ieri am plecat in vizita la niste prieteni sa vad si eu cum arata camerele lor,pe unde sunt cazati....si cand ma intorc,constat cu stupoare ca usa de la modul de la camera mea e sparta(ca sa fie sparta nu trebuia decat sa impingi usor).si cand intru vad intai un om la vreo 50 de ani,imbracat intr-un tricou jerpelit si niste pantaloni la fel...si un slabanog cu ochelari,imbracat la costum.era impecabil baiatu,pacat ca se frecase de zidul din camera de la noi si era plin de var pe spate.dar nu i-am spus

.un aurolac.in anul 1.la departament in lb engleza.nu l-am intrebat cum a avut curajul sa puna afisul acolo,dar o sa-l intreb.celalalt coleg de camera(prieten bun cu mine) mai avea putin si sarea pe el sa il omoare de draci...credea ca cine stie ce gorila o fi.nu am stat prea mult de vorba.am stabilit fiecare ce aduce de acasa si a plecat inapoi cu taticutzu.am observat ca are si o frumusete de passat.mi-e mila de el,cand o sa descopere in camera un alcoolic in camera cu el,un tutungiu inrait si nervos.asta sunt eu

.sa vedem acum.
azi m-au enervat si mai multe lucruri:
*am temperatura cam 39-40.
*am cheltuit bani cacalau pe instrumente,var,ipsos,lavabila etc.
*dupa ce am raschetat 2h la peretii din camera,am hotarat sa ii dam unuia 500.000(dupa negocieri) sa faca el treaba.
*ca,camera mea arata mai rau ca ieri
*ca am racit
*ca ma doare capul si ma ustura gatul
*ca ecaterina andronescu ... traieste...inca
Doamne,ce mai urmeazaaaaaaa?
ps:scuze ca va stresez cu ale mele problems,dar ma mai descarc si eu...