un nou incepator
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
un nou incepator
ba oameni buni salut si daca va-m deranjat scuze da asta e oricum io sunt cam la pamant cu versuri melodi mai vechi etc... si an cautat si ia despre vama veche sa aflu cate ceva da astia au pauza de masa asa ca din cate saituri am cautat asta e ultimu si sper si io da aflu ceva ca din cate am observat io le aveti destul de mult in materie asa ca.... astept si io raspuns la cererea mea chiar daca nu-s cine stie ce macar indrumari spre undeva unde sa gasesc ceva espre vama veche sal.
- mareea
Re: un nou incepator
Pe draq kickule... las' sa vada si altii ce fani au vama veche 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Re: un nou incepator
scuze pntru cum am scris measaju da era dimineta pe la 7 si eram si ametit si obosit ca veneam de la un bairam si ... numai de ortografie nu imi era mie atunci , bai din cate vad eu tot nu mi-ati zis si me ceva concret despre vama veche si da is fan da is in urma cu stirile asa ca daca aveti orice despre ei va rog io scrieti-mi SUNT DISPERAT !!!!!!!!!!!
- mareea
Iarasi vama veche?
Initial trimis de FrozeN
Doamne...mare mai e gradina Ta...
Nu de alta, dar credeam ca cei de pe la vamaveche se vor lasa intr-una noua!AICI E PT. IRIS!IRIS!IRIS! SI CARGO! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
-
DEATHANGEL - Junior Member
Deja 4 suparati... L-am inchis. Mareea (sper ca nu Fiat Mareea?) este invitat (a) sa posteze pe forumul de muzica daca are ceva de spus despre vama veche sau sa acceseze site-ul trupei:
vamaveche.go.ro
(parca asa era, vali?)
vamaveche.go.ro
(parca asa era, vali?)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
7 mesaje
• Pagina 1 din 1