Winners of 2002 MTV Asia Music Awards
Best Female Artist: Britney Spears
Best Male Artist: Ricky Martin
Best Rock Act: Bon Jovi
Best Pop Act: Westlife
Best Breakthrough Artist: Linkin Park
Best : "Crouching Tiger, Hidden Dragon"
Winners of 2002 MTV Europe Music Awards:
Best Male - Eminem
Best Female - Jennifer Lopez
Best Pop - Kylie Minogue
Best Group - Linkin Park
Best New Act - The Calling
Best Live Act - Red Hot Chili Peppers
Best Song - Pink – Get The Party Started
Best Album - Eminem – The Eminem Show
Best Dance - Kylie Minogue
Best Hip Hop - Eminem
Best R&B - Alicia Keys
Best Rock - Red Hot Chili Peppers
Best Hard Rock - Linkin Park
Best Video - Royksopp – Remind Me
Best UK & Ireland Act - Coldplay
The Web Award - Moby – http://www.moby.com
Free Your Mind Award - FARE –Football Against Racism in Europe
MTV Europe and ASIA Music AWARDS!!! THE WINNERS are...!!
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
BEST local(romanian) act : Animal X 

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
- NightGhost
ma bucur si eu ca a castigat o trupa care merita din plin - red hot chilli peppers... tare kiedis cu premiul in pantaloni 

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Se putea si mai bine
Mai toate premiile au fost obtinute pe merit, desi personal as fi preferat Class (nu Animal X) si Eminem la Best Video.
Prezenta excelenta a avut Kylie, fara aere de vedeta si ff draguta. Ca de obicei, Marilyn Manson nu a dezamagit
Kluiver, mai sexy ca niciodata...Mi-au placut cum au cantat Eminem, C. Aguilera, Bon Jovi, Enrique si Coldplay.
Ce nu mi-a placut... Pink: e super tipa si canta bine, dar cat mai are de gand sa se ingrase? J Lo: f bine ca a castigat, dar ar trebui sa faca ceva cu parul, e oribil. Ma mir ca Shakira nu a luat nimic, merita si ea ceva, poate Best New ACt. Ma asteptam la mai mult de la P. Diddy, mi s-a parut anost si fara spontaneitate. Imbracamintea a fost insa OK.
In concluzie, EMA mult mai slab ca VMA, dovada si absenta (motivata?) starurilor.
Prezenta excelenta a avut Kylie, fara aere de vedeta si ff draguta. Ca de obicei, Marilyn Manson nu a dezamagit

Ce nu mi-a placut... Pink: e super tipa si canta bine, dar cat mai are de gand sa se ingrase? J Lo: f bine ca a castigat, dar ar trebui sa faca ceva cu parul, e oribil. Ma mir ca Shakira nu a luat nimic, merita si ea ceva, poate Best New ACt. Ma asteptam la mai mult de la P. Diddy, mi s-a parut anost si fara spontaneitate. Imbracamintea a fost insa OK.

In concluzie, EMA mult mai slab ca VMA, dovada si absenta (motivata?) starurilor.
Lord, grant me the serenity to accept the things I can not change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those I had to kill because they pissed me off.
- K^listo
- Junior Member
pacat
sincer si mie imi pare rau ca nu a castigat brit 4 best female dar mai rau imi pare ca nu a castigat avril pt cel mai bun debut....dar poate data viitoare...
si pact de animal x..eu am fost mare fana..dar cand am descoperit muzica adevarata..am zis ca ei sunt 0..si cred ca mai trebuie sa invete umpic de engleza..pacat ca sunt din romania...
i love avril
si pact de animal x..eu am fost mare fana..dar cand am descoperit muzica adevarata..am zis ca ei sunt 0..si cred ca mai trebuie sa invete umpic de engleza..pacat ca sunt din romania...
i love avril
- ANa
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii