sex cu fostele
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
sex cu fostele
acum nu stiu daca si voua vi se intampla, dar faceti sex cu fostele sau fostii?
e chestia aia...te intalnesti cu una din tipele cu care ai fost impreuna si stati la o cafea, apoi la o bere si zdup in pat. ca o amintire a trecutelor vremuri.
mie mi se mai inampla sa-mi aduc aminte de o ex, de cum faceam sex cu ea si sa mi se faca dor. o suni, va intalniti si daca nu este intr-o alta reltie mai reveniti asupra subiectului.
e chestia aia...te intalnesti cu una din tipele cu care ai fost impreuna si stati la o cafea, apoi la o bere si zdup in pat. ca o amintire a trecutelor vremuri.
mie mi se mai inampla sa-mi aduc aminte de o ex, de cum faceam sex cu ea si sa mi se faca dor. o suni, va intalniti si daca nu este intr-o alta reltie mai reveniti asupra subiectului.
- nikytaiconin
- Junior Member
si la mine se intampla ceva ciudat... imi place sa fac sex numai cu fostele(ii), nu stiu cum se face ca dupa ce ma despart de x sau y, abia atunci incepe sa-mi placa sa fac sex cu persoana respectiva, sexul devenind mai profund si mai ecologic, respectand normele internationale in domeniu.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Hahaha ce mai! E extraordinar cand ti se intampla asta! Numai ca vedeti eu eram cea "invitata" si senzatia era mult mai interesanta cand dupa cafea sau bere sau vin sau pizza venea telefonul slavator de acasa sau de la alt prieten/a pentru altceva decat "sex cu fostul"
dar mi s-a intamplat sa trec pe langa "salvare" si nu am avut de ce plange dupa aceea:)!

...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
nu merge tot timpul
ce chestie, chiar acum m-a sunat o fosta cu care am "depanat amintiri" acum doua zile si vrea sa discute serios cu mine. sunt sigur ca vrea sa-mi spuna ca ori cu ea ori ma ling pe bot de sex cu una din foste.
vi s-au intamplat chestii din astea?
pe mine ma muza mai alest atunci cand le spui ca vrei numai sex si reactioneaza ciudat: "adica cum? vrei doar sa ma f*** si atat?
de ce nu pot intelege si fostele sau fostii ca se poate si asa, mai ales cand merge bine in pat dupa de ati rupt-o?
vi s-au intamplat chestii din astea?
pe mine ma muza mai alest atunci cand le spui ca vrei numai sex si reactioneaza ciudat: "adica cum? vrei doar sa ma f*** si atat?
de ce nu pot intelege si fostele sau fostii ca se poate si asa, mai ales cand merge bine in pat dupa de ati rupt-o?
- nikytaiconin
- Junior Member
nikytaiconin scrie:de ce nu pot intelege si fostele sau fostii ca se poate si asa, mai ales cand merge bine in pat dupa de ati rupt-o?
poate pentru ca au existat la un moment dat sentimente pe care nu le poti sterge cu buretele.
Ce-i drept nu pot sa neg ca sexul cu fostele e de mare calitate. mai ales ca exista o anume relaxare, o cunoastere reciproca ... detaliata si, mai ales, lipsa de inhibitii. ca ce draq se mai poate intampla? i-am dat papucii sau ea mie o data... mai rau de atat nu exista

"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
Adevarat a grait kris. Si eu vad o imbunatatire calitativa sexuala substantiala. Pe scurt: eliberare sexuala si cerebrala maxima - regret? Pentru ce!? Doar daca esti intre timp cu altcineva si se intampla paralel sex cu fosta. Eh, cine nu are probleme cu lucrul asta - go for it. Cine are si ce-a mai mica retinere - STOP! Parerea mea of course!
- Mr_Jiggle
- Junior Member
Sex cu fosta ... oricand ... sexul a fost cea mai tare parte a relatiei ... parerea mea. Vorbind la general poti face acest lucru cand nu te leaga ceva sentimente de persoana cu care esti sau daca nu esti cu cineva. Apropos la Mr Jiggle la partea eliberare sexuala si cerebrala maxima - graieste numai adevar - doresc la toata lumea sa faca aceast lucru. Disclamer (Parerea mea) 

- Eros
- Junior Member
Parerea mea este ca sexul cu fostele este o aberatie tinand cont de faptul ca in general de o parte sau de alta raman sentimente care pot fi ranite usor. In general baietii sunt cei care le ranesc pe fete: din moment ce doua persoane s-au despartit, ce legatura mai au. De ce ar mai trebui sa faca sex? In cazul baietilor este cat de cat acceptabil, dar atunci cand este vorba de fete, parerea mea este ca asa ceva este inacceptabil... Ma gandesc oare cum se simyte actuala prietena cand afla ca prietenul ei a facut sex cu fosta.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
Cruela scrie:Ma gandesc oare cum se simyte actuala prietena cand afla ca prietenul ei a facut sex cu fosta.
probabil ca actuala ta prietena abia asteapta sa devina fosta lui, intelegi?... desi tu esti actuala ei prietena, probabil.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Eu as fi de acord sa o mai fac cu exul mai ales ca am tinut mult la el...problema e ca el nu cred ca mai vrea.Dar tu te gandesti si la sentimentele lor,ca ele poate mai simt ceva si se folosesc de acest lucru pt a mai fi in bratele persoanei iubite...
Am observat ca tie nu prea iti pasa de sentimentele fetelor(poate gresesc)...Daca ai avea o tipa virgina si ea s-ar atasa de tine ai putea sa o lasi,dupa ce o folosesti de cateva ori?Ai tine cont de sentimentele ei?
Nickul tau mi se pare cunoscut.....
Am observat ca tie nu prea iti pasa de sentimentele fetelor(poate gresesc)...Daca ai avea o tipa virgina si ea s-ar atasa de tine ai putea sa o lasi,dupa ce o folosesti de cateva ori?Ai tine cont de sentimentele ei?
Nickul tau mi se pare cunoscut.....
- Cristinna
- Junior Member
E bun
E bine cind te mai intilnesti cu o fosta si se deviaza intilnirea spre sex, nu neaparat in pat. Eu am facut-o intr-o padurice din oras. Voi ati facut vreodata asta? E grozav. Ne-am intilnit ne-am plimbat cam juma de ora dupa care a vrut sa o conduc spre casa.Ne-am pipait, am intrat in padure la umbra si i-am dat pantalonii jos.Avea niste raiati rosii misto si era deja super uda. Am facut-o pe la spate, a fost super. Dupa asta ne-am continuat relatia in sensul ca era doar sex si amandoi am consimtit asta. Si a fost super.
- Mariner101
- Junior Member
[B]Dap......sex si sex.....mmmmm...e cel mai bun lucru omenesc:)Eu ma caracterizez ca o persoana care este interesata de nou......fiecare are o latura ascunsa de a vrea sex din nou cu acel cineva lasat in urma....e ceva mai pikant,cel putin asa cred eu.IIn relatie tot timpul trebuie sa fie monoton....ba ca acum nu pot,ca ma simt rau...bla bla.Deci sex fratilor ca e cel mai bine.
- jamelia21
- Junior Member
barbatzii intre ei, cand se despart de o gagika " ba nu fii prost rupe-o si tu asha ca sa itzi mai ramana o portitza pentru zile negre"
la femei suna astfel: "ce eshti proasta? da-l inkol daka nu te-a vrut atunci, nu va merge niciodata, fa asha incat sa nu mai ai nici o legatura cu el vreodata"
concluzia: barbatzii sunt suficient de deshteptzi sa profite de sex fara obligatzii, pe cand femeile se gandesk ce reproshuri vor avea dupa.....ce pakat.....asa bine pika un sex cu exul !!!
la femei suna astfel: "ce eshti proasta? da-l inkol daka nu te-a vrut atunci, nu va merge niciodata, fa asha incat sa nu mai ai nici o legatura cu el vreodata"
concluzia: barbatzii sunt suficient de deshteptzi sa profite de sex fara obligatzii, pe cand femeile se gandesk ce reproshuri vor avea dupa.....ce pakat.....asa bine pika un sex cu exul !!!
- goni_q
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1