De ce a fost(sau n-a fost) 'Pac cel mai tare
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
De ce a fost(sau n-a fost) 'Pac cel mai tare
Mai era un thread asemanator parca pe HH&Rap dar era prea vechi shi am considerat k ar prinde bine unul nou.
Intrebarea pe care v-o adresez e simpla...a fost sau nu Tupac peste ceilaltzi, cel mai tare mc ever. Normal k vreau shi argumentari...
Io personal nu shtiu daca a fost cel mai bun...au fost foarte multzi mcs buni care nu pot fi comparatzi deoarece difera foarte mult ca stil. Ce am apreciat insa intotdeauna la 'Pac a fost personalitatea sa shi puterea de a se ridica de jos, atunci cand totzi credeau k e Knock-Out shi sa o ia de la capat.
Intrebarea pe care v-o adresez e simpla...a fost sau nu Tupac peste ceilaltzi, cel mai tare mc ever. Normal k vreau shi argumentari...
Io personal nu shtiu daca a fost cel mai bun...au fost foarte multzi mcs buni care nu pot fi comparatzi deoarece difera foarte mult ca stil. Ce am apreciat insa intotdeauna la 'Pac a fost personalitatea sa shi puterea de a se ridica de jos, atunci cand totzi credeau k e Knock-Out shi sa o ia de la capat.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
.....
2pac a fost si va ramane un nume in hip hop, indiferent de ce spun fetitzele astea mici care cred ca ei stiu mai bine. Nu a fost cel mai bun, si asta ptr ca imi pastrez ideea ca nu exista cel mai bun. Insa daca nu era el, hip hop-ul in ziua de azi numai era la fel, a adus ceva nou, asa cum au facut-o si alti mari rapperi la randul lor, si altii noi care o fac in timp ce eu scriu pe post-ul asta.
in romania tinerii iau imaginea mafia si o asociaza cu 2pac deoarece din cauza unor confuzii create asa cred ei ca e bine..si in felul asta ajunge lumea sa creada ca 2pac era doar "pac-pac" (ce boala am pe pizdele astea care zic asa). insa in primul rand 2pac a fost un poet si un actor inainte sa fie MC. Cine a citit din poeziiile lui intelege si stie treaba asta. Nu e nevoie ca sa il laud eu aici, fiindca au facut-o altii in pozitii mai mari din hip hop-ul american, si inca o fac toti artistii din toate industriile si stilurile hip hop ...deoarece nimeni nu poate lua inapoi ce a facut el. Cei care nu vad decat negativism in munca lui nu imi provoaca decat tristete, si cei care cunosc viata lui si pun mai rau paie pe foc doar ca sa le iasa lor felia...ma intristeaza si mai tare.
pace
in romania tinerii iau imaginea mafia si o asociaza cu 2pac deoarece din cauza unor confuzii create asa cred ei ca e bine..si in felul asta ajunge lumea sa creada ca 2pac era doar "pac-pac" (ce boala am pe pizdele astea care zic asa). insa in primul rand 2pac a fost un poet si un actor inainte sa fie MC. Cine a citit din poeziiile lui intelege si stie treaba asta. Nu e nevoie ca sa il laud eu aici, fiindca au facut-o altii in pozitii mai mari din hip hop-ul american, si inca o fac toti artistii din toate industriile si stilurile hip hop ...deoarece nimeni nu poate lua inapoi ce a facut el. Cei care nu vad decat negativism in munca lui nu imi provoaca decat tristete, si cei care cunosc viata lui si pun mai rau paie pe foc doar ca sa le iasa lor felia...ma intristeaza si mai tare.
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
cred ca a fost cel mai bun
Parerea mea ca 2pac a fost cel mai bun MC(shi pt mine ramane)
DC?
Cum spune ORIGINAL ca mai sunt multzi MC care sunt foarte buni,
unii foarte cunoscutzi, altzii aproape deloc cunoscutzi, dar care nu cred ca se compara cu 2pac .
DC 2pac cel mai tare?
pt ca in muzica lui se gasesc foarte multe stiluri
tarfe,bani murdari cashtigatzi din urma drogurilor,crime,violuri(acesta este fiind stilul gangsta)
dar a cantat shi despre dragostea fatza de mama sa, fatza de copilul care nu a apucat sa se nasca,despre fetele care au ramas insarcinate shi nu aveau pa nimeni langa ele,despre Iisus Hristos,
despre Dumnezeu,despre baetzii care nu au trait decat juma de viatza ,s.a.m.d.
Mai aratatzi-mi un MC care in toata muzica lui a cantat aceste stiluri .
Shi sa nu uitam ca 2pac a mai facut shi foarte multe Megahituri .
Parerea mea ca daca 2PAC mai traia acuma se vedeau foarte multe diferentze intre El shi altzi mc,shi intre muzica Lui shi muzica altor Mc.
Nu cred ca o sa se puna nimeni in fatza lui 2PAC.
PACE
DC?
Cum spune ORIGINAL ca mai sunt multzi MC care sunt foarte buni,
unii foarte cunoscutzi, altzii aproape deloc cunoscutzi, dar care nu cred ca se compara cu 2pac .
DC 2pac cel mai tare?
pt ca in muzica lui se gasesc foarte multe stiluri
tarfe,bani murdari cashtigatzi din urma drogurilor,crime,violuri(acesta este fiind stilul gangsta)
dar a cantat shi despre dragostea fatza de mama sa, fatza de copilul care nu a apucat sa se nasca,despre fetele care au ramas insarcinate shi nu aveau pa nimeni langa ele,despre Iisus Hristos,
despre Dumnezeu,despre baetzii care nu au trait decat juma de viatza ,s.a.m.d.
Mai aratatzi-mi un MC care in toata muzica lui a cantat aceste stiluri .
Shi sa nu uitam ca 2pac a mai facut shi foarte multe Megahituri .
Parerea mea ca daca 2PAC mai traia acuma se vedeau foarte multe diferentze intre El shi altzi mc,shi intre muzica Lui shi muzica altor Mc.
Nu cred ca o sa se puna nimeni in fatza lui 2PAC.
PACE
-
Neddy - Junior Member
Va respect parerile insa Neddy, hai sa nu transformam un foarte bun artist in mai mult de atat.
Peace!
. Nu shtiu dak ai facut-o intentzionat sau a fost o scapare dar oricat de mult l-ash admira, tupac nu poate fi pus pe aceashi treapta cu Dumnezeu din simplul motiv ca nu se pot compara. Shtiu ca nu prea are legatura cu subiectul, dar nu am putut sa nu remarc acest lucru...shi intre muzica Lui shi
Peace!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
mie mi-a placut fmutl pentru ca imi place tot ce a scos el.desi nu sunt de acord cu el in toate textele,asa e si la rock,nu sunt de acord cu textele tuturor formatiilor pe care le ascult.2Pac si-a castigat popularitatea.si a stiut cum sa o faca.a recurs la multe mijloace si a reusit.se stie faptul ca rapul lui este comercial.dar cateodata nu e nimic rau in a fi comercial,dar faci niste compromisuri.2Pac a fost poet inainte de a deveni raper.si asta l-a ajutat foarte mult.a fost un om cu mintea deschisa si care a trecut prin foarte multe.i-a fost mai usor dupa aceea. nu se poate compara cu "MC" gen p.diddy sa atii.a fost mare.a stiut cum sa se poarte in diferite ipostaze si cum sa treaca peste greutatile vietii.si nu in ultimul rand,vocea l-a ajutat foarte mult.
imi cer scuze daca postul e incoerent,dar sunt cam obosit.
imi cer scuze daca postul e incoerent,dar sunt cam obosit.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
My idea
Tupac a fost, intr-adevar, unul dintre cei mai mari artisti din muzica secolului XX, as indrazni sa spun! Un MC cum nu cred ca se va mai naste altul, un exemplu si o sursa de inspiratie pentru mai mult de jumatate din miscarea de rap actuala!
Dar cred ca popularitatea si valoarea sa au fost triplate de moartea sa! A murit cand era pe culmele gloriei si de aceea nu a avut timp sa dezamageasca! In primul rand, deci, Tupac a fost cel mai tare pentru ca nu a apucat sa coboare din varful ierarhiei! Din nefericire pentru el si pentru inimile rapperilor indurerati, din fericire pentru credinta, muzica si mitul hip-hop, pentru care a devenit istorie!
Pace!
Dar cred ca popularitatea si valoarea sa au fost triplate de moartea sa! A murit cand era pe culmele gloriei si de aceea nu a avut timp sa dezamageasca! In primul rand, deci, Tupac a fost cel mai tare pentru ca nu a apucat sa coboare din varful ierarhiei! Din nefericire pentru el si pentru inimile rapperilor indurerati, din fericire pentru credinta, muzica si mitul hip-hop, pentru care a devenit istorie!
Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: De ce a fost(sau n-a fost) 'Pac cel mai tare
Este incontestabil faptul ca 2pac este un nume "sonor" in ceea ce priveshte rapul....
pentru mine unu' atunci cand spun rap este primul la care ma gandesc shi asta poate pentru faptul ca a putut sa fie mai mult decat un simplu rapper shi un simplu mc dar inainte de toate a fost un "nigga" care a shtiut cum sa se ajute intai pe el shi care nu a dat inapoi de la nimic...deshi a fost impuscat de 5 ori el continua sa traiasca de parca nimic nu s-ar fi intamplat..shi pe deasupra continua sa aiba conflicte cu 70% din rapperi de "eastcoast"
sincer sa fiu yo unu cred ca mai shi traieste..ca doar nu i-or fi scos ashtia tatuajele cu spirt..ce draq!
Mai interesant este faptul ca atunci cand ascultzi o piesa de-a lui...nu shtiu,parca e muzica!
Nu shtiu catzi dintre voi au ascultat cd-ul "in he's own words"in care el ishi povesteshte viatza...shi nu shtiu cata lume care ii asculta muzica shtiu ce inseamna Shakur(thankfull to god)!
Pentru cei care il asculta este fara indoiala "the best ever"shi pot spune ca fac parte dintre ei.....
thare's a little 2pac in all of us.....and
2pac(or 2pac's memory)lives on trou he's fans!
peace for all ya'll......and
R.I.P for-2pac,Biggie,Aaliyah,Jam Mster j,"lefteye"fromT.L.C
pentru mine unu' atunci cand spun rap este primul la care ma gandesc shi asta poate pentru faptul ca a putut sa fie mai mult decat un simplu rapper shi un simplu mc dar inainte de toate a fost un "nigga" care a shtiut cum sa se ajute intai pe el shi care nu a dat inapoi de la nimic...deshi a fost impuscat de 5 ori el continua sa traiasca de parca nimic nu s-ar fi intamplat..shi pe deasupra continua sa aiba conflicte cu 70% din rapperi de "eastcoast"
sincer sa fiu yo unu cred ca mai shi traieste..ca doar nu i-or fi scos ashtia tatuajele cu spirt..ce draq!
Mai interesant este faptul ca atunci cand ascultzi o piesa de-a lui...nu shtiu,parca e muzica!
Nu shtiu catzi dintre voi au ascultat cd-ul "in he's own words"in care el ishi povesteshte viatza...shi nu shtiu cata lume care ii asculta muzica shtiu ce inseamna Shakur(thankfull to god)!
Pentru cei care il asculta este fara indoiala "the best ever"shi pot spune ca fac parte dintre ei.....
thare's a little 2pac in all of us.....and
2pac(or 2pac's memory)lives on trou he's fans!
peace for all ya'll......and
R.I.P for-2pac,Biggie,Aaliyah,Jam Mster j,"lefteye"fromT.L.C
- genETICU
- Junior Member
Re: De ce a fost(sau n-a fost) 'Pac cel mai tare
Eu, personal, il consider cel mai bun, ptr. tematica diversa, ptr vocea sa, ptr puterea de-a intelege si de-a descrie in rapurile sale lucruri atat de diverse si, nu in ultimul rand, ptr faptu' ca de fiecare data cand il ascult, imi da puterea de-a merge mai departe, de-a face totu' ptr a reusi....
- Thug Playa
- Junior Member
lumea vb si inca ........ asculta 2 pac shakur.este unul dintre rapperii care nu vor fii uitatzi de graba.adevarul e ca muzica lui face parte din viata pe care a traito si visele multor rapperi care isi doresc sa fie si sa ai viatza care a avuto el.asa .....pacea cartierului."Wanted"-=-stii tuh ce stii!
--=2 Pac Shakur=--
--=2 Pac Shakur=--
- dicky
- Junior Member
tupac a lipsit technica cu punchlineuri etc. daca mixa tehnica cu versurile lui(poeme mai de graba) facea o treaba super tare.. a facut totushi cu lirica lui clara. e overrated putzin, in nici un caz cel mai bun dar totushi undeva in topul rapperilor, oricum nu potzi compara rapperii pt ca fiecare are stil diferit care-i categorizat dupa gust.
-
tUdOrUK - Junior Member
Intradevar Pac a fost cel mai tare si sincer a fost rapperu care mi-a adus hh aproape i de suflet!...pace la toti fanii...si la toti rapperi!! 

- PranxStarr
- Junior Member
2Pac a fost cel mai tare MC.A vb.despre subiecte diferite in rimele lui de la vilolenta la unele piese mai sensibile.A a vut poeziile alea, care sunt super si cu greu a fost doborat(a murit).
2Pac!!! 2Pac!!! 2Pac!!! 2Pac!!! 2Pac!!!
2Pac!!! 2Pac!!! 2Pac!!! 2Pac!!! 2Pac!!!
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Mah pe vremea lui a fost cel mai tare dar acum in prezent a fost detronat de cativa rapperi. Nu dau exemple ca il apuca pe Onu@pac dracii, nu poate sa inteleaga ca a fost detronat si punct!
That's all I got to say! That's my word!
-
Flash aka Shady - Junior Member
Bine spus Crashover .. Asha este .. Desi mort incepe sa devina si mai cunoscut de unii care nu au prins perioada lui deoarece Eminem a facut un lucru bun si a scos ressurectionu` si chiar dupa moarte incepe sa ii creasca popularitatea si chiar sa fie iubit !!!
I was born not to make it , but i did
-
Onu@Pac - Junior Member
In sfarsit ii dau dreptate lu' Onu@pac
Da frate are dreptate Onu@pac , Mie chiar mi-a placut la nebunie "Resurrection" si eu cred ca e mai cunoscut acum !
That's all I got to say! That's my word!
-
Flash aka Shady - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1