C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatza tuturor. vaz ca forumu' se schimba sub ochii mei. io fac treaba de mor. nu mai am chef de mai nimic...
si am draci ca vazui pe generalitatzi ca o gluma a luat ca de obicei amploare... ca toate lucrurile in care-i implicata o anumita persoana.
si e enervant
si am draci ca vazui pe generalitatzi ca o gluma a luat ca de obicei amploare... ca toate lucrurile in care-i implicata o anumita persoana.
si e enervant
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna dimineata si buna sa va fie inima pe tot parcursul acestei zile. nu va enervati la munca sa va creasca pulsul si pe urma sa o da-ti in alte alea, fiindca daca patim ceva ne iau altii bani. asa ca spor la munca si nervi putini.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
buna
bine am venit, bine v-am gasit, nu stau, pa
ideea era ca vreau sa-i zic lu domnu Sod ca dak e fo problema, venim noi in fata blocului sa-l scoatem afara: "mama lu soooooood, il lasati pe soooood sa se joace cu nooooooi?" este neshte jocuri noi si vrem sa-l invatam si pe el.....
;a
;a
;a ;a :bleah: :bleah: :bleah:
ideea era ca vreau sa-i zic lu domnu Sod ca dak e fo problema, venim noi in fata blocului sa-l scoatem afara: "mama lu soooooood, il lasati pe soooood sa se joace cu nooooooi?" este neshte jocuri noi si vrem sa-l invatam si pe el.....

-
onk - Mesaje: 1841
oarecum buna dimineata !
nu-s la munca. din contra, sunt acasa, am venit din balta, inca sunt in concediu si asta cunoscut sub numele de light chiller e in proxima dreapta (ma streseaza si ma foote la cap sa ma de-loghez ca sa posteze si el sub al sau nic)
deci:
darcu e in calarasi la mine in dormitor, fumeza ca porcu (sau ca sarpele?!!?). despre pescuit si aventuri, mai detaliat in viitorul apropiat, la un loc cu poze si alte alea.
va salut si va sarut (pe burtica) pe toti !
nu-s la munca. din contra, sunt acasa, am venit din balta, inca sunt in concediu si asta cunoscut sub numele de light chiller e in proxima dreapta (ma streseaza si ma foote la cap sa ma de-loghez ca sa posteze si el sub al sau nic)
deci:
darcu e in calarasi la mine in dormitor, fumeza ca porcu (sau ca sarpele?!!?). despre pescuit si aventuri, mai detaliat in viitorul apropiat, la un loc cu poze si alte alea.
va salut si va sarut (pe burtica) pe toti !
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
Neatza
Dupa cum zicea shi XLR8 (sau mai bine zis fostul ass xxl) un alt fel de buna dimineatza.
Tot ce zicea bulangiul asta mai sus nu e adevarat :j. Is in stanga, de fumat nu mai fumez ca mi-a luat tigara din gura ;(. De peste ...
va zic luni ca e asta langa mine shi ma bate
. Da a fost totushi bine chiar daca nu prea am prins aproape nimik, cu pozele ce sa mai zic ca daca va arata poza aia in care io :bleah: v-o arata shi io pe aia in care susnumitul
.
Bai acum sper sa ajung cu bine in Iasi ca am ceva de mers shi is singurel (am uitat sa va zic patzania care mi s-a intamplat in Iasi la plecare- da va zic luni).
P.S. As xxl isi cere scuze pentru faptul ca e bulangiu shi ca a lasat ym in startup shi a speriat-o pe Dana
.
Tot ce zicea bulangiul asta mai sus nu e adevarat :j. Is in stanga, de fumat nu mai fumez ca mi-a luat tigara din gura ;(. De peste ...

Bai acum sper sa ajung cu bine in Iasi ca am ceva de mers shi is singurel (am uitat sa va zic patzania care mi s-a intamplat in Iasi la plecare- da va zic luni).
P.S. As xxl isi cere scuze pentru faptul ca e bulangiu shi ca a lasat ym in startup shi a speriat-o pe Dana

-
Game Over - Junior Member
baaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! si eu sunt la munca astazi. dar azi pot sta sa lucrez pt. mine
. poate ca mai sunt si altii ce vor sa auda de la mine un nou album mai repede asa ca nu are rost sa ii las sa astepte. see ya!
K-gula.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
buna dimineata la toata lumea !
bine au revenit cei doi copii ratacitori,icsicsel si lightchiler(va pup la gingii)!
onkoaso si k-gula,sa traiti ma,sa traiti!
k-gula,te rog sa-mi faci un serviciu!daca ai nr. de telefon a lu popalin supranumit si nila_p,suna-l si zii ca nu glumesc !ca eu am sunat la cineva da nu mai are numarul.
bine au revenit cei doi copii ratacitori,icsicsel si lightchiler(va pup la gingii)!
onkoaso si k-gula,sa traiti ma,sa traiti!
k-gula,te rog sa-mi faci un serviciu!daca ai nr. de telefon a lu popalin supranumit si nila_p,suna-l si zii ca nu glumesc !ca eu am sunat la cineva da nu mai are numarul.
-
SOD - Mesaje: 6035
ce sa traim mah, ce sa traim, asta-i viatza? asta-i trai? la munca sambata si duminica? e drept ca e si toarshu net cu mine, da... a, si sanu uit , colac peste pupaza am uitat sa-i bocesc lu Tomaliosha cantecu cu pricina..."pleaca tomaliosha si nu se mai intoaarceeeeeeeeeeeeeeee... ;P ;P cui ne lasi tu mai tomaliosha mai...;P aoleiuuuuu....;P aoleiuuuuu..." dupa care cantecu victoriei
"ob-la-di ob-la-da
pleaca alioshaaaa, daaa
la laaa la la canadaaaaaaa"
"ob-la-di ob-la-da
pleaca alioshaaaa, daaa
la laaa la la canadaaaaaaa"
-
da, ca de obicei cu ceva timp in urma o sa fiu primu' care postez. chit ca nu-s la munca si e 4 dimineata la mine in dormitor, sper ca se pune.
acu sunt mai odihnit ca aseara si am avut timp sa mai arunc un oki p-aci, mai bine zis pa subjectu' vostru cu petrecerea. daca a fost macar pa sfert fata de cum am inteles eo de acolo, bravos. felicitari!
interesant e ca, sincronizat cu voi, tineam si eu o mica petrecere in balta unde ma aia pe mine de ras uitamdu-ma la acel ultra-light killer cum boraste dupa mazim 100 de voka si doua cani de vin.
in fine ... poate la viitoare petrecere ma invitati si pe mine (macar sa golesc paharele la plecare - da sa promiteti ca lasati ceva in ele)
dano, vezi ca o sa ajung in buk'le saptamana asta-daca ai timp sa ne intalnim sa-tz dau sidiu si tu mie berea de la dozator.
dkk-ule, ejti boolanjiu. ai zis ca ma suni cand ajungi acasa. ai ajuns ? :con: daca da, ce face Carmen ? :kiss:
onk - personaj negativ cu care ne sperie dana - te-ai intors din conced ? naspa ...
SOD-ule, SOD-ule, odata si odata ne intalnim noi ... o sa te las atunci sa ma poopi unde vrei tu. pana una alta pune berea la rece ca m-am apucat sa-tz caut tomb raideru'.
K-gula si tie am sa iti spun vo doua cuvinte: spor la treaba si inspiratie. sa-mi trimiti si mia albumu' tau (varianta piratata)
'ai pa! (nu va mai pup ca sunt treaz acu' )
acu sunt mai odihnit ca aseara si am avut timp sa mai arunc un oki p-aci, mai bine zis pa subjectu' vostru cu petrecerea. daca a fost macar pa sfert fata de cum am inteles eo de acolo, bravos. felicitari!
interesant e ca, sincronizat cu voi, tineam si eu o mica petrecere in balta unde ma aia pe mine de ras uitamdu-ma la acel ultra-light killer cum boraste dupa mazim 100 de voka si doua cani de vin.
in fine ... poate la viitoare petrecere ma invitati si pe mine (macar sa golesc paharele la plecare - da sa promiteti ca lasati ceva in ele)
dano, vezi ca o sa ajung in buk'le saptamana asta-daca ai timp sa ne intalnim sa-tz dau sidiu si tu mie berea de la dozator.
dkk-ule, ejti boolanjiu. ai zis ca ma suni cand ajungi acasa. ai ajuns ? :con: daca da, ce face Carmen ? :kiss:
onk - personaj negativ cu care ne sperie dana - te-ai intors din conced ? naspa ...
SOD-ule, SOD-ule, odata si odata ne intalnim noi ... o sa te las atunci sa ma poopi unde vrei tu. pana una alta pune berea la rece ca m-am apucat sa-tz caut tomb raideru'.
K-gula si tie am sa iti spun vo doua cuvinte: spor la treaba si inspiratie. sa-mi trimiti si mia albumu' tau (varianta piratata)
'ai pa! (nu va mai pup ca sunt treaz acu' )
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
saxule..... BAU!
edit finca ca sa nu-mi creasca nr de posturi....
concluz 1: numa IO muncesc in tara asta azi
concluz 2: abia acu citii 80% din ce s-a scris pana acu, si :hehe:
concluz 3: saxule, UTCB? cand? :o sectzia?
concluz 4: ...:con: í£í£í£...am uitat
edit finca ca sa nu-mi creasca nr de posturi....
concluz 1: numa IO muncesc in tara asta azi
concluz 2: abia acu citii 80% din ce s-a scris pana acu, si :hehe:
concluz 3: saxule, UTCB? cand? :o sectzia?
concluz 4: ...:con: í£í£í£...am uitat
-
salut la toata lumea.
asule, te'n yahoo, cineva a tot butonat de la compu matale, noroc ca m-am prins si n-am injurat prea rau.
cat despre pogorarea la bucale, baga un telefon ca nu arde, k floricica?
in rest salutam clasa muncitoara mandra co o sare si imi pare rau dar nu stiu cine e nila_p, n-are CV pe aci, asa ca la revedeanu.
asule, te'n yahoo, cineva a tot butonat de la compu matale, noroc ca m-am prins si n-am injurat prea rau.
cat despre pogorarea la bucale, baga un telefon ca nu arde, k floricica?
in rest salutam clasa muncitoara mandra co o sare si imi pare rau dar nu stiu cine e nila_p, n-are CV pe aci, asa ca la revedeanu.
- gaga
La mine zice ca merge dar nu se duce si nu vine nici un mesaj. Am dat de confirmare la 3 gigei online printre care dkk si k-gula (care suje...) si la matale si pixu' confirmare.
Aia e, mi l-or fi manarit astia de la munca.
Aia e, mi l-or fi manarit astia de la munca.
- gaga