ce faci impotriva mahmurelii ?
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce faci impotriva mahmurelii???????????
voi ce faceti cand va terziti dimineata si capul are o tona si stomacul gol iti macereaza ficatul..........?eu mananc ceva care a fost prajit in ulei,ceva foarte uleios.asa mai trece.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
mda.......sau bei din nou....asta chiar da rezultate
acu vb serios....acu sunt mahmur...d'aia pun intrebarea asta

acu vb serios....acu sunt mahmur...d'aia pun intrebarea asta

bravo baixule!
-
Itzi cumperi o sticla de apa plata..la 2 l. Si o bei..asa usor,usor. Itzi va face foarte bine la stomac.
Eu cama sta fac. Altceva nu ai ce. Si stau in pat dormitand.
Iar data viitoare cand itzi vine sa bei..te gandesti cum e sa fii mahmur..si bei cu masura !
Eu cama sta fac. Altceva nu ai ce. Si stau in pat dormitand.
Iar data viitoare cand itzi vine sa bei..te gandesti cum e sa fii mahmur..si bei cu masura !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pei cu apa plata mie mi se pare ca te imbeti la loc.mai bine bei un suc acidulat de lamaie,zic eu.
bravo baixule!
-
eu stiu ca dak esti beat trebuie sa bei cafele tari/ sau una cu lamie multa si fara zahar.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Depinde de mahmureala. In cazul asta nu merg pe principiul "cui pe cui se scoate". Daca ai baut numai vin sec, este clar ca nici apa plata nu face bine, ca da in spritz. In schimb am baut o noapte intreaga vodca + suc de rosii si nu am avut nici pe naiba. Si stiti de ce? Secret! 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Stiu si eu..
Cu toate ca nu m`am imbatat niciodata in halu` ala... am si eu prieteni (fiind intr`o gasca numai de baieti) de la care stiu si eu
1. Bea zeama de castraveti... ( nu am intrebati ci si cum ca habar nu am)
2...-----nu prea exista
)) a ba da....rabdarea (sa`ti treaca)
Mai stiu si eu ca atunci cand bei ca a 2 a zi sa nu fii chiar sa greu sa bei numa dintr`un fel... de ex. sa nu bei bere, vin , sampanie, etc ca nu`i de bine. Bea numa vin sau ce vrei
1. Bea zeama de castraveti... ( nu am intrebati ci si cum ca habar nu am)
2...-----nu prea exista

Mai stiu si eu ca atunci cand bei ca a 2 a zi sa nu fii chiar sa greu sa bei numa dintr`un fel... de ex. sa nu bei bere, vin , sampanie, etc ca nu`i de bine. Bea numa vin sau ce vrei
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Eu nu m-am imbatat niciodata dar din auzite..
S-a incercat zeama de varza(pe mine ma amuza) si nu a folosit.
Cafeaua am auzit ca iar nu e un leac.. Eu cand beau cafea (nu ma refer dupa o betie, ci in general) nu raman treaza(vioaie); la fel de somn imi e numai ca ma agit in pat in loc sa pot adormi... acum depinde de fiecare.
Acidulate nu fac prea bine..mai ales dimineata. Mai bine manaci putin(nu prajeli in ulei)..ceva paine prajita..un ceai.
S-a incercat zeama de varza(pe mine ma amuza) si nu a folosit.
Cafeaua am auzit ca iar nu e un leac.. Eu cand beau cafea (nu ma refer dupa o betie, ci in general) nu raman treaza(vioaie); la fel de somn imi e numai ca ma agit in pat in loc sa pot adormi... acum depinde de fiecare.
Acidulate nu fac prea bine..mai ales dimineata. Mai bine manaci putin(nu prajeli in ulei)..ceva paine prajita..un ceai.
- Dulcika
- Junior Member
Cui pe cui se scoate. cel mai bine ma dreg dimineata cu o bere sau cum ma trezesc mai servesc la pat inca o portie de somn si repet procedeul pana scap de toate neplacerile. Oricum sunt printre fericitii care foarte rar sunt mahmur dupa betie.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
mie mi-a fost rau toata ziua azi... am baut ca porcul aseara... am crezut ca palinca sunt suc :cry:... s-a lasat nasol... cu voma si alea alea... si mi-a trecut putin dupa ce am mancat niste dulciuri (finetti cu biscuiti)... dar sa nu incercati asta... ca tot ma mai simt rau.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
sopra fi si tu mai exact: ai amestecat bere cu visinata si cu palinca. sa te mai dau in gat cu ce ai mai facut?
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
nu am baut niciodata atat de mult incat sa imi vina rau, beau pana la limita, cand simt eu ca ma apuca bine-bine ametzeala,ma opresc. dar culmea , pot bea destula tarie si nu am nimic, insa de la o bere sau un pahar de vin roshu ma ametzesc imediat. si ma apuca asa o stare placuta, rad cam mult , am kef de dans si adorm f greu, chiar daca mi-am revenit intre timp. totusi, daca se intampla sa ma ametzesc mai mult , fac multa mishcare si imi trece .

- Hera
- Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1