Concertu` de la Cluj!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Concertu` de la Cluj!!!

Mesajde tibicarlos » Sâm Feb 07, 2004 12:06 pm

Parazitii au cantat super ca de obicei!
INSA PUBLICUL CLUJEAN E UNUL DE TOT RAHATU`! Am mers din Tg mures pana acolo ca sa vad un concert bun... si oamenii astia (clujenii) au fost nashpa de tot!!!
Ati fost???... C parere aveti?
tibicarlos
Junior Member

Mesajde haSHITza » Dum Feb 08, 2004 6:05 pm

problema in cluj este ca e plin de rockeri care au invadat si sala sporturilor vineri noapte. inca o problema a fost prezenta TARANILOR care chiar nu stiu ce au cautat acolo. norocul meu a fost ca am stat in primul rand dar chestia asta a fost si un fel de ghinion pt ca in spatele meu stateau niste tarani de nedescris care cred ca sunt cei de la GUNOAIE si curatau parcarea si malul somesului.
au fost si oameni misto prin public, dar cam putini :(
parazitii au facut show misto ca de obicei. baieti va mai asteptam in cluj !
haSHITza
Junior Member

Te contrazic!

Mesajde OCTO` » Mar Feb 10, 2004 8:18 pm

Si io am fost la concert si am vazut lume care chiar facea show, io cel putin cand au cantat Parazitii nici nu m-am mai uitat in jur. Naspa a fost ca aia de la zdub&zdob se tot intindeau si nu paraseau scena, pentru ca 80% erau acolo pentru Parazitii.
OCTO`
Junior Member

Mesajde tibicarlos » Mie Feb 11, 2004 10:56 am

Aha... 50 De Oameni Sareau... Si Restu .... Majoritatea Stateau Pe Scaune... Ce Pula Mea.... A Zis Si Cheloo... Daca Ai Cumparat Bilet...
(la Faza Cu Zdob Si Zdub Ai Dreptate)
tibicarlos
Junior Member

Mesajde haSHITza » Joi Feb 12, 2004 8:41 am

la faza cu zdubistii iti dau si eu dreptate. la un moment dat (inainte sa termine zdubii) era o plictiseala de nedescris. cum am stat sus in tribuna cat au cantat zdubii am avut o imagine de ansamblu si am vazut doar rockeri nebuni care se agitau. in rest lume plictisita. si pe coridor erau pline scarile cu oameni plictisiti :)
important e ca cei care au venit PT PARAZITII (chiar daca nu au fost asa multi) s-au simtit bine pt ca bietii au facut un show misto. bafta !
haSHITza
Junior Member

Mesajde n.c.c. » Mar Feb 17, 2004 2:09 pm

au fost prea multi manelari si tigani :nope: :nope: :nope: :bleah: ;n
n.c.c.

Mesajde Bengosso » Lun Mar 22, 2004 1:43 pm

tibicarlos scrie:Parazitii au cantat super ca de obicei!
INSA PUBLICUL CLUJEAN E UNUL DE TOT RAHATU`! Am mers din Tg mures pana acolo ca sa vad un concert bun... si oamenii astia (clujenii) au fost nashpa de tot!!!
Ati fost???... C parere aveti?

Bai, tu chiar esti din Mures?Stau si eu prin zona, daca afli ceva de un concert nou sa ma anunti.
Bengosso
Junior Member

Mesajde maha69 » Sâm Mar 27, 2004 7:29 am

Da mah asta-i adevaru si nu ma asteptam deloc la asta. Io m-am trezit la 8 dim in ziua in care s-au pus la vanzare biletele ca sa fiu sigur ca prin si eu unu ca asta era un vis de-al meu sa ma duc la un concert parazitii, si cand ajung la concert ce vad? GOOOOOOOOOOL, si m-am plimbat pana langa scena intr-o promenada. Adica cum pula mea, mah nu vin astia de 10 ani si cand vin ii scuipa in fata? Am avut si eu prieteni care nu au venit la concert si erau mari fani si nu au venit pentru ca au zis ca o sa fie plin de cocolari imputiti, nu a fost chair plin dar numarul lor era ingrijorator. Ce pula cauta astia aici, adica io ma duc la concerte la adrian sau la costi? Io cred sa in felul in care a decurs concertul, adica cu aia de statea pe scaune si "priveau" concertul, n-o sa mai vina baietii pe la noi inca vo 10 ani pana cnad or fi batrani.Bag pula
maha69
Junior Member

Înapoi la De pe muzica