Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cutuma© » Lun Sep 09, 2002 10:37 pm

Astazi ma "incanta" faptul ca atunci cand ma decid sa imi formez o opinie asupra unor anumitzi useri, aceshtia nu mai intra pe YM.

Shi realmente m-a incantat fabula lui Aliosha...un adevarat La Fontaine al zilelor noastre.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Jasmine » Lun Sep 09, 2002 10:46 pm

Initial trimis de D€CR€T

Jasmyno...dak zici tu k le-a fost forumishtilor dor de tine...:rolleyes:

adica m-am inselat?nu mi-ati simtit lipsa? :cry:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Sep 09, 2002 10:55 pm

Eh, ba da...a plans moshu in fiecare zi ca nu intri pe net...sa-tzi arat arhivele de pe YM sa vezi cum se vaita ca (...) ce se face el fara tine etc. etc.

cutuma©

Mesajde Jasmine » Mar Sep 10, 2002 11:10 am

e nah! looooolz
oricum de-abia astept sa jucam ping pong next week :hehe:

Jasmine
Junior Member

Mesajde sly » Mar Sep 10, 2002 4:49 pm

ce mi-a incatat mie astazi sufletul?
mailul de la dana (HI-Q) care era cam lung!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde marian jan » Mie Sep 11, 2002 2:21 pm

ma duc deseara la un chef monstru.la care sunt pustoaice de liceu.sa le dau prajitura cu jeleu.si multa bere.si multa tequila.o sa ma urasc maine dimineata pt asta.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 11, 2002 6:33 pm

Tocmai am primit un telefon de 18 minute..de la Jasmyna ,care se subintelege..m-a bucurat foarte tare .

Dar nu despre asta doresc sa va scriu. Jasmyna mi-a spus sa va transmit ca astazi a fost in Mall si si-a pus un cercel in buric. Ei nu ii merge netul..si m-a rugat pe mine sa va impartasesc bucuria ei.
I se citea emotia in glas. Era..cu adevarat fericita. Exulta.

Eu,personal..de'abia astept sa-i vad inelul...saptamana viitoare ...cand ne vom intalni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Sep 11, 2002 7:12 pm

In sfarsit am reusit sa ma conectez...asta da bucurie..incerc de vreo ora..anyway,sunt super fericita ca am vb cu moshu,dulcele mosh..merci mult!! si intr-adevar mi-am pus un cercel in buric..e super cool..i am so happy..de 2 ani de zile asteptam cu nerabdare sa-mi fac belly piercing ..yeey..

Jasmine
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 13, 2002 1:53 pm

Azi m-a incantat faptul ca Sopra ne lasa pe noi satia care au sub 300 de mesaje, sa ne punem avatare.
Si nu ma incanta faptul ca vreau un anumit avatar si n-am cum sa mi-l pun . Nici macar n-am poza la el :(
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Hera » Vin Sep 13, 2002 5:54 pm

azi sunt f bine-dispusa .ca am scapat si de cel de-al doilea exam restant, care e si ultimul, si am avut surpriza mare la rezultate, ca eu credeam ca nu il iau si cand colo am luat 8! : vai , am inceput sa ma laud! :D
Hera
Junior Member

Mesajde marian jan » Sâm Sep 14, 2002 12:27 am

ma amuza..repet..ma amuza nu ma bucura faptul ca SOD are ban o saptamana.sau cel putin asa vad pe avertismente si banari. :hi:
bravo baixule!
marian jan

Mesajde lulutza » Sâm Sep 14, 2002 11:41 am

azi... ... minunata zi de toamna extrem de friguroasa (mai sunt si oameni masochisti..) .... am visat atat de mult.... si frumos..... incat m-am trezit super fericita....... si cu mare chef de viata.......

incoerenta.... bine am zis ceva mai devreme... cred ca m-am trezit blonda..... sa ma sinucid?:con:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 14, 2002 11:57 am

SOD are ban o saptamana.sau cel putin asa vad pe avertismente si banari. :hi:

Asa si este. SOD are ban o Saptamana. Am asistat aseara la o discutzie dintre Oribilul Mosh shi o clona a lui SOD. Asta confirma banul. Nici pe mine nu ma bucura, dar daca de-a lungul timpului i-a scos pe moderatori din sarite, apai, treaba lui.

Totushi sper ca dupa o saptamana de ,,pauza" shi aer curat o sa se mai linishteasca.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Sep 14, 2002 1:11 pm

sod are ban? damn...si-mi placea omu'!

bannati-i dom'le p-aia de nu stie sa scrie si sa citeste!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 14, 2002 1:26 pm

Hai ma ,gata...lasati-ma cu banarea lui SOD !
Bucurati-va sau intristati-va in gand pentru acest minunat user.
Cei care il apreciaza sa se duca si sa aprinda lumanari la biserica pentru iertarea lui...iar cei care il detesta sa bea o bere in cinstea celui care l-a banat ! :p
Nu mai postatzi oftopic. :p

.......

Pe mine ma incanta ca a sosit vremea mesei. Am un borsh de porc ...de itzi lasa gura apa . Si il voi servi in compania unui superb ardei iute !

Ma mai incanta ca maine termin cu examenele..fie ce o fi ....si voi fi liber ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Sep 14, 2002 1:45 pm

pe mine ma incanta vremea de afara... faptul ca o sa incep sa port haine putin mai groase... uitasem ce frumoasa este toamna :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde lulutza » Sâm Sep 14, 2002 1:54 pm

eu nu vreau haine groase........ e urat sa-ti fie asa de frig......... e mai frumoasa primavara..............
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Sep 15, 2002 11:21 pm

kazaa downloadeshte cu 14kb/s . gawd bless the internet

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Kayla » Lun Sep 16, 2002 2:27 pm

Imi pare bine ca a inceput scoala, ca mi-am revazut colegii... ca sora mea cea mica e in clasa I la aceeasi scoala cu mine... Ca invat de dimineata... Si multe alte lucruri... Azi sunt o persoana fericita... Numa' durerea asta de cap imi strica momentul.
Kayla

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Sep 16, 2002 3:50 pm

Pe mine ma distreaza faptul ca a inceput scoala shi m-a prins vraishte: nu-mi gasesc caietele incepute anul trecut shi n-am nici penar.
Mama ei de treaba ! :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 18, 2002 1:03 am

Intalnirea cu cei 3 mari prieteni ai mei...din Backstage !
Unul dintre ei era celest..cu pletele in vant. Unul era la costum de mare domn si mi-a reprosat ca sunt imbracat ca un tzaran...desi purtam un frumos trening Umbro ,iar al treilea era imbracat ca un mare domnisor ..ca cica se ducea la servici.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Sep 18, 2002 9:46 am

Ma INCANTA ideea ca sunt moderator pe Generalitatzi dar nu pot inca sa pricep cum de a acceptat moshul sa-shi imparta puterea.

cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 18, 2002 9:55 am

Mi s-a pus pistolul in ceafa ! Crezi ca am putut sa refuz in asemena conditzii ? :p

Bah..pe mine ma incanta ziua de afara. Ma gandesc sa ies la o plimbarica . Dar cu cine ? :cry:
Plus ca ma incanta...ca astazi sunt liber ca pasarea cerului ! Nu am nimic de facut ! Nu tu scoala ....nu tu nimic ! LIBER !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 18, 2002 10:58 am

Felicitari Moshule pt. libertate!
Shi ce slujba vrei sa-tzi iei dupa aia?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 18, 2002 11:01 am

Ce slujba sa imi iau ? Pe 1 octombrie incep facultatea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Sep 18, 2002 9:21 pm

azi a venit mami de la tzara cu nishte struguri...yummy, de-aia cu boabe mari, de-aia de tzara ,. nu turcisme de-alea din piatza. strugurii aia m-au facut fericita azi :D
Hera
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Sep 19, 2002 4:11 pm

Cand imi era somnul mai dulce... pe la 12:30 :)... primesc un telefon. Nervos, ma uit la numar si vad ca ma suna cineva de pe orange, al carui numar nu-l stiam. Raspund... Alo... nimic... stau eu si ascult... si imi dau seama ca vorbeau unii ceva prostii, cred ca erau la munca intr-un birou... iar cumva s-a format numarul meu pe telefonul cuiva si respectivul nu a bagat de seama (mi s-a intamplat si mie cand mi-am luat telefon si il bagam in buzunar fara sa blochez tastatura... dar apoi m-am invatzat)... si dupa ce am stat eu si am ascultat 3 min... sa inteleg ce vorbeau aia, m-am hotarat sa inchid si sa revin la visele mele incantatoare :a... dar dupa 1 min suna iar telefonul, acelasi numar, iar raspund, iar nu zice nimeni nimic... si ma hotarasc sa nu ii inchid telefonul respectivului... si am pus telefonul deschis pe masa si m-am culcat :cool:... cand m-am trezit, am vazut ca apelul a durat 5 min... si cu 3 din urma... s-au facut 8 min (orange-connex). Cred ca i-am mancat aluia creditul de pe cartela, in cazul in care avea asa ceva... sau probabil ca a inchis telefonul tot din greseala ;)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Sep 19, 2002 4:39 pm

Imi pare bine ca am o noua profesora de geografie, foarte draguta si care preda foarte bine. Imi pare bine si ca mi-am mai luat niste haine... Incepusem sa duc lipsa... :D
Kayla

Mesajde sly » Joi Sep 19, 2002 4:49 pm

profesoara noastra noua de engleza ...e asha dragutza shi are shi un akcent cool.
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Jasmine » Joi Sep 19, 2002 9:05 pm

pai..noii prieteni care mi i-am facut..profa de romana care e superba..niste blugi dolce & gabbanna..si cam atat..

Jasmine
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma