(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde baixinho© » Lun Sep 02, 2002 10:41 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Ti-ai spalat tricoul cu Romario ? :p

Avand in vedere ce ti-am spus la plecarea de la Ruine, consider intrebarea de mai sus o gluma proasta. Totusi, raspunsul este afirmativ. La munte a fost superb (am fost la Cabana Regala, undeva intre Sinaia si 1400). Pacat ca ne-am dat seama mult prea tarziu ca nu avem film in aparat. Si ce cadre misto ar fi putut iesi. Stau si ma gandesc si acum ca am asteptat vreo 20 de minute sa fotografiez telecabina.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Mar Sep 03, 2002 12:12 am

pt a lua mot a mot (probabil pt prima data) titlul threadului , on my mind este dezordinea ce ma inconjoara. de cand ma stiu am fost zapacita si dezordonata si chiar nu m-a deranjat. dar acum , dintr-un motiv necunoscut muritorilor de rand , se pare ca mi-a ajuns. astazi doamnelor si domnilor , oribililor si superbilor , s-a infaptuit o minune: darky vrea sa-si faca ordine in viata si a inceput prin a isi face ordine in sifonier(!) binenteles ca nu a durat mult aceasta dorinta de a aranja hainele ce deja se obisnuisera sa fie mototolite si shifonate dar dupa ce le-am trantit pe toate in pat trebuia sa fac ceva cu ele , si daca le aruncam inauntru (din nou) mototolite stricam tot ce facusem pana in acel moment. iar apoi , cand totul era pus frumos pe categorii (bluze,pantaloni,etc) m-am simtit chiar mandra de mine . reusisem sa fac ceva ce nu am mai facut de cand ... aaaa .. de mult timp. dar ceea ce a urmat a fost chiar mai ciudat si mai pervers(pt mine). mi-am aruncat toate hartzoagele cu desene , comics , etc la gunoi. despartirea a fost dureroasa dar necesara considerand ca nu mai aveam loc pt alte schite (out with the old , in with the new?) . am luat sistematic toate rafturile si le-am curatat de toate nimicurile care mi-au decorat camera pt atata timp. acum cosul de gunoi e burdusit de hartii , postere , cutii cu tempera veche , jucarii de la mcdonalds , dinozauri de plastic , etc . este trist dar adevarat. ma doare sufletul cand ma gandesc la ele dar totusi mi-e lene(si scarba pt ca gunoiul meu a devenit radioactiv) sa ma duc si sa le iau si sa le pun la locul lor.

nu va sfatuiesc sa cautati intelesul ascuns al acestui post pt ca nu exista. have a fluffy day :)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 03, 2002 10:13 pm

Darky..in timp ce tu itzi faceai ordine in dulap si in viatza....eu te asteptam la gara...plin de emotzie ! Nu zisesi ca vii saptamana asta ?
Vai,ce m-am mai intristat....cand am vazut ca nu ai venit ! :cry:
Cand vii ?
(s-a topit si inghetata pe care ti-o luasem)

......

Baixo....nu mi-o lua in nume de rau...la faza cu tricoul ! Condider-o ca pe o gluma nevinovata. Gluma proasta a fost infaptuita cand ti-a fost turnata berea pe acel tricou superb !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 03, 2002 11:58 pm

Ce griji oare am eu acum? ma gandesc ca tocmai am intrat in sesiunea extraordinara de toamna, ca maine am examen si nu am invatat nimic, ca nu mi-am fixat nici un tzel pentru sesiune... stai.. stiu ce tzel o sa am: sa devin debutantul lunii pe fanclub...
Ce zici de asta moshule? mi-l acorzi anticipat sa pot si eu dormi linistit la noapte?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 9:57 am

Nicolae,tu esti ma ?
Itzi dau premiu...daca imi dai sticla de vodca promisa ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 11:35 am

Sorry, dar nu sunt Nicolae!
Dar oricum ne-am mai vazut, ultima data la petrecerea de plecare cand am fost doar in trecere de te uitai la mine ca la navete spatiale.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 11:40 am

eu..ma uitam la tine ,in trecere ?
hmmm.....cine sa fie ? cine sa fie ? mai da-mi un indiciu !

anguse...tu esti ? daca DA....ai un nick total nepotrivit ! auleo..dar angus nu are sesiune de restantze ! :D
bhuttu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 11:45 am

Inca un indiciu?
hmmmm
hai ca-ti dau mai multe:
coleg cu sopra, fost coleg cu aliosha.
am fost si cand a venit aliosha in tzara si a trecut prin regie pe la sopra si tu nu te puteai deslipi de calculator. dar cred ca pana nu o sa ma vezi nu o sa-ti dai seama cine sunt. deci cand mai mergi la o bere cu sopra anunta-ma ca o sa vin si eu ;)
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 11:48 am

A....da ma stiu ! Prietenu ala caterincos a lu' baietzii mai sus amintitzi,nu ?
Din Giurgiu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 11:52 am

nu mai incerca sa dai cu presupusul ca tot o dai in bara. ti-am zis ca pana nu o sa ma vezi la fata nu cred ca o sa ai nici o revelatie asupra identitatii mele. till then...
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 11:54 am

Till then...ai grija sa nu strici forumul...sa nu primesti ban !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 11:57 am

dormi linistit, fni vegheaza :D
o sa incerc sa fiu cuminte desi nu cred ca ai multe sanse sa imi dai ban :(
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 11:59 am

Auleo ! Inseamna ca il ai pe Sopra la mana cu ceva..daca nu o sa pot sa itzi dau ban !
Asta e ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 12:15 pm

Pe sopra pot sa-l am cu ceva la mana, dar nu vreau. Conform primului articol din constitutie "nimeni nu e mai presus de lege" (cah), ma supun regulilor. partea cu "nu prea poti sa-mi dai ban" a fost o gluma.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 12:16 pm

am facut o mica confuzie: primul articol e de fapt articolul 16
Gone 4 good
JaJa Beens

Oameni buni...

Mesajde gabuba » Mie Sep 04, 2002 10:37 pm

... ce se intampla aici? Sa punem ODATA capat pentru totdeauna vestitei dispute fani-anti fani. Nu shtiu daca "vreunul" dintre voi observa, dar denumirea acestui site este "WWW.FANCLUB.RO" nu "www.fanclub&anti-fanclub.ro". In aceste conditii nu shtiu cum isi permit unii sa intre pe forumul cuiva si sa isi spuna parerea negativa. Ala e forum exclusiv dedicat !FANILOR!. Sper sa se incheie odata pentru totdeauna toata povestea!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde b0nechina » Mie Sep 04, 2002 11:25 pm

Gabytule, pe bune ca esti agasant!
Am avut un imbold de a-ti raspunde pe threadul creat special pe aceeasta tema (de ce a trebuit un thread nou, crezi ca o sa fie mult de combatut?), da' m-am gandit ca n-are rost, plus ca aveam niscai treaba.
Acu' am terminat si treaba, si vad ca ma lovesc in continuare de istericalele matale... Hmmm....
Gabytule, de foarte multe ori, numele unui domeniu este ales simbolic.... el nu definteste musai o 'zona de activitate' pentru site-ul in cauza... ci mai degraba o directie, ba se intampla des sa nu defineasca chiar nimic! Ti-as da exemplu slashdot.org, da' e mult de explicat la matale si is obosita, zau!
In speranta ca pana aici m-ai urmarit, am sa trec la punctul doi.
INDIFERENT CUM SE NUMESTE ACEST SITE, atata vreme cat respect regulile lui, sunt liber sa postez si sa spun ce vreau. Ai priceput? CE VREAU!
Io nush' cati ani ai matale, da' personal imi aduc inca aminte de vremurile cand trageai obloanele si verificai de trei ori usa pana sa deschizi gura. Sper ca macar atat avem in plus fata de vremurile acelea: dreptul de a deschide gura. Sau de a tasta, dupa caz.
In sfarsit, as vrea sa stiu ce intelegi tu, Gabytule, prin anti-fani.
Io fan nu sunt, si nici nu ma vad devenind prea curand, ca fin'ca nu-mi place sa-mi pun singura stampile in frunte, da' n-as zice nici ca-s anti-fan, macar ca nu pricep ce naiba e aia si cu ce s-o manca. Daca tu crezi insa ca imi este interzis sa intru pe acest site numa' pen'ca domeniul se cheama fanclub iar io nu-s fan... :con: apai atunci, dragu' mosului, unu' din noi tre' sa mearga sa se caute...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 11:32 pm

Ia uite ce face b0nechina....in loc sa ii urmareasca pe IRIS ! Sta si ii raspunde lu Gabytzu ! :D
Huaaaaaa
Oribilul Mosh
Junior Member

Grrr...

Mesajde Seth2 » Mie Sep 04, 2002 11:40 pm

Damn! L-a mine s-a luat cablul si nu pot sa vad nimik !!! Real "luck" asai ?
Seth2
Junior Member

Mesajde zuza » Joi Sep 05, 2002 4:58 am

In acest moment 10:56 pm ora canadei imi iau adio de la aceasta tara cat de cat suportabila. Maine la ora aceata voi fi in drum spre casa si spre nefericirea mea netul o sa fie restrictionat.
Pentru cateva sapt imi iau la revedere de acest forum pe care il iubesc imens. Vine toamna, vine scoala, vin profesorii insuportabili care dau teme de 100000 de pagini;P ;P , si in mod special vine EXAMENUL!!!!!!;P ;P .
Va doresc tuturor o viata fericita si sper sa mai dau pe aici (adevarul este ca o sa ma mai vedeti dar nu asa des)
Love to all of u.;P ;P ;P ;P ;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 05, 2002 8:30 am

Vedetzi voi ce ciudata e viatza ? Un forumist tocmai ce a ajuns in Canada...si ii pare rau. Iar altul tocmai ce pleaca..si de asemenea ii pare rau !

Niciodata in viatza nu facem ce ne place. Nu era mai simplu daca Aliosha ramanea in Romania ,iar Monika in Canada ? He,he....incurcate sunt caile Domnului !

Asdar..monika se intoarce acasa la primul ei prieten.....Domnul Urs .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Sep 05, 2002 1:39 pm

In mintea mea e un fuckin stres pricinuit de cacata asta de viata si toate basinile ei. Si mai sunt in mintea mea numai cuvinte si expresii frumoase(d-alea cu f si p).
Si nu uita Oribile/ Ai numai posturi penibile. :D

PS: Cum dracu' e Rolf online?:con:
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Rolf » Joi Sep 05, 2002 1:58 pm

bhuttule, cum adica? am fost banat?
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde angus » Joi Sep 05, 2002 2:54 pm

bhuttu, da' eshti stresat rau, mama draga, m-ai facut sa ma rad, ce-ai mah cu Rolf?!

intzeleg sa te miri ca nu apare lumea "on line" cand este, ca stau oamenii ascunsi, dupe cum s-au mai sesizat shi altzii, da' invers?! cum devine ratzionamentu lu matale?! orshicum, thanks, man! :D
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Sep 05, 2002 3:34 pm

Ce, cum, cine? Cine s-a sesizat ca as sta io ascuns? Pa cinstea mea daca am stat fodata ascuns!

Mai sunt nelogat, asta e drept. Daca n-am timp de postat si doar citesc, sau daca n-am mai postat de mult si m-a delogat automat.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde angus » Joi Sep 05, 2002 3:58 pm

pardon de post confuz shi starnitor de panica, domnul Rolf, nu vorbeam de tine, vorbeam asha, in general. promit sa edit. bhuttu e de vina, ca m-a distrat mesajul dansului peste masura!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Sep 05, 2002 6:38 pm

Desi nu prea e la locul ei, dar am urmatoarea chestie pe creier:
Care ma poate ajuta cu o chestie in flash mx care cred ca e simpla pt un cunoscator dar prea grea pt un incepator ca mine?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 05, 2002 6:42 pm

Stai..ca tre' sa vina Jasmyna din Grecia...si te ajuta ea . Sau ...vorbeste cu Pisica...ca si ea se pricepe la asemenea chestii !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Sep 05, 2002 7:14 pm

poate ma anunti si pe mine cand apare una din persoanele in cauza pls
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 05, 2002 7:51 pm

Jaja...te-as ruga sa nu mai postezi oftopic...asa cum ai facutla subiectul "Micile bucurii...." .
Multumesc pentru intelegere !

Singurele subiecte d p generalitatzi unde se poate abera...sunt cel de fatza si "the longest thread...." .
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati