara 2-3 beri. Si daca e 50 000 Calsbergul...nu ma duc !
Va multumesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Va rog frumos: unde e Phileas Fogg?
Nota: vazui ca se vorbea de Sinaia. De baza acolo ramine Bucegiu, cu toata aparenta de circiuma comunista. Acolo s-a mincat bine de cind lumea, desi nimic fensi, chestii clasice si........ vinat! Io unu il recomand. Are meniu mare si fara lipsuri.
Edit: Mersi Aliosha!
Nota: vazui ca se vorbea de Sinaia. De baza acolo ramine Bucegiu, cu toata aparenta de circiuma comunista. Acolo s-a mincat bine de cind lumea, desi nimic fensi, chestii clasice si........ vinat! Io unu il recomand. Are meniu mare si fara lipsuri.
Edit: Mersi Aliosha!
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Si eu imi amintesc de vreo treijdemii berea. Ca am baut atuncea doar apa, care-i fo cinshpe. Daca ai bani de mancare, intra si berea. Sigur ca da, fratele meu, deshi e cam departishor de casa, prefer ruinele, mai pi shentru. Ca tot eshti restant cu una bere. Da' la sticla, ca nu ne mai riscam cu halbele.
- angus
- Junior Member
Sa ne fie cu iertare ,domnule Angus ! Dar nu va sunt restant cu nici o bere ! Aia a fost berea...la halba !
Ca ne-au durut burticile pe amandoi dupa aia....e o cu totul alta poveste !
(dar din greseli invatza omu',nu-i asa ? de'acum inanite bem Silva daca e sa mergem La Ruine )
Si ca sa nu consum un post numai pentru atata....va recomand sa mergetzi la Million Dollars Art Sexy Night Club . Noaptea este club de striptease...dar ziua este restaurant normal. Putetzi lua masa pe terasa inconjurata de natura vie.
Preturi destul de moderate. Servire prompta.
Pentru cei ce nu stiu..localul se afla la Bariera Vergului,pe locul fostului Cinema Muncii !

(dar din greseli invatza omu',nu-i asa ? de'acum inanite bem Silva daca e sa mergem La Ruine )
Si ca sa nu consum un post numai pentru atata....va recomand sa mergetzi la Million Dollars Art Sexy Night Club . Noaptea este club de striptease...dar ziua este restaurant normal. Putetzi lua masa pe terasa inconjurata de natura vie.
Preturi destul de moderate. Servire prompta.
Pentru cei ce nu stiu..localul se afla la Bariera Vergului,pe locul fostului Cinema Muncii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
"Vai,ce cuvinte frumoase si nesincere ! (oricum,te cinstesc cu o bere..pt. ele )", pe top useri, ce, credeai c-am uitat? Aia a fost premiul, aka jumaua de premiu, a nu se confunda.
Recunoashtetzi autorul?!
Recunoashtetzi autorul?!
- angus
- Junior Member
in sinaia e o gogoserie nemteasca-beton-au niste gogsi cu vanilie si cu ciocolata super-la numai 20.000
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Deutschland e la Hotel Sinaia. Tot acolo sunt citeva magazine de toale care au avantajul de a fi sub preturile bucurestiului. Le vizitez deseori.
Berea la halba la Ruine e foarte buna bai baieti! Marti dupa-amiaza am servit vreo 5 Ciuc si n-am avut nici o problema. Era Ciucul pe care il stim de ani de zile....
Berea la halba la Ruine e foarte buna bai baieti! Marti dupa-amiaza am servit vreo 5 Ciuc si n-am avut nici o problema. Era Ciucul pe care il stim de ani de zile....
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Aseara am fost iar la Phileas Fogg, oarecum intamplator. De data asta am degustat un "Beautiful South" (!), ceva cu burrito, salsa shi smantana peste cartofi la cuptor. Tare bun, pen' cine ii place iute. Berea e mai scumpa decat am zis anterior, rectific deci: cea mai eftina este Tuborg draft, la pajcincidemii.
Despre berea la halba, e foarte buna, da' s-o bea altzii, cu stomacelele mai putzin delicate. Ca eu am facut 3 incercari in ultimii fo doi ani, cand oameni de bine au incercat sa ma convinga ca sunt paranoic, shi de fiecare data am ratat. Sticla e sfanta.
Despre berea la halba, e foarte buna, da' s-o bea altzii, cu stomacelele mai putzin delicate. Ca eu am facut 3 incercari in ultimii fo doi ani, cand oameni de bine au incercat sa ma convinga ca sunt paranoic, shi de fiecare data am ratat. Sticla e sfanta.
- angus
- Junior Member
R U kidding me,anguse ? 45 000 Tuborg-ul la pahar ..in Phileas Fogg ? Pai atunci cat e o sticla de Carlsber ? 80 000 ?
Asta nu imi place mie in astfel de localuri ! Ca sunt niste nemernici...si vand berea cu adaos de 400 % !
De'asta nici nu ma mai duc la ei !
Adica inteleg sa fie berea mai scumpa..dar sa fie un pretz de bun simtz ! Adica maxim-maximorum 30 000 un Tuborg la sticla !
Asta nu imi place mie in astfel de localuri ! Ca sunt niste nemernici...si vand berea cu adaos de 400 % !
Adica inteleg sa fie berea mai scumpa..dar sa fie un pretz de bun simtz ! Adica maxim-maximorum 30 000 un Tuborg la sticla !
-
pai cum mah, tu vroiai sa-l duci pe domnul Aliosha in loc necercetat?! pai ce te faceai daca nu ma duceam eu ieri p-acolo special ca sa-tzi aflu tzie pretzul la bere, ramaneai sa speli vasele. te-am scapat deci de-o rushine. cum bine zici, erau pe lista de pretzuri si beri de 80, ba chiar unele treceau de suta. creca corona.
acu, ca tziam reinsprospatat memoria in postul penultim, recunoshti ca-mi dai una bere?
acu, ca tziam reinsprospatat memoria in postul penultim, recunoshti ca-mi dai una bere?
- angus
- Junior Member
Da..o sa-tzi dau o bere. Dar data viitoare cand ne intalnim....ma cinstesti tu,pentru neajunsurile pe care mi le faci pe forum !
Corona nu este un exemplu bun ! Aia e 60 000 si la Mega.
Oricum..tot nu mi-ai raspuns clar ! Cat este cu exactitate un Carlsberg la sticla ? Sau un Tuborg la sticla ?
"Beautiful South" ,d'ala am vrut sa mananc si eu ! Stii de ce ? Pentru ca imi place formatia cu acelasi nume !
Dar nu suport sa manac ceva bun si sa stau ca un sclav sa nu beau o bere. Dar d'al dracu nu ma mai duc....sa le platesc lor pe 1 bere pretzul a 6 beri de la Fanutza !
Hotzii ! Uaaaaaa !
Corona nu este un exemplu bun ! Aia e 60 000 si la Mega.
Oricum..tot nu mi-ai raspuns clar ! Cat este cu exactitate un Carlsberg la sticla ? Sau un Tuborg la sticla ?
"Beautiful South" ,d'ala am vrut sa mananc si eu ! Stii de ce ? Pentru ca imi place formatia cu acelasi nume !

Dar nu suport sa manac ceva bun si sa stau ca un sclav sa nu beau o bere. Dar d'al dracu nu ma mai duc....sa le platesc lor pe 1 bere pretzul a 6 beri de la Fanutza !
Hotzii ! Uaaaaaa !
-
personal nu imi plac locurile cu 1000000000 lei berea,pt ca acolo te duci numai ca moft,ca la 10 m mai incolo e o terasa la care aceasi bere e 25-30.000.si n-are sens.in plus nu imi plac oamenii care frecventeaza locurile alea.prefer cluburi gen fire,club a,in care stiu ca toti sunt mai mult sau mai putin ca mine si nu e nici un fitos pe acolo.numai ca prin club a am BAN
.culmea e ca nu stiu de ce!
din cluburile mai "selecte" prefer DUMARS-in regie.berea ajunge pe la 50 parca,dar sticla de vine e 100.000.si iti aduce si gheata.plus ca agati usor acolo.plus ca sunt la femei.........aoleoooo...
club misto mai e unu in care se face karaoke....pe langa hanu lu maniuc......sa mor daca imi amintesc acu..si am tras atatea betii acolo.atmosfera e superba,chelnerite misto,de treaba,poti sa iti rezervi masa(altfel nu prea mai ai sanse sa stai jos).are un incovenient:preturi cam exagerate:berea e 40.000 parca(tuborg) si vinul atinge fabuloasa suma de 250.000-cel mai ieftin-jidvei riesling.

din cluburile mai "selecte" prefer DUMARS-in regie.berea ajunge pe la 50 parca,dar sticla de vine e 100.000.si iti aduce si gheata.plus ca agati usor acolo.plus ca sunt la femei.........aoleoooo...
club misto mai e unu in care se face karaoke....pe langa hanu lu maniuc......sa mor daca imi amintesc acu..si am tras atatea betii acolo.atmosfera e superba,chelnerite misto,de treaba,poti sa iti rezervi masa(altfel nu prea mai ai sanse sa stai jos).are un incovenient:preturi cam exagerate:berea e 40.000 parca(tuborg) si vinul atinge fabuloasa suma de 250.000-cel mai ieftin-jidvei riesling.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
bre da' carcotash eshti. de aia care-tzi fac neajunsuri pe forum nu zici nimic, taci malc, bine ca te iei de mine, care tot timpul tziam fost alturi la greu shi care in toate posturile mele se vede limpede dragostea netzarmurita ce tzio port, shi care ma duc special pana la mama naibii in cartierul ala de nici nu shtiu cum se cheama sa vad cat costa berea cea mai eftina, da' tu vreai sa shtii cu exactitate toata lista de pretzuri. pai n-am memorie asha de puternica, ti-am zis esentialul: minim 45, tuborg draft, maxim, o suta shi ceva, ca nici nu mai conteaza, corona de e-n alte parti 60 precum spui, ca tomnai daia tzi-am dat-o de exemplu, intre ele, tot felul, pe vreo 10 randuri. da daca ai 99 sa mananci, ce mai conteaza o bere?! shi un capuccino costa fix 50 de mii, da' e tare bun.
- angus
- Junior Member
Mie mi-a placut la White Horse...Mancarea e excelenta(au niste aripi de pui picante....)iar preturile nu sunt atat de piperate precum s-ar zice....Servirea e rapida si,in plus,daca ai terminat de mancat si ti-a amortit fundu` pe scaun poti sa iti iei bautura si sa cobori la un joc de darts....
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Initial trimis de Oribilul Mosh
R U kidding me,anguse ? 45 000 Tuborg-ul la pahar ..in Phileas Fogg ? Pai atunci cat e o sticla de Carlsber ? 80 000 ?
Kestia asta cu pretu` la bere e variabila in functie de local,de kiria pe care propietarul o plateste(daca exista)pt. acest local, de clientii pe care el vrea sa si--i insuseasca...Poate localul e super marfa,iar berea e foarte,foarte ieftina...Ce ar trebui sa fac el in acest caz ? Sa accepte toti mosii cu pensiile lor amarate sau toti betivanii?Ar fii o pierdere prea mare de capital...In plus,daca ar vrea un local pt. astfel de omeni si-ar face unul langa o piata unde e 10.000 halba....nu?
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
new entry
(de fapt mai veche da' pana acum nu mancasem acolo)
Surpriza placuta dpdv culinar si nu numai, Smarts de pe strada Alexandru Donici (din Maria Rosetti la stanga pe linia tramvaiului ce duce la pta Galati, apoi prima la stanga)
Terasa in stradam terasa acoperita, pub si restaurant, in toate poti manca si bea, au aproape toate tipurile de bere/vin, cocktailuri, plus ca in pub de vrei sa vezi ceva la TV (io am vazut cursa de la spa) ii rogi si iti pun ecranul cel lmare pe zid si dau pe ce post vrei. Dupa noi au venit unii de s-au uitat la meci.
Partea super: mancarea, niste portii URIASE, muschi de vita care l-a surclasat clar pe cel de la Waterloo, un amic de al meu a mancat ossobucco, asta fiind o mancare pe care nu o gasesti in varianta originala in orice carciuma pt ca se face greu si dureaza mult.
Per total nota mare, superbucatar. Minus? Era normal, preturile. Cea mai ieftina bere draught e 35.000 iar mancarea de la 75.000 cea mai ieftina portie (salate, antreuri) pana la 200si ceva/portie.
Un fel d'ala zdravan cu garnitura & stuff e pe la 160-200k.
Dar au oferta zilei, cu felu unu, doi si desert la 230.000 ceea ce e bine.
Surpriza placuta dpdv culinar si nu numai, Smarts de pe strada Alexandru Donici (din Maria Rosetti la stanga pe linia tramvaiului ce duce la pta Galati, apoi prima la stanga)
Terasa in stradam terasa acoperita, pub si restaurant, in toate poti manca si bea, au aproape toate tipurile de bere/vin, cocktailuri, plus ca in pub de vrei sa vezi ceva la TV (io am vazut cursa de la spa) ii rogi si iti pun ecranul cel lmare pe zid si dau pe ce post vrei. Dupa noi au venit unii de s-au uitat la meci.
Partea super: mancarea, niste portii URIASE, muschi de vita care l-a surclasat clar pe cel de la Waterloo, un amic de al meu a mancat ossobucco, asta fiind o mancare pe care nu o gasesti in varianta originala in orice carciuma pt ca se face greu si dureaza mult.
Per total nota mare, superbucatar. Minus? Era normal, preturile. Cea mai ieftina bere draught e 35.000 iar mancarea de la 75.000 cea mai ieftina portie (salate, antreuri) pana la 200si ceva/portie.
Un fel d'ala zdravan cu garnitura & stuff e pe la 160-200k.
Dar au oferta zilei, cu felu unu, doi si desert la 230.000 ceea ce e bine.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
zilele astea am fact cunostinta cu doua "localuri" chiar dragutze....
- La Mama- e tare misto atmosfera inauntru,papa bun-bun de tot,un Tuborg Christmas Brew sa-ti mearga la inima si-o chelneritza dragutza....plus o companie frumoasa....toate astea au ajutat la petrecerea unei seri foarte frumoase.mi-ar place sa stau in La Mama intr-o seara de friguroasa de iarna,sa mananc undela la fereastra si sa ma uit cum afara ninge si se asterne neaua pe masini.iar eu sa stau sa pap ceva bun,fara nici o grija,bucurandu-ma de muzica in surdina si de caldurica imbietoare din local.
- Pizza Hut-ul de la Universitate-nu am mai mancat de mult o pizza margarita atat de buna(sau poate a fost buna...pentru ca eram eu acasa,mai stii...) oricum,eu n-am mai intrat in pizza hut pana acum..si mi-a lasat o impresie destul de buna.
- aaah...si-am mai fost in backstage,miercuri.da' asta nu e nici carciuma,nici restaurant....asa ca u stiu daca are ce cauta aici.oricum mi-a placut cum arata
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mats Sports Pub
Fratiorii mei..astazi am fost sa iau masa la Mats Sport Pub. Dupa o plimbare prin IOR si un periplu pe la biserica maramureseana ce se afla in parcul amintit mai sus...aveam o foame colosala. (ca mai mereu)
Si comand eu cu vocea gatuita de foame...o salata bulgareasca,o shawarma Shaquille si un Tuborg Christmas Brew.
Si aduce hangitza mancarurile. Salata era ceva enormmmm....un hardau. Continea oua fierte,sunca,salata verde,roshii,castravetzi si alte minunatzii. Dupa juma' de salata eram satul.
Iar shawarma nu mi-a venit sa cred cat de mare era. Cam cat basketbalistul...dupa care isi luase numele.
(shawarma Shaquille).
Preturi : shawarma 69 ooo , salata 50 ooo , Tuborg Christmas Brew 0,5l 35 ooo.
Daca va este foame rau..nu ocolitzi acest local,situat vis-avis de statia de Metrou Titan.
Si comand eu cu vocea gatuita de foame...o salata bulgareasca,o shawarma Shaquille si un Tuborg Christmas Brew.
Si aduce hangitza mancarurile. Salata era ceva enormmmm....un hardau. Continea oua fierte,sunca,salata verde,roshii,castravetzi si alte minunatzii. Dupa juma' de salata eram satul.
Iar shawarma nu mi-a venit sa cred cat de mare era. Cam cat basketbalistul...dupa care isi luase numele.

Preturi : shawarma 69 ooo , salata 50 ooo , Tuborg Christmas Brew 0,5l 35 ooo.
Daca va este foame rau..nu ocolitzi acest local,situat vis-avis de statia de Metrou Titan.
-
Moshule,data viitoare sa citesti pe alea de-ti pun mancarea pe ele(nah ca nu mai stiu cum le zice....),ca asha scrie s'acolo: shaorma "Shaquille",as big as the man himself,sau ceva de genul asta
intr-adevar,misto tare pubu'.atmosfera placuta,portii...de mananci ca porcu',muzica destul de ok.....si sa nu mai zic de posteru' de la iesire cu Gretzky(am scris bine??) in marime naturala,care e superb!!!

intr-adevar,misto tare pubu'.atmosfera placuta,portii...de mananci ca porcu',muzica destul de ok.....si sa nu mai zic de posteru' de la iesire cu Gretzky(am scris bine??) in marime naturala,care e superb!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Unde se poate manca k-lumea in orashu asta ?
Datzi-mi shi mie nishte locuri unde pot sa ma duc shi sa mananc k-lumea ... da la un pretz cat de cat rezonabil .. adica nu sa ma duc acolo shi sa dau salariu pe o luna .. ;P ....
Un loc ar fi cantina dumars din regie ... acolo e chiar mishto .. mancare bunicica ... pretzuri ok ... problema e ca deshi is destul de multe feluri de mancare .. cateodata tzi se cam ia de ele ...
Un loc ar fi cantina dumars din regie ... acolo e chiar mishto .. mancare bunicica ... pretzuri ok ... problema e ca deshi is destul de multe feluri de mancare .. cateodata tzi se cam ia de ele ...
-
RooT - Mesaje: 1029
Da,am cam inteles ce vrei tu. Cu bani putini sa manaci satios.
Acum depinde cat de putini bani vrei sa investesti in masa.
Eu itzi recomand "La mama" . Sunt 3 restaurante in Bucuresti : Calea Calarasilor ,Stefan cel Mare , Ateneu.
130 000 lei = 2 pulpe de pui + 1 portzi de cartofi prajitzi (mare) + 1 Tuborg + paine
(sau in loc de 2 pulpe de pui..potzi alege 1 cotlet de
, sau ceafa de
...sau orice alta friptura)
Mancarea este supersatioasa (da,chiar si pentru un capcaun ca xkran) ...ambianta este deosebit de placuta....iar pretzul nu mi se pare mare.
Aaa..si e f. diversa mancarea. Mancarurile gatite..gen ardei umplutzi ,ciulama de ciuperci ,fasole cu ciolan...sunt mai ieftine decat ce am zis eu mai sus.
........
Si cantinele din Regie sunt o varianta. Am mancat de cateva ori pe acolo..si e destul de marfa. Dar cat de buna e cantina..nu se compara cu un restaurant.
Daca vrei sa iesi si tu cu prietena in orash....nu o duci la cantina !
........
Aline,in cazul in care vezi acest subiect...zi si tu de restaurantul ala care ma tot innebuneai pe mine..intr-o zi..ca e ieftin si marfa. Ca tot n-am inteles unde e..si ash vrea sa ma duc.
Acum depinde cat de putini bani vrei sa investesti in masa.
Eu itzi recomand "La mama" . Sunt 3 restaurante in Bucuresti : Calea Calarasilor ,Stefan cel Mare , Ateneu.
130 000 lei = 2 pulpe de pui + 1 portzi de cartofi prajitzi (mare) + 1 Tuborg + paine
(sau in loc de 2 pulpe de pui..potzi alege 1 cotlet de

Mancarea este supersatioasa (da,chiar si pentru un capcaun ca xkran) ...ambianta este deosebit de placuta....iar pretzul nu mi se pare mare.
Aaa..si e f. diversa mancarea. Mancarurile gatite..gen ardei umplutzi ,ciulama de ciuperci ,fasole cu ciolan...sunt mai ieftine decat ce am zis eu mai sus.
........
Si cantinele din Regie sunt o varianta. Am mancat de cateva ori pe acolo..si e destul de marfa. Dar cat de buna e cantina..nu se compara cu un restaurant.
Daca vrei sa iesi si tu cu prietena in orash....nu o duci la cantina !
........
Aline,in cazul in care vezi acest subiect...zi si tu de restaurantul ala care ma tot innebuneai pe mine..intr-o zi..ca e ieftin si marfa. Ca tot n-am inteles unde e..si ash vrea sa ma duc.
-