Yo! M`am apucat de LOTR3, imi place are o grafica beton (si cerinte destul de mari BTW)miscari naturale si e destul de palpitant dar...nu stiu cum dracu sa sar de filme ( ceea ce e foarte frustrant ptr. ca de cate ori mor trebuie sa vad filmul (2-3 minute in medie) de la inceputul nivelului). Nu merge nici o tasta iar daca rad filmele din "movies" joku` nu mai merge..v`ati izbit de problema asta sau e ceva in neregula cu versiunea mea de jok ? Answer me please....
Astept pareri si despre Prince of Persia -Sands of Time( care e beeeeton in opinia mea) si ii salut pe dependentii de Utopia (cunoscatorii stie). Pa pa!
LOTR -The Return of the King..si nu numai
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bai omule, filmele iti sunt aratate numai o singura data fara a putea sa le dai escape. A doua oara cand le vezi poti sa dai fara probleme escape.
2: jocul nu are miscari naturale nici pe depare, e unul dintre cele mai proaste jocuri pe care le-am jucat.
3: intr-adevar grafica arata bine dar tot degeaba daca jocul e facut aiurea. :t
2: jocul nu are miscari naturale nici pe depare, e unul dintre cele mai proaste jocuri pe care le-am jucat.
3: intr-adevar grafica arata bine dar tot degeaba daca jocul e facut aiurea. :t
Today is the last day that I'm using words...
-
Pizzi - Junior Member
[quote="Pizzi"]Bai omule, filmele iti sunt aratate numai o singura data fara a putea sa le dai escape. A doua oara cand le vezi poti sa dai fara probleme escape.
Asa ar fi fost normal..dar nu merge..e clar, e ceva in neregula cu joku` meu ..am sa`l reinstalez.
Asa ar fi fost normal..dar nu merge..e clar, e ceva in neregula cu joku` meu ..am sa`l reinstalez.
- Lepka
- Junior Member
EU l-am terminat pe PS2, si am ramas impresionat pentru un joc gen hack'n slash.
Grafica reusita, nu mai criticati voi, o spun majoritatea din media acestui domeniu; jucabilitate buna, realism, chestii... se apropie bine de atmosfera din film.
L-am terminat, pentru cei care nu l-au terminat inca... Se Merita!!! La sfarsit veti avea o surpriza mai mult decat placuta cand veti debloc cele doua personaje bonus.
Despre cine oare o fi vorba?
pe curand
Grafica reusita, nu mai criticati voi, o spun majoritatea din media acestui domeniu; jucabilitate buna, realism, chestii... se apropie bine de atmosfera din film.
L-am terminat, pentru cei care nu l-au terminat inca... Se Merita!!! La sfarsit veti avea o surpriza mai mult decat placuta cand veti debloc cele doua personaje bonus.
Despre cine oare o fi vorba?

pe curand
I'm not Jewish, maybe American...Follow Me! Because I know the way to the future!
-
keit - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1