Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
Pe o strada lunga-ngusta
Un om se ducea venind.
Si in linistea profunda
Se-auzea bolborosind.
7 turci intr-o balena
Mancau carne cu pifal.
Se scobeau intre masele
Cu un stalp de telegraf
De la beat carciuma vin
Merg pe gard, de drum ma tin.
Si cu subtioara-n paine
Nici-un latra nu ma caine.
Un om se ducea venind.
Si in linistea profunda
Se-auzea bolborosind.
7 turci intr-o balena
Mancau carne cu pifal.
Se scobeau intre masele
Cu un stalp de telegraf
De la beat carciuma vin
Merg pe gard, de drum ma tin.
Si cu subtioara-n paine
Nici-un latra nu ma caine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mai oameni buni, este unul (Dinu) linga mine in birou, care este cel mai mare "wheezer" pe care l-am intilnit vreodata!! Ma terorizeaza in fiecare zi, plus ca-si "curatza" gitul la fiecare 5 minute!! Am incercat sa ascult muzica, dar nu pot asculta tot timpul. Aveti ceva idei?? As vrea sa-mi mut biroul, dar cum sa-i zic sefului??? M-am gindit sa-i pun pe birou un spray nazal, un fel de "hint".
Nu pot sa-i zic lui direct..mie sa nu se supere, ca in rest este baiat de treba.

-
Nicholas_Alex - Junior Member
Alex,stai sa-ti spun : am stat acum vreun an internat in spital cam 7-8 zile.si am avut un coleg de "camera" de vreo 40-50 de ani cu care ma intelegeam perfect.dar era o problema:sforaia enorm de tare .si stateam toata noapte cu castile date la maxim.si casti bune,nu gluma.dar sforaitul lui acoperea orice muzica,indiferent de cat de zgomotoasa ar fi.asa ca stateam toata noapte cu femeia de serviciu pe coridor la palavre si fumam cate 2 pachete de tigari.si ziua dormeam.
aberez si io
aberez si io

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Tot surfind pe Internet, am gasit solutia!!!
"Noise cancelling headphones"!! Cica creeaza "anti-noise" care blocheaza zgomotul din jurul tau...si poti sa asculti si muzica la ele!!...deci daca te saturi de muzica, "naps" din butonash, si te relaxezi cu cea mai placuta linishte posibila.
Uite adresa:
http://www.bose.com/noise_reduction/personal/qc_headset/
Problema este asta: daca le folosesc la munca, trebuie sa-i zic lui Dinu sa ma bata pe umar in caz de vreun incendiu sau vreo alarma....sa nu ramin pe acolo, sa ma ude pompieri cu furtunele..lol

"Noise cancelling headphones"!! Cica creeaza "anti-noise" care blocheaza zgomotul din jurul tau...si poti sa asculti si muzica la ele!!...deci daca te saturi de muzica, "naps" din butonash, si te relaxezi cu cea mai placuta linishte posibila.

Uite adresa:
http://www.bose.com/noise_reduction/personal/qc_headset/
Problema este asta: daca le folosesc la munca, trebuie sa-i zic lui Dinu sa ma bata pe umar in caz de vreun incendiu sau vreo alarma....sa nu ramin pe acolo, sa ma ude pompieri cu furtunele..lol
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Tocmai am vazut threadul "Poveste fara sfarsit... cu Animal X" pe forumul Animal X, thread care este o copie fidela a celui cu acelasi nume de pe forumul pe care tocmai va aflati.
As sugera fetelor de pe respectivul forum ca pe viitor sa deschida alte threaduri deosebite atat prin nivelul calitativa al posturilor cat si de uluitoarea originalitate de care ar da dovada. Dintre acestea:
"Melodii de moment...cu Animal X"
"Ce ne-a incantat sufletul astazi...cu Animal X"
"Cine/ce ne calca pe nervi: Animal X"
"Arme de razboi...cu Animal X"
ba chiar, cu putin efort, de ce nu "Melodie&videoclip nou Nirvana...cu Animal X".
As sugera fetelor de pe respectivul forum ca pe viitor sa deschida alte threaduri deosebite atat prin nivelul calitativa al posturilor cat si de uluitoarea originalitate de care ar da dovada. Dintre acestea:
ba chiar, cu putin efort, de ce nu "Melodie&videoclip nou Nirvana...cu Animal X".
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de bhuttu
Tocmai am vazut threadul "Poveste fara sfarsit... cu Animal X" pe forumul Animal X, thread care este o copie fidela a celui cu acelasi nume de pe forumul pe care tocmai va aflati.
heeii!!!
what's wrong with u !?!!
Jasmyna(care a fost cu ideea asta ) a spus la inceput ca ideea a luat-o de aici !!! so ...

in plus ...e forum-ul fanilor si lor le place !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de ombladom
eu stiu numa modalitatea clasica de a schimba font size...nu stiu daca poti sa alegi cati mm sa aiba
da,dar la fontul de 10 cati mm are litera(inaltime)?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Mi-e dor de dj_jaxxx si Zapa! :-"
ANTI
-
offtopic
De zapa inteleg sa itzi fie dor..dar de dj_jaxx nu ai motiv !
Am postat cu el aseara pe Hockey ! Stie o gramada baiatu . Este un mare iubitor al acestui sport.
Plus ca a postat chiar inaitea ta..pe acest subiect ! :p
Am postat cu el aseara pe Hockey ! Stie o gramada baiatu . Este un mare iubitor al acestui sport.
Plus ca a postat chiar inaitea ta..pe acest subiect ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de deedee
heeii!!!
what's wrong with u !?!!
Jasmyna(care a fost cu ideea asta ) a spus la inceput ca ideea a luat-o de aici !!! so ...aveti drepturile rezervate !
in plus ...e forum-ul fanilor si lor le place !
HEI!
what's wrong with me ?
deedee, faptul ca a luat ideea de aici nu o face mai inteligenta, as spune ca dimpotriva!!! so ...

in plus ...eu nu protestez impotriva fanilor Animal X, protestez impotriva prostiei fanilor Animal X (caz ca nu e una si aceeasi treaba) !
what was wrong with me again?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
O sa imi schimb avatarul si o sa imi pun unul cu Alexandra Ionescu.
ANTI
-
si eu unu cu alexandra mutu. am vazut-o intr-un mercedes si nu stiu dupa ce mi-au picat plombele: dupa masina sau dupa ea :drool:
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Sopra, avem vo'e sa punem la avatar femei imbracate in p'elea goala?
ANTI
-
A venit toamna.De kkt.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Paralogismul degenerand treptat in sofism, cvasi argumentí£rile devin opatibulare shi astfel pus in luminí£, recursul la universalitate nu poate shi nu va putea niciodatí£ sí£ eludeze meandrele concretului.
ANTI
-
Initial trimis de Gioro_T
mai bine zis c-o vbenit iarna ..
hada-ganda, balibaganda
Chiar ca a venit iarna. Azi a dat prima zapada (parca se cheama zapada mieilor)
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
bah, e inca toamna
Eu vreau sa ninga 01.12.2002 - 28.02.2003. Punct. Da' sa ninga, nu fasoane de iarna smechera.
APOI SA VINA VARA SI SA NE MAI SCUTEASCA DE FRIGU' ASTA. brrrrrrrr :bleah:
APOI SA VINA VARA SI SA NE MAI SCUTEASCA DE FRIGU' ASTA. brrrrrrrr :bleah:
excedet
-
Merlucius - Junior Member
Pe forumul Andreea Balan , rrb propune un thread dorind sa auda raspunsurile noastre, ale userilor:
Ce parere aveti despre perversitatea melodiilor Andreei Balan?
Spuneti-va si voi parerea despre perversitatea melodiilor AB. Eu va dau doar un exemplu: PE NISIPUL FIERBINTE. Legati primele 2 cuvinte si indepartati IPUL si veti abtine P....s. Astept raspunsurile voastre!
Si raspunsul vine imediat, de la Gabyzzu:
"Nu pot sa cred, cata imbecilitate exista in anumiti oameni... GOD. Cum sa fi atat de CRETIN, mai oameni buni? of... se vede ca este fan al unei persoane al carei nume nici mentionat nu merita.
Andrei, esti unica mea sperantza!
Te rog, baneaza-l pe asta pe forum pt. ca de atatea ori a comis greseli grave! a fost avertizat, si nu s-a potolit! uite ce poate scoate... . si te mai rog sa SHTERGI SUB. , nu doar sa-l inchizi. Dar fa-o REPEDE!
Ar trebui sa-l "bagam", in p*zda ma-sii... cat de perversa a putut sa fie, deoarece prin gaura aia dintre picioarele ei a scos un asemnea plod..."
Ce parere aveti despre perversitatea melodiilor Andreei Balan?
Spuneti-va si voi parerea despre perversitatea melodiilor AB. Eu va dau doar un exemplu: PE NISIPUL FIERBINTE. Legati primele 2 cuvinte si indepartati IPUL si veti abtine P....s. Astept raspunsurile voastre!
Si raspunsul vine imediat, de la Gabyzzu:
"Nu pot sa cred, cata imbecilitate exista in anumiti oameni... GOD. Cum sa fi atat de CRETIN, mai oameni buni? of... se vede ca este fan al unei persoane al carei nume nici mentionat nu merita.
Andrei, esti unica mea sperantza!
Te rog, baneaza-l pe asta pe forum pt. ca de atatea ori a comis greseli grave! a fost avertizat, si nu s-a potolit! uite ce poate scoate... . si te mai rog sa SHTERGI SUB. , nu doar sa-l inchizi. Dar fa-o REPEDE!
Ar trebui sa-l "bagam", in p*zda ma-sii... cat de perversa a putut sa fie, deoarece prin gaura aia dintre picioarele ei a scos un asemnea plod..."
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma