29 septembrie...sfarsit de septembrie...afara tot ploua, sunt singur in parc si nu stiu ce sa fac...A venit toamna...anotimp care...se pare l-a inspirat si pe ilustrul Florin creand aceasta minunata melodie..o melodie a romanticilor in mod special. "O cheama... hmm! La dracu, mai conteaza ? Prima oara am vazut-o Intr-o dupa-amiaza Intr-un bar, in oras Si era ca acuma Simpatica si sexy Ce mai tura-vura" Vi s-a intamplat vreodata sa cunoasteti fete, sa va despartiti de ele si abia toamna sa va apara nostalgia vremurilor de alta data? Da? si mie:))" Mai spre dimineata Am vazut-o-n discoteca C-un ratat in brate Mi-a parut rau Si m-am simtit pe-afara Apoi mi-a mai trecut La dracu! viata e amara Cu toate astea insa Eu n-o puteam uita Pe ea pe-acea fata Care imi placea. ":)) Sfarsit de septembrie..si totul s-a sfarsit si nu mai e nimic...

....Aici puteti sa va exprimati parerea despre acesta melodie si, de ce nu? chiar puteti sa ne dezvaluiti si noua "nostalgiile voastre tomnatice" in legatura cu acea: "O cheama... hmm! La dracu, mai conteaza ? "
p.s: Ieri am venit din Creta si acolo e VARA

(
p.s: Te caut in soare, te caut mereu, te caut sa fi langa sufletul meu...spune-mi unde esti?