ei bine, fiindca asta a fost prima tinta pe forumul asta, sa va delectez, cunoscatorilor de rap/hip-hop cu adevarata spuma. adevaratii adevarati, nu bug, nu parazitii, nu eminem.
e vorba de cativa care au schimbat radical hip-hop-ul in state shi acum sunt mari produceri pe care ii auziti fara sa shtiti de ei.
sa incepem deci: N.E.R.D. - acum cunoscuti drept "the neptunes"
dilated peoples - cele mai tari scratch-uri pe care le-am auzit vreodata, ca sa nu vorbim de lyrics
timbaland [& magoo] - the guru of producers
adaugam aici pe busta rhymes, missy elliott shi dmx shi lista e completa. totushi threadul este despre cei de mai sus shi postati numai daca aveti idee despre ce vorbiti.
ar mai fi cativa care intr-adevar sunt superunknown dar cu atat mai mishto. e vorba de redcloud [are un album, "traveling circus", marpha].
sa va vad !
the hip-hop u shouldn't know about
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
...
tu de unde te-ai mai trezit traitiar?
Neptunes? cei mai adevarati??? daca ii ei ca producatori de succes COMERCIALI da sunt niste adevarati, dar trupa lor...de tocilari nebagati in seama rock/rap/rap/rock ....n-are treaba cu hip hop-ul, nici macar nu SUSTIN (adica ei trupa) ca ar face muzica hip hop. deci aici ai un - (minus)
dialeted peoples. ok, cei mai tari in scratchuri ? deci si Science si Evidence fac scratchuri??? Sau doar DJ Babu? E vorba de hip hop in general si nu de DJ buni. deci alt -
Timbaland (fara Magoo). Este intr-adevar unul din cei mai buni producatori, si unul din preferatii mei. aici ai un + cu toate ca ai abordat total aiurea problema.
adaugi busta, missy (??????) si dmx intr-o lista in care, mai sus, mentionezi ca "eminem" nu are loc, printre "adevarati" (numai tu stii ce ai vrut sa spui prin adevarati). multe - - - - - - -
alt thread aiurea....
Neptunes? cei mai adevarati??? daca ii ei ca producatori de succes COMERCIALI da sunt niste adevarati, dar trupa lor...de tocilari nebagati in seama rock/rap/rap/rock ....n-are treaba cu hip hop-ul, nici macar nu SUSTIN (adica ei trupa) ca ar face muzica hip hop. deci aici ai un - (minus)
dialeted peoples. ok, cei mai tari in scratchuri ? deci si Science si Evidence fac scratchuri??? Sau doar DJ Babu? E vorba de hip hop in general si nu de DJ buni. deci alt -
Timbaland (fara Magoo). Este intr-adevar unul din cei mai buni producatori, si unul din preferatii mei. aici ai un + cu toate ca ai abordat total aiurea problema.
adaugi busta, missy (??????) si dmx intr-o lista in care, mai sus, mentionezi ca "eminem" nu are loc, printre "adevarati" (numai tu stii ce ai vrut sa spui prin adevarati). multe - - - - - - -
alt thread aiurea....
-
n3aGabitz - Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1