ce muzica reuseste sa va schimbe dispozitia?

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

ce muzica reuseste sa va schimbe dispozitia?

Mesajde iuliah » Dum Apr 18, 2004 1:35 pm

Salutare
De ceva vreme n-am mai trecut pe aici.
Ce as vrea eu sa stiu e ce muzica ascultati voi cand vreti sa va schimbati starea de spirit.
Una din piesele care imi schimba mie dispozitia e "I will survive".
Astept sa aud si alte pareri.
CoCo
iuliah
Junior Member

Mesajde Manaie » Dum Apr 18, 2004 3:46 pm

ca sa raspund la intrebarea din topic as spune ca :manelele sigur imi schimba dispozitia, evident aud fara sa vreau , in orice loc din orasul meu natal.
si vreau sa zic ca nu ma simt prea bine cand ascult asa ceva.
ca sa fiu serios pot sa zic : pink floyd sau jazz si se rezolva toate problemele--iata un drog nou. :)
Manaie
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Apr 18, 2004 4:17 pm

Pink Floyd, da!! Si Alan Parson, ca e pe aproape. Uneori U2, Sting. Sunt multi, daca stau sa ma gandesc. Ieri m-am uitat la un concert din 2000 Roger Waters. Aia da schimbare de stare!!! Si avea subtitrare la textul pieselor. Mesaj, nu gluma! :o Iar cand e inorat afara imi pun Proconsul, "daca va fi soare" :-: Chiar iese soarele!
camitza1
Junior Member

Mesajde Florin » Dum Apr 18, 2004 11:34 pm

Mie imi lipseste calmul orasului meu - Timisoara, plimbarile pe stradutele din Piata Unirii, cafenele, berarii si cluburi unde imi faceam candva veacul. Si prietenii mei de acolo, oameni cu care am invatat sa cant, oameni de la care am invatat sa cant. Era un fel de a ne intelege din priviri care imi lipseste. Bucurestiul are farmecul lui, dar aici oamenii nu se uita direct in ochi decat cu scopul de a domina. Ca la urs, care pleaca primul privirea fuge dupa tigari.
In general nu am timp sa ma gandesc la toate astea, sunt un urs ocupat. Dar cand se intampla, si ma aflu acasa, ascult Bach, categoric Bach.
Florin
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Apr 19, 2004 8:14 am

la biuro=cargo, t.rex si gilbert o'sullivan
acasa=rockul anilor 70
cand ma cert cu consuarta=leonard cohen si pink floyd
can ma impac=garry glitter , john digweed si paul oakenfold
cand ma-mbat=ansamblul din clejani si lautareasca
cand ma dau mare = mozart si arii din opere
la volan=muttabaruka si dub factory
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde viva » Lun Apr 19, 2004 8:24 am

Ascult:
Frank Sinatra
Porumbescu
Mozart....nu ca sa ma dau mare ... ci ca sa intru in stare.
Altfel ..ma transpun mai greu in lumea aia mai misto :)
viva
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Apr 19, 2004 8:59 am

Cohen, Manson, Parazitii, Portishead, Massive Attack, Roni Size, Cure, DM, reggae de calitate, Insane Clown Possy, Cypress Hill, Pixies, Radiohead, Pulp, Orbital, Bjork si multi, multi altii.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde iuliah » Mar Apr 20, 2004 1:14 pm

Mai eu nu sunt de acord cu tine. Saptamana trecuta am fost la Bucuresti si chiar am ramas impresionata atat de oras cat si de oameni. Am tot auzit ca bucurestenii sunt reci si bla bla-uri din astea dar in ceea ce ma priveste au fost chiar neasteptat de amabili. Probabil ca daca as locui acolo as reusi sa vad si o alta latura dar mie mi-a placut mult de tot.
Poti veni si la Cluj daca vrei un oras calm, nu o sa ai intalnirile cu prietenii dar o sa gasesti cafenele si cluburi care cu siguranta o sa-ti placa.
Spre rusinea mea n-am mai ascultat Bach de ani buni de zile dar cine stie, poate in curand o sa se intample si asta.
Blackmoore's night e inca ceva care imi place sa ascult oricand.
xbass scrie:Mie imi lipseste calmul orasului meu - Timisoara, plimbarile pe stradutele din Piata Unirii, cafenele, berarii si cluburi unde imi faceam candva veacul. Si prietenii mei de acolo, oameni cu care am invatat sa cant, oameni de la care am invatat sa cant. Era un fel de a ne intelege din priviri care imi lipseste. Bucurestiul are farmecul lui, dar aici oamenii nu se uita direct in ochi decat cu scopul de a domina. Ca la urs, care pleaca primul privirea fuge dupa tigari.
In general nu am timp sa ma gandesc la toate astea, sunt un urs ocupat. Dar cand se intampla, si ma aflu acasa, ascult Bach, categoric Bach.
CoCo
iuliah
Junior Member

Mesajde Florin » Mie Apr 21, 2004 12:51 am

Bucurestiul are frumusetea lui, asa cum am zis, iar oamenii nu sunt deloc reci. Doar ca intr-un oras asa mare prioritatile sunt altele.
Pe de alta parte, azi am ascultat Red Snapper
Florin
Junior Member

Mesajde iuliah » Mie Apr 21, 2004 4:26 pm

mai Xbass de ce o dai la intors. Ce inseaman ca "oamenii nu se uita direct in ochi decat cu scopul de a domina", asta descrie ca oamenii sunt calzi si sociabili? Eu nu prea cred, dar oricum.
Pink Floyd ascult acum si tare imi place
CoCo
iuliah
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 21, 2004 4:36 pm

Aphex Twin,Aphex Twin,Aphex Twin - demential. Demult n-am mai fost asa bine dispus!
piskeshu
banned

Mesajde viva » Mie Apr 21, 2004 4:41 pm

Salut Piskeshu,
Tine-o tot asa! Sper sa fie contagioasa buna ta dispozitie.
Poate se aplica tuturor. :)
viva
Junior Member

Mesajde Florin » Mie Apr 21, 2004 5:04 pm

iuliah scrie:mai Xbass de ce o dai la intors. Ce inseaman ca "oamenii nu se uita direct in ochi decat cu scopul de a domina", asta descrie ca oamenii sunt calzi si sociabili? Eu nu prea cred, dar oricum.
Pink Floyd ascult acum si tare imi place

Iulia, este gresit sa purtam discutia asta (oricum offtopic) - oamenii sunt aici asa, acolo altfel. Peste tot gasesti oameni calzi, oameni reci, sfinti si jigodii. Eu vorbeam mai mult de un sentiment "de strada", la care contribuie foarte mult agitatia, zgomotul, graba. Si vorbeam de Bach.
Pe de alta parte ascult acum Portishead live.
Florin
Junior Member

Mesajde iuliah » Mie Apr 21, 2004 9:17 pm

ok mai xbass intr-adevar nu are rost sa vorbim despre asta.
ascult Staind acum si e ok.
Piskeshu, mai da si la altii din dispozitia ta ca sigur nu se supara.
Acum cred ca e cazul sa va zic good night ca sunt rupta de oboseala si maine ma trezesc devreme .
Salutare
CoCo
iuliah
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Apr 21, 2004 10:15 pm

Pe mine ma bine dispune Sade..o ador..genul sau de muzica este foarte relaxant si incitant in acelasi timp*p...

Muzica house oricum e pe primul loc, um Mark Farina sau Derek Carter este bine venit:yD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde SatyR » Joi Apr 22, 2004 11:36 pm

Pai sa o luam pe rand..daca sunt nervos e musai sa ascult o muzica cat mai dura...un Empyrium merge de minune mai mereu, daca da gres atunci nu ma lasa la greu Burzum sau Disciples of Berkowizt, muzica dura cum spuneam dar culmea reuseste sa ma calmeze...mai ma binedispune un ATB sau ceva asemanator...cand sunt plictisit si gandul ma duce la mare, soare si asa mai departe ATB-ul e de baza, muzica neamtului insuflandu-mi ceva optimism de care si asa duc mare lipsa...in rest, se poate intampla ca o manea de dragoste sa imi strice dispozitia iar una despre bani, smardoi, pesti si mascati sa aiba efect contrar...
SatyR
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Apr 24, 2004 9:36 am

Pai...Ma rog...Depinde Cat de rau Ma simt...Pentru ca ... daca ma simt rau,rau de tot nu-mi schimba nimeni dispozitzia,doar prietenii :P
so...De-ar fi asha...Pai B.U.G. Mafia,EMINEM (normal!!),Animal x(dar aici depinde si de melodii),O-zone "Oriunde ai Fi" :P Si mai sunt...Dar nu-mi vin acum in minte.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde river » Sâm Apr 24, 2004 11:58 am

Cand sunt deprimata, Pasarea Colibri, Phoenix si Nicu Alifantis, Beatles, REM etc. ma deprima
Cand sunt vesela, Pasarea Colibri, Phoenix si Nicu Alifantis, Beatles, REM etc. ma inveselesc
Cand ma gandesc la prietenii mei ascult Bob Dylan, Floyd, REM etc.
Cand ma gandesc la dusmanii mei, n-ascult manele etc.
Cand sunt eu cu mine insami ascult Melanie si Joan Baez etc.
Cand sunt un pic ametzita (sau daca am chef de baut) imi prieste Janis Joplin, Doors, Iris, Cargo etc.
Cand sunt indragostita, adica tot timpul, ascult muzica de mai sus. ETC.
Ideea este ca orice muzica reuseste sa-mi schimbe dispozitzia. :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde A|exandra » Sâm Apr 24, 2004 12:02 pm

By far... efectul cel mai mare asupra dispozitziei mele il are EvaneScencE...in special melodia "Imaginary"...it`s kinda strange though...oricat de rau m-as simtzi...imi este de ajuns s-o ascult de cateva ori shi sunt iar bine dispusa A-)
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 24, 2004 2:36 pm

Shi sa nteleg ca pan sa apara melodia lu ivaniesens ajtia nu ierai mai deloc binedispusa?:j

on topic:

Daca sunt nervos,de obicei Rage against the machine,Guttermouth,Anthrax shi alte d-astea cu volomu mai spre maxim
Daca sunt duar melancolic Dire Straits,U2,Stones
Daca sunt bucuros,fericit,vesel,sau duar beat Gypsy Kings,Digable Planets,Roots shi alte d-astea
Daca nu sunt in nici una din starile de mai sus shi sunt duar plicitist ascult Bregovic.Ma binedispune:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 24, 2004 2:55 pm

Eu nu ascult muzica pentru a imi schima dispozitia....ci pentru a-mi accentua dispozitia in care sunt.

cand sunt romantic la modul fin ---> Neil Young, Bob Dylan , Radiohead, The Smiths, Pink Floyd, The Doors , Dire Straits

cand sunt romantic dar agitat ----> Blink 182 , Pulp

cand sunt pur si simplu romantic ----> The Drifters si altii ca ei...in spetza anii 50-60
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

:hehe:

Mesajde A|exandra » Sâm Apr 24, 2004 5:12 pm

MiG29 scrie:Shi sa nteleg ca pan sa apara melodia lu ivaniesens ajtia nu ierai mai deloc binedispusa?:j

iegzact MiG ...pana au aparut ashtia de la "ivaniesens" tunam shi fulgeram toata ziua ;m
Serios acum...inainte nu mi se intampla ca o melodie sa-mi schimbe starea de spirit...believe it or not... ;-)
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde diana_bo2002 » Joi Apr 29, 2004 10:54 am

Louis Armstrong : "What A Wonderful World" . Ma face sa vad doar partea frumoasa a lucrurilor :)
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
diana_bo2002
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Apr 29, 2004 11:02 am

Daca iese soarele si pun eek-a-mouse cu sigurantza mi se schimba dispozitia!
piskeshu
banned

Mesajde Bortzianu' » Joi Apr 29, 2004 2:22 pm

adf si muse reusesc sa mai imi intoarca fatza din perna :(
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde danjazzbass » Joi Mai 20, 2004 2:45 pm

Orice muzica iti schimba dispozitia in momentul in care o asculti.Daca senzatia creata este una de disconfort atunci schimba CD-ul, iar daca nu asculta-l pana la capat si pune-l pe repeat. Este atat de simplu...
Prepe
danjazzbass
Junior Member

Mesajde lixandru » Joi Iun 10, 2004 11:42 pm

Pai... de la muzica pentru copii, date fiind circumstantele, pana la Leonard Cohen, Yanni, Evanescence, Paul Oakenfold, Iris, Cargo, Bob Seger, Pink Floyd, Dire Straits, Gheorghe Zamfir, Goran Bregovic Janis Joplin, Claiderman, Santana si lista ramane deschisa pt ca nu imi amintesc la ora asta chiar toate formatiile care "imi gadila urechile intr-un mod placut"!
Eu consider ca mai toate genurile de muzica au fost create cu un scop anume... "Cineva" imi spunea odata ca o cultura muzicala se creaza ascultand toate genurile muzicale...
lixandru
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Iun 11, 2004 7:13 am

Cat Stevens - oricind, oriunde, oricit

Led Zeppelin si Janis Joplin, dar evit sa ii ascult asa oricum, deoarece muzica lor imi creaza o stare mult prea speciala ca sa ii pot asculta oricind.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Rock-Boy » Vin Iun 11, 2004 7:18 am

May.... Yo raman cu Rock`ul pana la moarte... cand il ascult e ca shi cum m'asi droga ! totul e perfect !
Rock-Boy
Junior Member

Înapoi la Proconsul