Mtv Best hiphop ....
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mtv Best hiphop ....
Lua mafia ... ma mir ca nu lua codu penal ..... !!! ;a
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Pai dah...anul asta Parazitii nu au cantat prea mult impreuna si d`aia...desi...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
pai da...
Lua shi best album ... mortii masii ... ash vrea sa vad si eu pe mircarii de au votat la mtv .ro .... manelarii poolii !!! ;a
Shi acu behaie cu micu in gat pe scena ... nu se intelege nimik ... !!! ;S
Shi acu behaie cu micu in gat pe scena ... nu se intelege nimik ... !!! ;S
-
Mah voi inca nu v-ati dat seama cum se dau premiile astea ?ati vazut probabil ca au luat si Spicy,Andra sau Gia...si ati vazut reactiile...ceea ce inseamna ca nu au fost votate pt k daca erau, cei ce la votau nu le huiduiau nu ? Si oricum nu premiile arata valoarea !ce naiba mah ? eu am fost acolo si am vauzt reactia publicului la fatza locului si Parazitii au fost mult mai tari si mai aplaudati ! Bravo lor mah...JOS CENZURA !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
ataa vreme cat mafia a avut strategia foarte bine pusa la punct tintind un singur scop si anume castigarea premiului, nimic nu ma mira..ma refer la lansarea unei piese in intervalul permis pt a fi nominalizata - romaneshte, plus inca o piesa sa fie rulata in powerplay inaintea premiilor - o lume nebuna.....asta e mafia, asta e cat musicu..si daca parazitii au luat anul trecut..era imposibil sa nu fie mafia anul asta castigatorii..asta este...oricum..parca s-au auzit fluieraturi cand s-au urcat pe scena ?!
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
De la televizor vazute aceste premii n-au zis mai nimic...niste fetze de oameni dubioshi, multe premii ratate de Parazitzii, deshi Vicii a fost peste Romaneste, shi un gest frumos al lui Despot care i-a dedicat premiul de la Best Live... Tare faza cu Larry Flint shi in general toata ideea de Jos Cenzura.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Cheloo a cam fost "viciat" de cateva premii. Nu spun ca Mafia nu a meritat unele din premiile pe care le-a luat, dar totusi Cheloo merita mai mult. Specatcolul a fost cam nasol aratand ca romanii pot strica pana si un nume precum MTV. A functionat perfect sistemul de pile...vezi prezentatoarea loredana, castigatori gen spicy sau gia. Oricum spectacolul a fost salvat de scena destul de misto si de "recitalurile" Parazitii , Zdob si Zdub si de gestul frumos a lui Despot care l-a mentionat si pe Cheloo, plus fluieraturile de la gia si spicy.
-
gizzo - Junior Member
Da ...
bine punctat gizzo !!
Intr-adevar Despot a fost tare cu faza aia !!! Zdob si zdub au fost beton la faza cu " miersi bocu !! " LOL !! (moldoveni
)
Si lasa noi sa fim sanatosi ca mafia s-a cam inbolnavit ... bineinteles pe urmatoru album ... " am luat tot ce se putea lua ! " hmmm... s-a mai auzit !
Si acu daca stau sa ma gandesc bine :-? ... uzzi pe piesa "noi vs voi " de pe condoleante parca e luat de suflet ... super nashpa strofa lui ... refrenu in linii mari ... cand scriu asta e in reluare awardsu' ... kkt

Intr-adevar Despot a fost tare cu faza aia !!! Zdob si zdub au fost beton la faza cu " miersi bocu !! " LOL !! (moldoveni

Si lasa noi sa fim sanatosi ca mafia s-a cam inbolnavit ... bineinteles pe urmatoru album ... " am luat tot ce se putea lua ! " hmmm... s-a mai auzit !
Si acu daca stau sa ma gandesc bine :-? ... uzzi pe piesa "noi vs voi " de pe condoleante parca e luat de suflet ... super nashpa strofa lui ... refrenu in linii mari ... cand scriu asta e in reluare awardsu' ... kkt

-
loool, mi-am adus aminte de amaratul ala de la Cassa Locco cu "premiul se acorda....lui Gia, din ciclul, <<las' k are tata bani sa plateasca>>"
-
cel mai fericit om de paici neamtzu...este frate merita mafia nu?,asteptam argumentu tau de 2 pagini prin care faci o demonstratzie nula ca uzzi e tare-n pula...da pana una alta ata ete...si cand o fi mai rau sa ne fie asa de bine!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
nedreptate
Multe trupe comerciale s-au perindat in klasamentu de hh romanesc dar exista o mika da' mare exceptzie ..parazitzii care zik yo ca nu-s tokmai komerciali da nici prea under sunt undeva unde tra' sa fie shi inkid paranteza cu asta shi trec sa vb. despre nominalizatzi:mafia ,nici nu ma shteptam sa primeasca ei trofeu' mai ales ca au concurat cu parazitzii la un lok shi a fost o dezamagire pentru mine sa li se acorde mafiotzilor atentzia....dar asta e:( se pare ca cei de la mtv le-au akordat premiu' lu mafia in functzie de numaru voturilor primite prin sms shi alte metode virtuale shi nu au pus accent pe kalitatea materialelor prezentate.K sa nu fiu jepat singura treaba la care sa zicem ca ar fi trebuit sa fi fost nominalizatzi mafia ar fi la cel mai bun sound shi nu la cel mai bun hh.Ma retrag!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
imi pare rau da ........
imi pare rau da Cheloo trebuia sa castige toate premiile la care era nominalizat
de cate ori era sa se dea premiul ,stateam in genunchi
si ma rugam sa castige cheloo (bagami-ash pula am mai rupt si patu')
mafia trebuia sa castige la Best group si best video in rest trebuia cheloo
imi pare rau ca Para au facat show de show
au facut si mafia ceva da au cam fost huiduiti,oricum mi-a placut ca au preluat stafeta de la parazitii cu "jos cenzura" si au injurat si ei la melodiile care le-au cantat ;h
in rest au mai facut show cei de la zdob si zdub (credeam ca nu vor sa se mai dea jos de pe scena) si cei de la AB4
imi pare rau de artistii internationali ca au cantat Playback
bine ca ma durea in coaie ce ceilalti singuru care ma atras a fost Kevin Little(asta ca e jamaican :S ) da m-a suparat si el ca a cantat semilive
in rest a fost mult mai bine decat data trecuta
bine ca a bagat-o pe loredana (data trecuta a fost flegmaticu' ala de piersic jr.) oricum cel mai bun prezentator pt. asha ceva ar fi CHELOO :j
in fine nu uitati ca pe 26 apare JOS CENZURA si mai important, cumparati-l ORIGINAL
PACE
de cate ori era sa se dea premiul ,stateam in genunchi

mafia trebuia sa castige la Best group si best video in rest trebuia cheloo
imi pare rau ca Para au facat show de show
au facut si mafia ceva da au cam fost huiduiti,oricum mi-a placut ca au preluat stafeta de la parazitii cu "jos cenzura" si au injurat si ei la melodiile care le-au cantat ;h
in rest au mai facut show cei de la zdob si zdub (credeam ca nu vor sa se mai dea jos de pe scena) si cei de la AB4
imi pare rau de artistii internationali ca au cantat Playback
bine ca ma durea in coaie ce ceilalti singuru care ma atras a fost Kevin Little(asta ca e jamaican :S ) da m-a suparat si el ca a cantat semilive
in rest a fost mult mai bine decat data trecuta
bine ca a bagat-o pe loredana (data trecuta a fost flegmaticu' ala de piersic jr.) oricum cel mai bun prezentator pt. asha ceva ar fi CHELOO :j
in fine nu uitati ca pe 26 apare JOS CENZURA si mai important, cumparati-l ORIGINAL
PACE
-
Neddy - Junior Member
Nu neddy, cheloo nu trebuia sa castige toate categoriile la care a fost nominalizat, pentru ca la best live VDV merita din plin. Sa fim totushi rezonabili...
-
ce-a mai tare faza de la decernarerea premiilor a fost atunci cand a intrat parazitii....iar pe ecran a aparut andrei gheorghe rastignit pe cruce si cu steagul romaniei la cur......si faza cu cassaloco a fost super tare
mai mi-a placut si faza cu tataee de la b.u.g ......cand l-au intrebat daca pe ei ii imbraca stilistii.....raspuns:da...mi-au zis sa iau ceva sa ma imbrac....mi-am luat tricoul asta la 400000 de mii(cam asa ceva)
mai mi-a placut si faza cu tataee de la b.u.g ......cand l-au intrebat daca pe ei ii imbraca stilistii.....raspuns:da...mi-au zis sa iau ceva sa ma imbrac....mi-am luat tricoul asta la 400000 de mii(cam asa ceva)
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
Eu unu' as fi acordat premiul parazitiilor,dar asa a fost sa fie.Inca ceva...Ce frumos s-a auzit Ombladon cu Raku pe scena si ce ca dracu s-a auzit mafia...De ce trebuie bagate microfoanele alea pana in esofag in timp ce canti?Mare dilema...
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
[quote="rap_t_one"]Neamtule ai scris semnatura aia ca sa ai o replica la flegma sau chiar crezi treaba aia ???? :hehe: :hehe: This is you : ]
NU.Asta e neamtzu.Cred ca a votat Mafia de vreo 50 de ori.Nu`i asa,germane?!:P
Pe mine m`a enervat ingamfarea lu`Tataee:``s`au adunat premii peste premii,diplome...``,de parca era indiferent,desi era in extaz.Parerea mea.
Nu`i asa,severinene?!
NU.Asta e neamtzu.Cred ca a votat Mafia de vreo 50 de ori.Nu`i asa,germane?!:P
Pe mine m`a enervat ingamfarea lu`Tataee:``s`au adunat premii peste premii,diplome...``,de parca era indiferent,desi era in extaz.Parerea mea.
Nu`i asa,severinene?!
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
hm.interesant ceea ce am citit eu mai sunt.vreau sa zic ca am fost in extaz cand am observat ca majoritatea recunosc castigatori pe cei de la parazitii..bv mey..ma bucur ca existe persoane care gandesc ca mine.inca ceva ce m-a surprins.au fost laudata formatii de rock....super tare ..tineti-o tot asha!!!!
sTay bLind_yEt cOncIouS
- Sadonyx
- Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1