Salutari tuturor!
Daca va place Formula 1 si ati fi interesati sa participati alaturi de alti fani ai motorsportului la un concurs gen DIVIZIA FANTASTICA atunci accesati WWW.COMPETITIE.RO .
"Ce este http://www.COMPETITIE.ro ?
Site-ul http://www.competitie.ro a fost conceput in ideea de a reuni fanii Formulei 1 din Romania si de a le oferi, pe langa informatii de ultima ora legate de desfasurarea campionatului, posibilitatea de a isi folosi cunostintele si experienta in domeniu in cadrul unei competitii interactive, dotata cu premii, ce se va derula in paralel cu campinonatul de Formula 1.
"
Va garantam o crestere exponentiala a ADRENALINEI in timpul curselor si cine stie? Poate o liga pentru GrandPrix 3 (jocul...)!
See ya!
:bye:
Site dedicat Fanilor F1. Competitie Virtuala Inclusa! Va asteptam pe toti!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Fain site... Sper sa fiti la nivelul asteptarilor!
Sal'tare!
Mie personal imi place pagina si ideea e buna...
=D
Sa vedem daca o duceti la capat... Apropos, dupa ce m-am inscris ce urmeaza, care e urmatoarea etapa ????
Nigel
Mie personal imi place pagina si ideea e buna...
=D
Sa vedem daca o duceti la capat... Apropos, dupa ce m-am inscris ce urmeaza, care e urmatoarea etapa ????
Nigel
- romanul
- Junior Member
Fain site... Sper sa fiti la nivelul asteptarilor!
Salutari!
:B
Nene... imi place cum arata site-ul (mai ales pe LCD-ul meu)...
Bravo, ati facut o treaba buna dar mai aveti o groaza de facut, doar nu o sa lasati site-ul asa... ceva optiuni in plus nu ar strica sa stiti!
O intrebare: Dupa inscrierea in concurs ce trebuie sa fac? Sau ma rog, ce se intampla mai departe???
Nigel
:B
Nene... imi place cum arata site-ul (mai ales pe LCD-ul meu)...
Bravo, ati facut o treaba buna dar mai aveti o groaza de facut, doar nu o sa lasati site-ul asa... ceva optiuni in plus nu ar strica sa stiti!
O intrebare: Dupa inscrierea in concurs ce trebuie sa fac? Sau ma rog, ce se intampla mai departe???
Nigel
- Nigel
- Junior Member
Nigel, nu e cazu sa iti raspunzi singur la intrebari. Am inteles ca vrei sa iti faci reclama la site....doar ca nu ai ales forumul care trebuie.
Bafta !
Bafta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai ce am sa nu rezist ? ori ma crezi o domnisorica sclifosita ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Site-uri si Internet