Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Astazi ma "incanta" faptul ca atunci cand ma decid sa imi formez o opinie asupra unor anumitzi useri, aceshtia nu mai intra pe YM.
Shi realmente m-a incantat fabula lui Aliosha...un adevarat La Fontaine al zilelor noastre.
Shi realmente m-a incantat fabula lui Aliosha...un adevarat La Fontaine al zilelor noastre.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Eh, ba da...a plans moshu in fiecare zi ca nu intri pe net...sa-tzi arat arhivele de pe YM sa vezi cum se vaita ca (...) ce se face el fara tine etc. etc.
-
ma duc deseara la un chef monstru.la care sunt pustoaice de liceu.sa le dau prajitura cu jeleu.si multa bere.si multa tequila.o sa ma urasc maine dimineata pt asta.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Tocmai am primit un telefon de 18 minute..de la Jasmyna ,care se subintelege..m-a bucurat foarte tare .
Dar nu despre asta doresc sa va scriu. Jasmyna mi-a spus sa va transmit ca astazi a fost in Mall si si-a pus un cercel in buric. Ei nu ii merge netul..si m-a rugat pe mine sa va impartasesc bucuria ei.
I se citea emotia in glas. Era..cu adevarat fericita. Exulta.
Eu,personal..de'abia astept sa-i vad inelul...saptamana viitoare ...cand ne vom intalni.
Dar nu despre asta doresc sa va scriu. Jasmyna mi-a spus sa va transmit ca astazi a fost in Mall si si-a pus un cercel in buric. Ei nu ii merge netul..si m-a rugat pe mine sa va impartasesc bucuria ei.
I se citea emotia in glas. Era..cu adevarat fericita. Exulta.
Eu,personal..de'abia astept sa-i vad inelul...saptamana viitoare ...cand ne vom intalni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
In sfarsit am reusit sa ma conectez...asta da bucurie..incerc de vreo ora..anyway,sunt super fericita ca am vb cu moshu,dulcele mosh..merci mult!! si intr-adevar mi-am pus un cercel in buric..e super cool..i am so happy..de 2 ani de zile asteptam cu nerabdare sa-mi fac belly piercing ..yeey..
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Azi m-a incantat faptul ca Sopra ne lasa pe noi satia care au sub 300 de mesaje, sa ne punem avatare.
Si nu ma incanta faptul ca vreau un anumit avatar si n-am cum sa mi-l pun . Nici macar n-am poza la el
Si nu ma incanta faptul ca vreau un anumit avatar si n-am cum sa mi-l pun . Nici macar n-am poza la el

-
dEpEchEmIND - Junior Member
ma amuza..repet..ma amuza nu ma bucura faptul ca SOD are ban o saptamana.sau cel putin asa vad pe avertismente si banari. :hi:
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
azi... ... minunata zi de toamna extrem de friguroasa (mai sunt si oameni masochisti..) .... am visat atat de mult.... si frumos..... incat m-am trezit super fericita....... si cu mare chef de viata.......
incoerenta.... bine am zis ceva mai devreme... cred ca m-am trezit blonda..... sa ma sinucid?:con:
incoerenta.... bine am zis ceva mai devreme... cred ca m-am trezit blonda..... sa ma sinucid?:con:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
SOD are ban o saptamana.sau cel putin asa vad pe avertismente si banari. :hi:
Asa si este. SOD are ban o Saptamana. Am asistat aseara la o discutzie dintre Oribilul Mosh shi o clona a lui SOD. Asta confirma banul. Nici pe mine nu ma bucura, dar daca de-a lungul timpului i-a scos pe moderatori din sarite, apai, treaba lui.
Totushi sper ca dupa o saptamana de ,,pauza" shi aer curat o sa se mai linishteasca.
Asa si este. SOD are ban o Saptamana. Am asistat aseara la o discutzie dintre Oribilul Mosh shi o clona a lui SOD. Asta confirma banul. Nici pe mine nu ma bucura, dar daca de-a lungul timpului i-a scos pe moderatori din sarite, apai, treaba lui.
Totushi sper ca dupa o saptamana de ,,pauza" shi aer curat o sa se mai linishteasca.
-
Hai ma ,gata...lasati-ma cu banarea lui SOD !
Bucurati-va sau intristati-va in gand pentru acest minunat user.
Cei care il apreciaza sa se duca si sa aprinda lumanari la biserica pentru iertarea lui...iar cei care il detesta sa bea o bere in cinstea celui care l-a banat ! :p
Nu mai postatzi oftopic. :p
.......
Pe mine ma incanta ca a sosit vremea mesei. Am un borsh de porc ...de itzi lasa gura apa . Si il voi servi in compania unui superb ardei iute !
Ma mai incanta ca maine termin cu examenele..fie ce o fi ....si voi fi liber ! :p
Bucurati-va sau intristati-va in gand pentru acest minunat user.
Cei care il apreciaza sa se duca si sa aprinda lumanari la biserica pentru iertarea lui...iar cei care il detesta sa bea o bere in cinstea celui care l-a banat ! :p
Nu mai postatzi oftopic. :p
.......
Pe mine ma incanta ca a sosit vremea mesei. Am un borsh de porc ...de itzi lasa gura apa . Si il voi servi in compania unui superb ardei iute !
Ma mai incanta ca maine termin cu examenele..fie ce o fi ....si voi fi liber ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pe mine ma incanta vremea de afara... faptul ca o sa incep sa port haine putin mai groase... uitasem ce frumoasa este toamna 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
kazaa downloadeshte cu 14kb/s . gawd bless the internet
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Pe mine ma distreaza faptul ca a inceput scoala shi m-a prins vraishte: nu-mi gasesc caietele incepute anul trecut shi n-am nici penar.
Mama ei de treaba !
Mama ei de treaba !

-
Intalnirea cu cei 3 mari prieteni ai mei...din Backstage !
Unul dintre ei era celest..cu pletele in vant. Unul era la costum de mare domn si mi-a reprosat ca sunt imbracat ca un tzaran...desi purtam un frumos trening Umbro ,iar al treilea era imbracat ca un mare domnisor ..ca cica se ducea la servici.
Unul dintre ei era celest..cu pletele in vant. Unul era la costum de mare domn si mi-a reprosat ca sunt imbracat ca un tzaran...desi purtam un frumos trening Umbro ,iar al treilea era imbracat ca un mare domnisor ..ca cica se ducea la servici.
-
Ma INCANTA ideea ca sunt moderator pe Generalitatzi dar nu pot inca sa pricep cum de a acceptat moshul sa-shi imparta puterea.
-
Mi s-a pus pistolul in ceafa ! Crezi ca am putut sa refuz in asemena conditzii ? :p
Bah..pe mine ma incanta ziua de afara. Ma gandesc sa ies la o plimbarica . Dar cu cine ? :cry:
Plus ca ma incanta...ca astazi sunt liber ca pasarea cerului ! Nu am nimic de facut ! Nu tu scoala ....nu tu nimic ! LIBER !
Bah..pe mine ma incanta ziua de afara. Ma gandesc sa ies la o plimbarica . Dar cu cine ? :cry:
Plus ca ma incanta...ca astazi sunt liber ca pasarea cerului ! Nu am nimic de facut ! Nu tu scoala ....nu tu nimic ! LIBER !
-
-
Ce slujba sa imi iau ? Pe 1 octombrie incep facultatea !
-
Cand imi era somnul mai dulce... pe la 12:30
... primesc un telefon. Nervos, ma uit la numar si vad ca ma suna cineva de pe orange, al carui numar nu-l stiam. Raspund... Alo... nimic... stau eu si ascult... si imi dau seama ca vorbeau unii ceva prostii, cred ca erau la munca intr-un birou... iar cumva s-a format numarul meu pe telefonul cuiva si respectivul nu a bagat de seama (mi s-a intamplat si mie cand mi-am luat telefon si il bagam in buzunar fara sa blochez tastatura... dar apoi m-am invatzat)... si dupa ce am stat eu si am ascultat 3 min... sa inteleg ce vorbeau aia, m-am hotarat sa inchid si sa revin la visele mele incantatoare :a... dar dupa 1 min suna iar telefonul, acelasi numar, iar raspund, iar nu zice nimeni nimic... si ma hotarasc sa nu ii inchid telefonul respectivului... si am pus telefonul deschis pe masa si m-am culcat
... cand m-am trezit, am vazut ca apelul a durat 5 min... si cu 3 din urma... s-au facut 8 min (orange-connex). Cred ca i-am mancat aluia creditul de pe cartela, in cazul in care avea asa ceva... sau probabil ca a inchis telefonul tot din greseala 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma