ce parere aveti despre cei care se lanseaza insa fara a avea voce?Cu exemple de"voci"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce formatie/solist ar trebui sa dispara de pe piata muzicala romaneasca?de ce?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Oct 11, 2002 3:11 pm

andreea balan.nu are voce dar vb. ei"ce conteaza"
12
80%
cream.e c-am nesuferita si increzuta in acelasi timp
3
20%

Voturi totale : 15

ce parere aveti despre cei care se lanseaza insa fara a avea voce?Cu exemple de"voci"

Mesajde cristinutza17 » Dum Sep 01, 2002 3:05 pm

ce parere aveti?eu nu am o parere prea buna dar... daca ai bani ce conteaza?
cristinutza17

eu zic asa

Mesajde Charisma » Dum Sep 01, 2002 10:48 pm

cam degeaba au ei muzica buna daca nu au voce. Nu mai am de mult pretentii sa cante formatiile live, nu de alta, dar cele de la ora actuala(majoritatea) suna mai bine pe banda!
So..apropos de sondaj, cream are ceva (putina) voce si ritm bun la piesa aia, dar e o prezenta infecta...inca de cand era la candy. cat despre andreea b no comment !:o
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Sep 08, 2002 3:23 am

E absurd.
si ma mir cum la asa putina lume ii pasa de chestia asta.
Despre play back ce sa mai zic, ii cea mai stupida inventie.
Niciodata nu o sa sune mai bine banda in aer liber ca atunci cind se cinta live. Asta bineinteles daca cei care o fac stiu sa cinte cu adevarat.
Nu stiu de ce dar pe mie mi se pare ca trebuie sa existe o conexiune intre artist si spectator. (La nivel emotional)
A auzit cineva de interpretare sau de virtuozitate?
Unregistered

Mesajde HOT_sauce » Dum Sep 08, 2002 4:48 pm

Bai nene ma ce intrebare e asta?Tu nu vezi ca muzica romaneasca e plina de formatii care pur si simplu nu canta decat la imprimarea albumului(melodiei)apoi vocile sunt mixate pe calculator si ne sunt bagati noua pe gat ca fiind mari artisti.
Exemplele nu cred ca au un sfarsit sau o ierarhie:Akcent,marele Costi Ionita(care canta tote genurile muzicale,foarte talentat )
Animal X, 3sud est si poate continua la nesfarsit
HOT_sauce

Mesajde Deedee_Lo » Dum Sep 08, 2002 6:00 pm

Exemple sunt o mie..Si Costi Ionita nu e printre ele..Omu` s-a adaptat cerintelor pietei..Animal X, Andreea B,Andreea A,nu mai spun de Nic(cine-o mai fi si asta?)
*eXista fiinte care-s mult prea triste pentru a putea fi numite oameni*
Deedee_Lo
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 12, 2002 10:03 am

In muzica asta romaneasca se pune accent mai mult pe imagine. Si imaginea aia - de prost gust. De voce.....nu mai zic nici atat. Si mai sunt si fitze de vedete. Astia de la Lighioanele Ics, vb. lui Dan Negru, sunt nishte manechini uratzi. Auzi, unul are cercel in limba :bleah: . Sa-si puna shi belciug in nas, ca nu ma intereseaza.
Ce ziceti de Andreea Balan? Doar pe ea am votat-o. E urata si ma zgarie pe creier. Mai e si obraznica.
Si manelistii au nishte ,,voci" plangacioase si se tanguie atat ca au dushmani!
Nu mai enumer pe nimeni ca-s prea multi shi nu mai fac fatza.

Trebuie sa recunoashtem ca mai sunt shi care au voce:)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde dadius » Joi Sep 12, 2002 12:07 pm

eu am o parere buna
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 12, 2002 12:32 pm

O parere buna zici?Ai shi exemple?:mad:
Da-mi shi mie cateva! Sau poate ai glumit nu?:)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

.......ma intind cu gluma....

Mesajde dadius » Joi Sep 12, 2002 2:50 pm

Initial trimis de dEPECHEmIND
O parere buna zici?Ai shi exemple?:mad:
Da-mi shi mie cateva! Sau poate ai glumit nu?:)

exemple: ackent, simplu, andreea balan.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Dya » Vin Sep 13, 2002 7:21 pm

Dupa parerea mea cea mai nasoala voce o are Andreea Balan care ma dispera cand o aud cantand.Iar de versurile melodiilor ... no comment!!!
Dya

Mesajde karina » Vin Sep 13, 2002 7:37 pm

PAREREA MEA CA DOMNISOARA CLAUDIA ( CREAM) O INTRECE CU MULT PE ANDREEA BALAN IN CEEA CE PRIVESTE RIDICOLUL POATE CA ANDREEA NU ARE VOCE DAR CLAUDIA E CU MULT MAI PENIBILA ASTA CA SA NU VORBIM SI DESPRE CUM ARATA TOTUSI.....
karina

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 4:24 pm

Initial trimis de Unregistered
A auzit cineva de interpretare sau de virtuozitate?

Virtuozitate la ce? La calculator? La butonarea sintetizatorului? Daca vrei sa fii virtuoz la sintetizator, trebuie sa faci ce-a facut Jean Michel-Jarre: sa-ti construiesti propria clapa. Stie cineva ca un anumit procent din proiectul de executie al clapei YAMAHA SY99, utilizata de toti muzicienii adevarati, inclusiv Chick Corea, poarta semnatura lui Jean Michel-Jarre?

Interpretare unde? Pe banda? La Mamaia? La Cerbul de Aur? Exista totusi trupe care-si permit sa cante live, de exemplu K1. Au si ei prelucrari cu duiumul, dar totusi canta fara banda.

Si inca o chestie, off topic un pic: nu mai aduceti vorba de trupe precum Seminal X sau 3 surdesti.:sperm:
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Cei care se lanseaza fara a avea voce

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 4:42 pm

[quote]Initial trimis de cristinutza17

Cei care se lanseaza fara a avea voce folosesc ca rampa de lansare patul, in pat aflandu-se propulsorul producatorului. Si nu ma refer numai la fete, pentru ca acum s-a dat liber si pe invers; numai ca despre unele evenimente din astea nu stim noi.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii