va rog stati cateva minute ca sa cititi asta!!!
deci sa aclaram: io ascult ceva loungue music, reggae dar in general underground hip hop din anglia, state + romania...hai am si 5 cduri nemtzesti...si asa ajung la punctu meu:
1. stau intro tara cu €
2. sami spuneti va rog daca gasiti "typical cats" sau "7heads" sau "kid koala", fiind printre cele mai cunoscute care le am sub forma d mp3...
acu sa va dau imaginea: ;j merg la un multistore d cd-uri: vad ca britney sau eminem costa numa 12.90€ si ma gandesc: hai sa vedem c au la hip hop adevarat....minim pt un cd este 18€ :confused:...cum sa ma simt?? ;f
VREAU DREPTATE :u
acu sa va zic c fac eu:
1. da, am o groaza d mp3, si imi pare rau pt artistii care fac muzica atat d buna...este o provocare facuta dand o palma cu manuse d fier inloc d manuse d piele, aahh, evul mediu

...c sai fac..majoritatea artistilor p care ii ascult io stau sai vanda singuri p coltu strazii long islandului, new york, cdurile lor, si cei care ii cumpara d la ei posteaza...io sunt unu care profita rece d chestia asta...
2. dupa fiecare concert d hip hop la care merg vad canteretii -virgula;b- ceva inainte d iesire cum stau la o masa si p ea niste cduri...si le vand la un pret rezonabil: 10€...am fost si miam cumparat albumul lui mr. lif - i phantom, care il aveam oricu d cateva luni inainte p mp3...am schimbat doovorbe, mia semnat si cd-ul si iam zis ca aveam cd-ul ca mp3 d cateva luni...mia multumit, neam dat mana si a fost un moment prea tare...fac tot c pot si acuma vine partea pt voi:
rap-t-1, tot t afli in canada...presupun ca tot d p net CUMPERI cduri..sunt incepator in privinta asta si as dori sa ma ajutati voi...zicetimi tot fel d siteuri care sa trimita si in germania...nu numa io vas fi recunoscator, toti artistii romani d la care am deja atatea mp3uri.....;b