katatonia

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

katatonia

Mesajde (oana) Psycho » Joi Mai 20, 2004 8:19 pm

off intreb si eu a auzit cineva de Katatonia sau dak ii place :sal: :rulz: ...........................sunt moarta dupa formatzia si fac uite sa ;a ca nu mai stu pe nimeni caruia sai placa sau macar sa fi auzit de ei :rulz:
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Mai 20, 2004 10:01 pm

Pai ii stiu, am ascultat albumul Last Fair Deal dar nu prea mi-a placut. Restul albumelor nu stiu cum suna, poate ne zici tu.
whatever

Mesajde cubu » Vin Mai 21, 2004 11:51 am

Katatonia imi place partial, adica de la "Discouraged Ones" incoace. Album care a fost de fapt primul pe care l-am ascultat. Apoi am luat o mare teapa cand mi-am facut toate albumele si EP-urile. Zic teapa pentru ca cele vechi sunt death metal. Gen pe care nu-l gust. De loc.
indescifrabil
cubu

Mesajde (oana) Psycho » Vin Mai 21, 2004 6:35 pm

sunt szuper......tonight decision.shi viva emptines.......sunt gen black metal....foarte depresiv....asta au facut sami placa albumele mai vechi sunt death metal......da shi ala szuper de calitate.......dupa parerea mea sunt foartye buni sa te faca sa vizualizezi anumite imagini :cry:
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Mai 24, 2004 2:49 pm

se numeste doom death metal... stilul descris de tine...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde (oana) Psycho » Mar Mai 25, 2004 6:39 am

zau.?.?.........................
, "...Through the bleak window of my soul
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde DeathBride » Mar Iun 08, 2004 10:06 pm

whatever whatnever theoretic imi plac Katatonia.........suna bine.........dar totusi nu am albumele vechi ...........
DeathBride
Junior Member

Mesajde (oana) Psycho » Joi Iul 01, 2004 12:10 pm

wednesday scrie:se numeste doom death metal... stilul descris de tine...

eu stiam ca e dark metal in general!da ma rog [-o
, "...Through the bleak window of my soul
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde SexyPsycho » Mie Sep 01, 2004 3:31 pm

katatonia...viva emptiness e singurul album care mi-a placut...in rest...:bleah:
SexyPsycho
Junior Member

Mesajde DeathBride » Joi Sep 02, 2004 7:35 pm

da macar ai ascultat toate albumele?.pentru ca nu poti asculta ''tonight decion's'' si sa nu iti placa...... :no:
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde SexyPsycho » Sâm Sep 04, 2004 2:36 pm

le-am ascultat pe toate....
SexyPsycho
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 04, 2004 11:46 pm

am asc. numa' vreo 3 piese shi...negativurile imi plac,dar vocea ma cam zgarie pe creier... :)
Titina
Junior Member

Mesajde SatyR » Sâm Sep 04, 2004 11:56 pm

Tot cateva piese am ascultat si io. Suna binisor, au niste riff-uri de chitara f interesante, in schimb, ma cam deranjeaza vocalul.
SatyR
Junior Member

Mesajde sheep » Sâm Sep 11, 2004 9:42 am

nu mi se par aja grozavi..i like very much Saw you drown de pe Discouraged Ones..dar nu prea imi place vocea :rolleyes:
sheep
Junior Member

Mesajde DeathBride » Mar Sep 21, 2004 3:09 pm

ce aveti mai cu Jonas Renkse?mie mi se pare ca are o voce extraordinara :rulz:
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde Euridice_ » Sâm Noi 27, 2004 3:28 pm

Mie imi plac rau de tot Viva Emptiness si Last Fair..., iar Teargas si Ghost of the Sun mi se pare unele din cele mai frumoase piese ever. Asta nu inseamna ca nu ascult cu placere cam toate albumele Katatonia si proiectele membrilor trupei, dar schimbarea de stil m-a uns la suflet.
Interesant la October Tide (proiect in care nu participa decat Renske si bassistul, deci nu se poate ca e proiectul lor in mai mare masura decat Bloodbath, de exemplu) este ca Renske se ocupa acolo si de tobe, cum le sta bine muzicienilor polivalenti. Si ca veni vorba, am o mare admiratie pentru Blakkheim, pentru calitatile de om-orchestra dovedite cu Diabolical Masquerade si pentru spiritul autoparodic, mai ales din Ravendusk in my Heart. Iubesc trupa asta!
Euridice_
Junior Member

doomy balck....my december soul

Mesajde Profanum » Mar Feb 22, 2005 6:06 pm

cum dreaq sa nu aud de formatia asta!!! cel mai bun album al suedezilor de la Katatonia este ,,Dance Of December Souls" dar nici "Brave murder day "n-a fost deloc rau..........adevarul e ca seamana cu inceputurile trupei Tiamat,insa are o latura mai mult slow Black/Death decat Doom Metal.....!! am o parere f buna in continuare despre ei.....la fel shi despre cei de la 3rd and The Mortal........................
Profanum
Junior Member

Mesajde Profanum » Mar Feb 22, 2005 6:15 pm

eu stiam ca e dark metal : nu-i Dark Metal./.....Katatonia canta un slow Doom/black/Death sdepresiv......Daca vrei Dark metal Asculta shi tu Bethleem sau albumele de avangarda ale trupei norvegiene Ulver.......dark de avangarda sau dark synth. cana shi Aghast sau Ataraxia(trupele labelului industrial interesat de explorarea noilor oportunitati deschise de blach-----COLD MEAT INDUSTRY)
multumesc ptr intelegere
Profanum
Junior Member

Mesajde wednesday » Vin Aug 18, 2006 3:21 am

*topic bump*
deci in ultimii doi ani ii cam dadusem uitarii, ma saturasem de doom black-ul de la inceputuri si din albumele softcore ma prinsesera viva emptiness si discouraged ones, dar nici astea foarte mult.
asta iarna au scos la liman the great cold distance - pe neasteptate (pentru mine) cu un titlu oarecum atipic, katatonia obisnuind sa contempleze prin lupa lucruri maruntele si atat de apropiate incat nici nu le observam. :)
si m-am bucurat, am ascultat si mi-a placut, am clasificat, am comentat, am laudat, am inchis carcasa si am pus pe raft :)
de cateva saptamani tot imi zboara pe la urechi zvonul cum ca katatonia ar fi in negocieri pentru un concert mai in iarna. si mi-am adus aminte de discouraged ones si am zis sa-mi animez un pic antenutele cu saw you drown. zilele trecute vreo 18 ore n-am putut s-o scot de pe repeat. deci da katatonia la fullforz, tocmai cand credeam ca-i uitasem :)
wednesday

Mesajde sphere in darkness » Mie Aug 23, 2006 8:07 am

scuze ca m-am trezit asa tarziu sa postez aici,dar mai bine mai tarziu decat niciodata ;k .si mie mi se par la inceput un doom death,dar difera de ceea ce canta my dying bride,de exemplu,consacrati in industria doom death-ului asa ca katatonia probabil,daca nu sigur au si influente de alt tip de metal.insa de la un timp mi se pare ca au dat-o pe un fel de alternativ.sau ma insel?melodii ca tonight's decision,evidence cred ca se incadreaza in alternativ.
A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Aug 23, 2006 1:34 pm

alternative se refera de obicei la alte chestii...e un soi de doom...rock (?)
Originally employing the use of harsh vocals, with music considered to be a mixture of black and doom metal. After the release of "Dance of December Souls" Jonas Renkse lost the ability to use harsh vocals, they invited Mikael Akerfeldt from Opeth to do the harsh vocals in "Brave Murder Day". Jonas claims in an interview with Mark of "The Metal Observer" that he "lost the ability to make the real Death Metal screams," so has been forced to rely on clean vocals with minimalistic death vocals.
Discouraged Ones was the first album to show Renkse's clean vocals and since then they have never done anything like Black-Doom Metal and changed to something aproaching depressive rock.
wednesday

Înapoi la Rock international