anca
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Da, Sopra stie :a
S-a nascut intr-un catun de munte, dintr-o mama si trei tatzi... are 5 surori si 7 fratzi, tatal ei e bolnav psihic iar mama e betziva, mananca de 3 ori pe zi (dimineatza, pranz si seara), uneori bea ceai... dar prefera apa plata, are 1 metru si ceva... parul lung si pieptanat, rareori scurt si ciufulit, poarta ochelari numai daca are nevoie si face dush numai cu apa calda.
Daca mai stie cineva detalii, este invitatul meu
PS: who the fuck is anca?
S-a nascut intr-un catun de munte, dintr-o mama si trei tatzi... are 5 surori si 7 fratzi, tatal ei e bolnav psihic iar mama e betziva, mananca de 3 ori pe zi (dimineatza, pranz si seara), uneori bea ceai... dar prefera apa plata, are 1 metru si ceva... parul lung si pieptanat, rareori scurt si ciufulit, poarta ochelari numai daca are nevoie si face dush numai cu apa calda.
Daca mai stie cineva detalii, este invitatul meu

PS: who the fuck is anca?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Repet shi eu intrebarea lui Sopra: Cine o fi anca asta? Cred ca n-o fi fosta mea colega de clasa care s-a mutat in Darmaneshti shi care invatza la liceul Gheorghe Cartianu.Oare ea o fi ?:D
-
dEpEchEmIND - Junior Member
dEPECHEmIND - te referi la colega aia a ta care a mancat pepene acum 2 saptamani si a baut un suc de portocale cu prilejul zile nationale a Surinamului?... si care, binentzeles, s-a mutat la Darmaneshti :bye:
PS: care afla primul despre care anca e vorba, ii fac cinste
PS: care afla primul despre care anca e vorba, ii fac cinste

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
PS: care afla primul despre care anca e vorba, ii fac cinste![]()
Am gasit-o, pune berea la rece
- Fişiere ataşate
-
- anca.jpg (32.88 KiB) Vizualizat de 2374 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eu eram acea anca, mey :P
nu va mai chinuitzi sa aflatzi cine e anca... m-atzi descoperit ! shut !
stiam eu.. pot fugii dar nu ma pot ascunde
stiam eu.. pot fugii dar nu ma pot ascunde

- anca3k
v-am mai gasit o anca...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=99157#post99157
maybe this is the one....
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=99157#post99157
maybe this is the one....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
would be very nice if we could see it....sau o pastrezi numai pentru tine?;)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii