Calling all shy and non-shy ppl.!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Calling all shy and non-shy ppl.!

Mesajde J'adore » Lun Noi 11, 2002 8:21 am

Pt. ca eu sunt o persoana foarte timida m-am gandit sa deschid acest "frumos" subiect pe aberatii, desigur eu consider timiditatea un defect, eu stiu poate stie cineva cum poate o persoana sa nu mai fie timida, sau poate cineva a descoperit marele "secret" de ce sunt unele persoane timide! dati-va cu parerea, ce parere aveti de acest subiect "timiditatea" partea buna si partea rea, cum poti trece peste ea, din ce cauza unii oameni sunt timizi..eu stiu ce mai vreti voi sa adaugati.....o yeah....non-shy ppl. dati-va si voi cu parerea....and don't be shy! (lol)
Enjoy!
:yD :-? A-) ;-) :-: :* :/
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 12:33 am

ce sa-ti spun ....
eu cred ca nu sunt nici timida..dar nici tupeista...defapt sunt cate un pic din amandoua ..depinde de situatie .....

shtiu sigur insa ca nu sunt in masura sa-ti dau un sfat si sa-ti spun ce sa faci sa nu mai fi timida...

poate doar sa-ti spun : be yourself & do what u feel (shtiu ca e ushor sa spui asta.mai greu e sa o faci)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Noi 12, 2002 12:38 am

VEzi Dee Dee eu nu pot sa fiu myself pt. ca sunt timida, tocmai asta e chestia, nici macar aici pe fanclub nu pot sa fiu myself all the time, ai ghicit pt. ca sunt timida!
Dar aici nu e vorba numai de mine, nu imi vine sa cred ca sunt singura persoana care e timida d.p. acest site!:con: :o ;) ;P :(
J'adore
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 12:50 am

pe site nu cred ca sunt multi timizi ...
defapt sunt timizi doar in real life... si aici ...pe site ...pot fi ei !

pai ...in primul rand cred(nu shtiu....zici si eu) ...trebuie sa nu -ti pese asha mult d c o sa zica lumea dc faci nu shtiu ce..adica sa faci exact ce simti tu farasa te gandeshti ca dc fa asta.....ce zice ala de mine...sau faze d-astea....
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Noi 12, 2002 12:56 am

Nu imi vine sa cred eu sunt singura persoana timida d.p. forum!
Oricum enough talking 'bout me.........dati-va si voi cu parerea despre acest subiect Timiditatea de ce sunt unele persoane timide, etc.......:o :p ;) :rolleyes:
J'adore
Junior Member

Te ajuta?

Mesajde bhuttu » Mar Noi 12, 2002 11:28 pm

Care e cel mai rau lucru care se poate intampla?
Cat de josnic poti sa devii?
Si?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 12, 2002 11:44 pm

nu pricep ....
la ce te ajuta sa nu mai fii timid ?
care e cel mai rau lucru care ti se poate intampla dc eshti timid?.....
de obicei cei care sunt timizi ...considera asta un defect si incearca sa se trateze... din cate shtiu eu .... nu e o regula generala...
Dee Dee
Junior Member

Legenda:

Mesajde bhuttu » Mar Noi 12, 2002 11:51 pm

De fiecare data cand eziti sa faci ceva, pune-ti intrebarile alea 3, poate te ajuta! Doh!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde catharsis » Mie Noi 13, 2002 12:01 am

eu eram mai timid pt ca avea o parere cam proasta despre mine si nu imi placea (nici acum nu imi place) sa ies in fata deoarece consideram ca imi vor fi observate defectele, nu calitatile...
daca iti dai seama ca fiind timid pierzi multe chestii, te poti "vindeca"...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde ROBAKITA » Mie Noi 13, 2002 12:23 am

Si timiditatea isi are rolul ei,vezi tu ,Jaded,uneori cei timizi cistiga mult,vorbesc putin, nu afli multe despre ei ,deci e si asta un avantaj,dar si dezavantaj,deoarece cind vrei sa discuti ceva mai palpitant te inrosesti pina in virful ''urechii' si te inneci de nu-ti mai iese nici un cuvint.Asa am patit eu cind am vorbit in direct la ProTv si ma mai tinea si de dupa git Mihai Tatulici,care era febletea mea,mi s-a sters totul in fata ochilor si mi-a disparut vocea.Dar cu timpul ,tinind cont ca am lucrat la un anticariat cu turisti si fel si fel de clienti,am devenit cea mai tupeista si cea mai vorbareata fata.
Timiditatea este o calitate a omului pe care trebuie sa o depasesti tu singura prin vointa ta.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Noi 13, 2002 12:35 am

ok...got ur poin guys......asa cum a zis catharsis, mie imi e frica ca lumea imi va vedea defectele nu calitatile...dar sper sa trec peste asta!:rolleyes:
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Noi 13, 2002 4:27 pm

Eu nu ma consider timida:) N-am fost, nu voi fi...Sunt o persoana mai tupeista...ce sa zic...totusi au existat 2 sau 3 momente in viata mea...ma rog

tot ce pot sa spun persoanelor timide (precum jaded) e ca trebuie sa fi cum vrei tu sa fi...be U! dc altilor nu le place, e problema lor...:)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Noi 14, 2002 11:59 pm

un singur sfat: cu rusinea mori de foame. asa ca daca esti timid, ia-ti inima in dinti, roaga-te sa nu rosesti si "go for it"
JaJa Beens

Mesajde Mirela » Vin Noi 15, 2002 12:32 am

uite cine vorbeste....sau la matale nu e impinsa de timiditate tacerea????
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Predispushi la anxietate?

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Noi 17, 2002 8:37 pm

...be U!

Adica daca esti timid, trebuie sa fii timid. Nici chiar in halul in care sa ajungi sa fii calcat in picioare de cei cu tupeu. Shi eu is timida de felul meu, la inceput sunt chiar retrasa de tot shi nu comunic cu ceilaltzi daca e vorba sa fac parte dintr-un nou colectiv. Anul trecut mi se zicea ,,fata care nu vorbeshte cu nimeni". Dupa ce ma obishnuiesc, nu mai sunt atat de sensibila.
Cand dau de gustul tupeului, simt asa o satisfactzie shi placere!!!!! dar shi o frica. daca iau bataie? Ma folosesc de asta. Doar exista legi :a
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Noi 17, 2002 8:52 pm

Da Depechemind, asa sunt si eu, la inceput sunt foarte timida si nu vorbesc cu nimeni daca persoana respectiva nu vorbeste cu mine, dar dupa o vreme trec de asta, mie nu imi este frica ca daca ma bate ala, aia pt. ca eu nu vorbesc cu retardatii si c*****e precum una cristina a.k.a. oaie blegita(din fosta mea clasa din ro)!:o
J'adore
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii