just LOL
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
just LOL
In provincia spaniolí£ Castellon, va avea loc, pe 25 octombrie, primul concert de manele organizat vreodatí£ in Spania, avandu-i ca invitaí¾i speciali pe interpreí¾ii romani Nicolae Guí¾í£, Adrian Copilu’ Minune ºi Costi Ionií¾í£. Organizatorii concertului, intreprinzí£torul spaniol Carlos Díaz impreuní£ cu Consiliul Local al oraºului, mizeazí£ in principal pe pe audiení¾a cintí£reí¾ilor in rindul imigraní¾ilor romani din Spania, dar sperí£ sí£ atragí£ Ã‚Âºi numeroºi localnici. Genul muzical manele este prezentat publicului spaniol drept unul „autentic romanesc“, care are „un ritm extraordinar ºi o linie melodicí£ minunatí£Ã¢Â€Â
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
- Eve
- Junior Member
;B ;B ;B
Ca sa vezi ce s-a imbunatatit imaginea Romaniei peste hotare din pricina acestor virtuozi ai limbajului academic!!!! Mai, sa fie!
Oooof viata noastra, nu a lor...
Oare care a fost pretul acelor abureli de reclame la biografiile cosmetizate ale acestor mari interpreti ai neamului???
Ca si Ceausescu platea bani grei unor ziare occidentale pentru a-si crea o imagine de presedinte cumsecade...
Anyway, this really sux!!!
Ca sa vezi ce s-a imbunatatit imaginea Romaniei peste hotare din pricina acestor virtuozi ai limbajului academic!!!! Mai, sa fie!
Oooof viata noastra, nu a lor...
Oare care a fost pretul acelor abureli de reclame la biografiile cosmetizate ale acestor mari interpreti ai neamului???
Ca si Ceausescu platea bani grei unor ziare occidentale pentru a-si crea o imagine de presedinte cumsecade...
Anyway, this really sux!!!
-
MadMax - Junior Member
aaah. i-am pierdut. viata mea acum nu mai are nici un rost ca nu i-am vazut pe "zeii" muzicii "populare romanesti"! 

[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii