Ce este dragostea?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce este dragostea?

Mesajde Eros » Dum Mar 07, 2004 2:51 pm

... este un virus, este un lucru care ne deregleaza, ne aduce in stadiul in care nu putem rationaliza corect, sau ... este un lucru sau o stare ce ne da ratiunea de a trai? Este dragostea motivul existentei noastre? Oare existam fiecare cu scopul de a iubi si a fii iubiti la randul nostru?
Eros
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 07, 2004 3:35 pm

pai conform Dictionarul Explicativ al Limbii ROmane (DEX), este vorba despre un substantiv feminin care inseamna: I. Sentiment de afectiune pentru cineva sau ceva; sentiment de afectiune fata de o persoana de sex opus: iubire, amor; Locutiune adverbiala: Cu (multa) dragoste sau cu toata dragostea = cu (multa) placere, (foarte) bucuros; Locutiune verbala: A prinde dragoste de (sau pentru, fata de) cineva (sau de ceva) = a se indragosti de cineva (sau de ceva). Expresie: A avea dragoste = a-i placea sa... A se topi (sau a se sfarsi, a muri) de dragoste pentru cineva = a iubi pe cineva cu patima; Fiinta iubita; Legatura sexuala; relatii amoroase. II. Planta erbacee cu frunze in forma de lance, dintate si cu flori roz-purpurii (Sedum fabaria).

sper ca raspunsul pe care ti l-am dat sa te fi multumit.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 07, 2004 4:16 pm

Eros...lasa-ne mah cu dragostea. avem altele pe cap. ne-ai deschis zece subiecte pe tema asta. credeam ca prin Timis pe acolo...avetzi lucruri mai interesante de facut.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Mar 07, 2004 4:31 pm

baixinho © scrie:substantiv feminin

o dragoste, doua dragosti? :con:
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Eros » Lun Mar 08, 2004 8:19 am

Oribilul Mosh scrie:Eros...lasa-ne mah cu dragostea. avem altele pe cap. ne-ai deschis zece subiecte pe tema asta. credeam ca prin Timis pe acolo...avetzi lucruri mai interesante de facut.

Pai ce sa zic. .. printre doua configurari de server si routari de net, si o instalare in masa de xp, datorita ratei 1 barbat la 7 femei care este in Lugoj, dragostea este singura dilema pe care o am. :yD
Eros
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 08, 2004 9:24 am

*lol* 1 barbat la 7 femei? Stai cumva in rai si nu stii?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Mar 08, 2004 9:36 am

nenea bhuttu, eo am copiat den DEX. recunosc ca nu m-am gandit pe moment ca suptstantifu ie defectiv de plural. fac me-a culpa.

Eros scrie:care este in Lugoj

neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! iauitel pasta!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Lun Mar 08, 2004 5:46 pm

De ce ma, Nichita zicea si el ceva de "dragostele noastre"... Licenta poetica :D
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Mar 08, 2004 5:51 pm

bhuttu scrie:o dragoste, doua dragosti? :con:

bre butule asa cum catarsis imi spuse ca venga boys are un text cu "the sun don't shine" asa are si adrian minune " doo dragoste-am avut"
ce argument mai pertinent vrei?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Wild Rose » Lun Mar 08, 2004 8:27 pm

dragostea = un complex periferic amorfozat care in egocentrul pseudoindividualitatii provoaca sentimentul "ce bine ar fi sa ne futem"...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 09, 2004 9:23 am

Wild, simt o dragoste puternica pentru tine.
ANTI

baixinho©

Mesajde Joao » Mar Mar 09, 2004 1:03 pm

vise multe si si mai multe dezamagiri.
Dar as iubi mereu!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Mar 09, 2004 1:09 pm

dragostea e o chestie inventata de evrei ca sa se foota pe gratis
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Crystalized » Mar Mar 09, 2004 5:54 pm

dragostea e ceva inutil si efemer pt.ca trece asa de repede.Nu ajuta cu nimic,este menita doar sa chinuie sufletul fetelor.Sper sa nu ma indragostesc vreodata.
Crystalized

Mesajde MasterPiece » Joi Mar 11, 2004 11:23 am

Un rau necesar :*
MasterPiece
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Mar 11, 2004 4:37 pm

eyewitness scrie:bre butule asa cum catarsis imi spuse ca venga boys are un text cu "the sun don't shine" asa are si adrian minune " doo dragoste-am avut"
1. cine e catarsis?
2. leadbelly nu ti-a convenit?
3. :M
4. (ca sa fiu on-topic) dragostea e mai mult un proces de autosugestie
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Reply Night ...

Mesajde Eros » Mar Mar 16, 2004 8:29 am

Night Strass scrie:dragostea e ceva inutil si efemer pt.ca trece asa de repede.Nu ajuta cu nimic,este menita doar sa chinuie sufletul fetelor.Sper sa nu ma indragostesc vreodata.

Banuiesc ca esti o fata si de aceea am sa ma adresez in felul acesta ... probabil nu ai fost cu adevarat indragostita, a fost o tentativa nereusita, dar daca vei avea parte de iubire adevarata nu ai putea spune aceste lucruri. Eu am iubit, am fost iubit si vreau sa iubesc din nou ... chiar cu riscul sa sufar din nou ... Eros

PS. Te simti pustiu cand nu iubesti!
Eros
Junior Member

Mesajde Tanase » Mar Mar 16, 2004 3:07 pm

Dragostea e de mai multe feluri, si totusi una singura. Tema pentru acasa
Tanase

Mesajde eyewitness » Mar Mar 16, 2004 3:11 pm

tanase jos palaria , pe mine unu m-ai bagat in sedinta. iejti prea pro-fund nene pentru noi. la forumu academiei romane ai incercat?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Mar 16, 2004 3:16 pm

ba elitistule, iar te iei mai de uameni mai putin elitisti?

Night Strass: cat de proFUNDa fusasi.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Tanase » Mar Mar 16, 2004 4:20 pm

eu nu m-am luat de nimeni...am exprimatara o parere. Sa mor de nu-i asha.
Si asta cu parerea si parerea dar si faptul ac dragostea asta ie cam duplicitara
Tanase

Mesajde cubu » Dum Mar 21, 2004 8:57 pm

Dragostea este un sentiment egoist. Iubesti ca sa ti se intoarca favoarea si sa te simti tu bine. Si ca sa te inmultesti. C-asa suntem toti programati.

E placut pana la urma.
indescifrabil
cubu

Mesajde I`m With You » Mar Apr 06, 2004 4:39 pm

okay...sa va explic in termenii mei,de "tipa la 15 ani"

Eu am fost indragostita,dar defapt cred ca ink il mai iubesc pe acel baiat.Eram super fericita,ma simteam in al 9lea cer si nu vedeam alti baieti in jurul meu.El era singurul care ma interesa,care ma facea fericita...Era numai al meu :P Era,ca nu mai este
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Apr 06, 2004 6:20 pm

I`m With You mai facut sa rad :yD Eu zic ca ce ai simtit si inca simti pt. baiatul ala nu e nimic mai mult de infatuation/crush :)
Iar cat despre ce este dragostea nu imi dau cu parerea, pt. ca fiecare o simte in felul lui/ei, cu toate ca tin sa cred ca daca cineva te face sa te simti in al 9-lea cer nu inseamna ca esti indragostit,pt. ca poate sa te satisfaca fizic iar sufleteste ba ....hai ca deja aberz si inca nu sa facut 12 :T
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde NiceSmil3 » Mie Apr 07, 2004 6:36 pm

nush si nu cred ca ar pute cineva sa spuna ce e dragoste, ganditi-va putin: n-au reushit atatia poeti in sute de ani...asa ca totusi. Eu cred ca ar fi mai bine sa va lasati dezmierdati de bratele ei fine fara sa va mai complicati sa intelegeti ce este de fapt.
scratch my skin
and let red roses rise in rivers
cut my belly, eat my liver
and rape my body with your fingers.
NiceSmil3
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Apr 10, 2004 5:25 pm

Jadore Mafia...Nu ai de unde sa shtii tu ce am simtit eu...shtii...nu ai fos` tu acolo,iar ceea ce am simtit pt el nu a fost INFUATATION.Pentru k nu pot descrie DRAGOSTEA,m`am exprimat cum am crezut eu k e mai bine...
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Lun Apr 12, 2004 3:23 pm

lolza,im with u dupa mesajul asta imi curg lacrimile...de ras. :hehe:
ce dragoste ai simtit tu pentru baiatul respectiv la varsta ta de 14 ani,eu nu pot sa-mi dau seama.
Nu mi-o lua in nume de rau,dar dragoste la 15 ani nu exista. sa stii.Exista doar simpatie.
Catzelusha

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 5:06 pm

Catzelusha....aici iti dau dreptate. Exista simpatie, sau o chestie de moment...ma rog, cert e ca te face fericita si o simpla privire...
Mai exista si obsesia, pentru ca daca esti "indragostita" de prea mult timp, deja incepi sa devii disperata, sa-l vezi mai repede, sa intrii in vorba cu el si chestii de genul asta.
P.S- Nu vorbesc din experienta proprie,ci din experientele amicelor.(Trust me, deja am devenit eu innebunita de asemenea povestiri...)
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Apr 12, 2004 5:54 pm

aici va contrazic DRAGOSTEA NU ARE VARSTA, dar deh nu ma mir ca ziceti prosti precum cea de mai sus, ca doar asa le impuie capul parinti copiilor lor, am o gramada de colege care parintii le baga tot felul de tampenii in cap, nu face aia, nu face aia, esti tampita ca nu ai cum sa iubesti la 14, 15 ani etc, da, iubirea se dezvolta cu varsta, pe cat devii mai matur pe atat o intelegi mai bine si devine mai profunda.....ma rog exista si exceptii ;s
DRAGOSTEA NU ARE VARSTA SI NICI O DEFINITIE exacta FIECARE are o perceptie diferita a dragostei, ,singurul lucru care il simtim toti cand iubim este setimentul de egoism.....vrem ca persoana respectiva sa fie numai si numai pt noi
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Mar Apr 13, 2004 4:31 am

Uhhh...eu nu am discutii cu parintii referitoare la dragoste, si nimeni nu-mi impuie capul cu prostii...
Asta e parerea mea, ca la varsta asta nu poti sa iubesti pe cineva, ci doar sa simpatizezi...
Iubirea se naste mai tarziu, cand exista o relatie stabila, pe cand la varste fragede nu exista asa ceva, si rari mai sunt baietii care chiar plac o fata cu adevarat...
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma